תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חוסר בכרטיסי נוער
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:08 
היום הגענו למשחק אשתי, אני ו-2 נערים בני 16 ו-14. נאלצנו לשלם 4 כרטיסי מבוגר על סך 320 ש"ח (!) מכיון שהפקיד החצוף טען שנגמרו הנוער.
שאלותיי וטענותיי:
1. האם זה חוקי? כמה כרטיס נוער הם חייבים להקצות? האם לפי סעיף 6 בתקנון ההתאחדות הם צריכים להקצות 20%?
2. נניח שהם מקצים 20% נוער - האם הם יכולים להקצות את הכול ליציע של פתח תקווה (בהנחה שהם לא מאפשרים ללובשי חולצות אדומות להשתמש בקופות הללו)?
3. מספיק להיות מטומטמים!!!!!! האולטראס/הכותבים בפורום/אוהדי הפועל/אנחנו חייבים להתריע על כך לתקשורת. למשחק הבא באצטדיון הנאחס הזה - צריך לקנות כרטיסים בוולפסון/בבלומפילד כמה ימים לפני המשחק. כאילו זה דרבי. מי שאין לו כרטיס אסור שיבוא!
4. חייבים פעם אחת להשאיר את מכבי פתח תקווה עם יציע ריק שהם משחקים נגדינו. שיילכו להזדיין עם המחירים המופרכים שלהם ועם חוסר כרטיסי נוער.
5. הטיעונים על "לא יכול בלי הפועל"/"הפועל את בשבילי כמו סם"/"התרגלתי, מה תעשה?" הם מפגרים ונטולי הגיון. מדובר בקהל של 5000 צופים גג (במשחקי חוץ) המאוחד סביב אותה בעיה. ניתן להציף את מערכות העיתונים, לשלוח מיילים לתוכנית מאיר איינשטיין ברדיו (אני כבר שלחתי, sport@103.fm), אופירה למי שמתעקש ועוד ועוד.

לא צריך לכתוב להנהלה של הפועל, לא צריך לארגן חרמות ושטויות אחרות. צריך להבהיר כבר מעכשיו שהקהל של הפועל לא בא למשחק החוץ נגד הפועל פתח תקווה אם אין כמות בלתי מוגבלת של כרטיסי נוער (ורכבת בסיום המשחק, אם ממש נתפרע).
אם קוראים כאן עיתונאים - אנא עשו את מה שמזמן הייתם צריכים לעשות. מחר זה יהיה הילד/האחיין שלכם.
יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חוסר בכרטיסי נוער
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:10 
למה שתהיה כמות בלתי מוגבלת של כרטיסי נוער בחוץ, אם באצטדיון הביתי של הקבוצה שלך יש כמות מאוד מוגבלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:11 
לאן מוציאים את המינימום כרטיסי נוער. פשוט מתחת לשולחן הם עושים עסקאות עם הספסרים.
כך יצא שמחוץ לאיצטדיון ספסרים חיכו עם סטפות של כרטיסי נוער ומכרו כרטיס ב70.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:11 
אני לא מבין בכלל למה צריכה להיות הפרדה.
צריך להיות כרטיס למשחק. נוער/חייל ישלמו עליו 50% ממובגר. למה צריך את ההפרדה הטיפשית הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:15 
שחר כתב:
למה שתהיה כמות בלתי מוגבלת של כרטיסי נוער בחוץ, אם באצטדיון הביתי של הקבוצה שלך יש כמות מאוד מוגבלת?

תפסיק בחייך. זה נכון גם להפועל תל אביב ולבלומפילד. שגם בבלומפילד תהיה כמות בלתי מוגבלת של נוער. ולפני שניכנס לזה, יש 4500 כרטיסים שמיועדים למכירה במשחקים של הפועל (תכולה מינוס כמות מינויים מינוס מוזמנים), ומהם אם אתה נער ומגיע לקופה - מגיע לך כרטיס נוער מוזל. אני מניח הנחה פראית שנער אוהד מכבי פתח תקווה שמגיע לשבת בשער 11 במשחק החוץ נגד הפועל - לא יתקשה למצוא כרטיס כזה (בניגוד לסיפור שלי היום כמה הודעות מעל).
זה מה שלקחת מהדברים שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
ברבע ל7 היה כרטיסי נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:17 
הזוי ומרגיז שכרטיסי נוער ניתנים בהקצאה מיוחדת כביכול, ותמיד מוציאים את המינימום שאפשר. איך יכול להיות שזה עובר בשקט מצד כל הקבוצות?
כרטיסי נוער צריכים להיות בלי הגבלה, כדי שכל אחד שעומד בקריטריון יוכל לקנות את הכרטיס שמגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:20 
קאנטור כתב:
שחר כתב:

תפסיק בחייך. זה נכון גם להפועל תל אביב ולבלומפילד. שגם בבלומפילד תהיה כמות בלתי מוגבלת של נוער. ולפני שניכנס לזה, יש 4500 כרטיסים שמיועדים למכירה במשחקים של הפועל (תכולה מינוס כמות מינויים מינוס מוזמנים), ומהם אם אתה נער ומגיע לקופה - מגיע לך כרטיס נוער מוזל. אני מניח הנחה פראית שנער אוהד מכבי פתח תקווה שמגיע לשבת בשער 11 במשחק החוץ נגד הפועל - לא יתקשה למצוא כרטיס כזה (בניגוד לסיפור שלי היום כמה הודעות מעל).
זה מה שלקחת מהדברים שלי?

ומה עם אוהדי הפועל שמגיעים לבלומפילד? אתה ידוע כמה פעמים שלמתי על הילד שלי כרטיס של מבוגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:28 
שחר כתב:
קאנטור כתב:
שחר כתב:

זה מה שלקחת מהדברים שלי?

ומה עם אוהדי הפועל שמגיעים לבלומפילד? אתה ידוע כמה פעמים שלמתי על הילד שלי כרטיס של מבוגר?

אם לא הובן מהדברים שלי - אני בעד שבכל מגרש בארץ נער יקבל אפשרות לקניית כרטיס מוזל מתוקף היותו נער (=ללא הכנסה).
הפתרון שאני מציע: הודעה חד משמעית לפני כל משחק נגד קבוצה שלא יכולה למלא לבד אפילו שליש מהאצטדיון שלה האומרת שהאוהדים של הפועל לא באים אלא אם כן עניין כרטיס הנוער מובטח!

העניין הזה כל כך עיצבן אותי שאני כבר מתקשה להירדם. תוסיף לזה את המשחק הבאמת עלוב של הפועל היום וקבלת באמת מצב רוח נאחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
כשהגעתי לקופה וראיתי את הקופאי לוקח פנקס כרטיסי נוער ומכניס למגירה ואומר שנגמר הנוער, התחלתי לרעוד מעצבים.
למה אני (בו 18) ואחי (13) צריכים לצאת בקנס של 160 שקל על משחק מסריח בליגת הכדורגל הזניחה שלנו? גועל נפש של התנהלות, יורקים לנו בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ברבע ל7 היה כרטיסי נוער.

ב6 וחצי עמדתי בקופות וכל הקופאים טענו שאין כרטיסי נוער, למרות שראיתי מול העיניים פנקס של כרטיסי נוער שהוכנס למגירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:02 
קאנטור כתב:
שחר כתב:
קאנטור כתב:
שחר כתב:

זה מה שלקחת מהדברים שלי?

אם לא הובן מהדברים שלי - אני בעד שבכל מגרש בארץ נער יקבל אפשרות לקניית כרטיס מוזל מתוקף היותו נער (=ללא הכנסה).
הפתרון שאני מציע: הודעה חד משמעית לפני כל משחק נגד קבוצה שלא יכולה למלא לבד אפילו שליש מהאצטדיון שלה האומרת שהאוהדים של הפועל לא באים אלא אם כן עניין כרטיס הנוער מובטח
העניין הזה כל כך עיצבן אותי שאני כבר מתקשה להירדם. תוסיף לזה את המשחק הבאמת עלוב של הפועל היום וקבלת באמת מצב רוח נאחס.

הפתרון שאתה מציע הוא פתרון שנח לך ועונה על הצורך שמתאים לך.
אין שום סיבה שבאצטדיונים אחרים ימכרו באופן יחסי יותר כרטיסי נוער ממה שמוכרים בבלומפילד. חוץ מזה היה צפוי שלמשחק היום לא יישארו נוער, לכן לא ברור למה לא הזמנת מראש כרטיסי נוער מלאן כפי שאני עשיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:03 
benaim כתב:
עומרי קנדה כתב:
ברבע ל7 היה כרטיסי נוער.

ב6 וחצי עמדתי בקופות וכל הקופאים טענו שאין כרטיסי נוער, למרות שראיתי מול העיניים פנקס של כרטיסי נוער שהוכנס למגירה

בחמש וחצי היו כרטיסי נוער והיו בקופות די הרבה אנשים ביחס לשעה כ"כ מוקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
קאנטור כתב:
שחר כתב:
קאנטור כתב:
שחר כתב:

זה מה שלקחת מהדברים שלי?

הפתרון שאני מציע: הודעה חד משמעית לפני כל משחק נגד קבוצה שלא יכולה למלא לבד אפילו שליש מהאצטדיון שלה האומרת שהאוהדים של הפועל לא באים אלא אם כן עניין כרטיס הנוער מובטח

הפתרון שאתה מציע הוא פתרון שנח לך ועונה על הצורך שמתאים לך.
אין שום סיבה שבאצטדיונים אחרים ימכרו באופן יחסי יותר כרטיסי נוער ממה שמוכרים בבלומפילד. חוץ מזה היה צפוי שלמשחק היום לא יישארו נוער, לכן לא ברור למה לא הזמנת מראש כרטיסי נוער מלאן כפי שאני עשיתי.

אז שילמת 44 שקל על כרטיס שאמור לעלות 40, +15 שקל דמי טיפול ומשלוח. העיקר שלא פירנסת ספסרים.
וכשאני ניסיתי להזמין ביום חמישי בלילה וביום שישי בבוקר, האתר לא איפשר לי להזמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:11 
שחר כתב:
benaim כתב:
עומרי קנדה כתב:
ברבע ל7 היה כרטיסי נוער.

בחמש וחצי היו כרטיסי נוער והיו בקופות די הרבה אנשים ביחס לשעה כ"כ מוקדמת.

בחמש וחצי הייתי בעבודה. אתה יודע כדי שיהיה לי לשלם מחיר כל כך מופקע לכרטיס.
לגבי לאן, דווקא נשלחה לשם ידידה של מי מהחברים שהיו היום במשחק ואמרו לה שניתן לרכוש שובר שנצטרך להציג אותו בקופות ביום המשחק. ויתרנו על התענוג המפוקפק הזה.

שים לב, אני בצד שלך, נתקל באותן בעיות כמוך ומנסה לשפר את המצב. למה לעשות את ההשוואות למה שקורה בבלומפילד? אם אתה איתי - אז אתה מסכים שמי שמציג תעודת זהות וכתוב שהוא מתחת לגיל 18 (נניח) יקבל כרטיס נוער מוזל. לא משנה אם זה בבלומפילד, במושבה או בקופת לאן. ההקצבה המגוחכת של 20% כרטיסי נוער (שאני מאמין לאנשים כאן שנשארו במגירה) היא בדיוק הדבר שאני יוצא כנגדו!
אין הקצבה - אין כרטיס מיוחד - אין ספסרים - כולם מרויחים. ודאי שזה מתאים לצרכים שלי - אני כאן הצרכן/האוהד/מי שצריך להתחשב בו.
יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:14 
בשנה שעברה בנתניה כמה אנשים יקרים חסמו את הקופות כשהוכרז שעתיים וחצי לפני המשחק שנגמרו כרטיסי הנוער
לא לקח הרבה זמן עד ש"נמצאו" כרטיסי נוער נוספים והוצאו למכירה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:16 
שלמתי 44 פעמיים על כרטיסי נוער + 15 ש"ח לחלק ל4 אנשים. זה עדיין עדיף מלשלם 88 ש"ח יותר באצטדיון כשנגמרו כרטיסי הנוער.
הזמנתי בקלות ביום שישי. אני לא בעד לאן ולא בעד ההתאחדות, ממש לא. אני בעד פתרון הוגן לכולם , כולל לאוהדי הפועל שלא מנויים ומגיעים לבלומפילד. אני מתקשה להבין למה אתם מתקוממים דוקא עכשיו על עוול שקורה מידי מחזור כולל באצטדיון הביתי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:17 
Red or Dead כתב:
בשנה שעברה בנתניה כמה אנשים יקרים חסמו את הקופות כשהוכרז שעתיים וחצי לפני המשחק שנגמרו כרטיסי הנוער

אני ממש ממש מצטער שלא עשינו את זה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:22 
שחר כתב:
שלמתי 44 פעמיים על כרטיסי נוער + 15 ש"ח לחלק ל4 אנשים. זה עדיין עדיף מלשלם 88 ש"ח יותר באצטדיון כשנגמרו כרטיסי הנוער.
הזמנתי בקלות ביום שישי. אני לא בעד לאן ולא בעד ההתאחדות, ממש לא. אני בעד פתרון הוגן לכולם , כולל לאוהדי הפועל שלא מנויים ומגיעים לבלומפילד. אני מתקשה להבין למה אתם מתקוממים דוקא עכשיו על עוול שקורה מידי מחזור כולל באצטדיון הביתי שלנו.

בחיאת גבר, התקשית גם להבין למה קמה פתאום מחאת הקוטג'? ומה עם המחאה למחירי הדירות - יש לך הסבר למה פרצה בדיוק בקיץ שעבר למרות שזו תופעה חובקת ארץ במשך הרבה שנים?
מה שחשוב זה האם הנקודה נכונה או לא, ולא עד כמה הדברים האמורים היום נכונים גם לבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
לאן בני זונות.
הזמנתי מהאינטרנט 2 כרטיסי נוער ומבוגר היה כתוב שההזמנה אושרה, קיבלתי מס' הזמנה והודעה במייל שההזמנה שלי לאצטדיון המושבה נגד פתח תקווה אושרה.
הגעתי לאצטדיון הפקידה אומרת לי שאני לא מופיע ברשימת הזמנות ואין לי כרטיסים למשחק, שיכול להיות שהתבלבלתי והזמנתי לטדי.
אמרתי לה שיש לי מס' הזמנה היא אמרה שזה לא עוזר לה בכלל, הייתי צריך להדפיס את האישור הזמנה.
אני גם בטוח שאיכשהו החברה הטינופת הזאת תחייב בכרטיס אשראי את ה190 שקל בערך שזה יצא.

אבל בסופו של דבר בעשרה לשבע בערך שהייתי בקופה, הצלחתי להזמין 2 נוער האחרונים שהיו לו שם.
בזמן שבצד מלא רבו וצעקו ועשו רעש שאין נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 02:11 
את ברקוביץ' זה לא מעניין, הבן אדם הזה פשוט חי בפלנטה אחרת, הבנתי את זה אחרי ששמעתי אותו אומר את דעתו על זה בשנה שעברה כשעוד היו ב103FM, לגבי התוכנית הנוכחית- יצא לי לשמוע לא מעט, מילה אחת בזמן המחאה החברתית על זה לא היתה שם, שילכו לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 07:01 
Red or Dead כתב:

היינו אנחנו ועוד קבוצה של 5-6 חברה שפתחו שם נרגילה :) .
בכל מקרה,צריך לעשות את זה תמיד,לא לקנות כרטיסים עד שמשחררים עוד נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 07:32 
קאנטור כתב:
היום הגענו למשחק אשתי, אני ו-2 נערים בני 16 ו-14. נאלצנו לשלם 4 כרטיסי מבוגר על סך 320 ש"ח (!) מכיון שהפקיד החצוף טען שנגמרו הנוער.
שאלותיי וטענותיי:
1. האם זה חוקי? כמה כרטיס נוער הם חייבים להקצות? האם לפי סעיף 6 בתקנון ההתאחדות הם צריכים להקצות 20%?
2. נניח שהם מקצים 20% נוער - האם הם יכולים להקצות את הכול ליציע של פתח תקווה (בהנחה שהם לא מאפשרים ללובשי חולצות אדומות להשתמש בקופות הללו)?
3. מספיק להיות מטומטמים!!!!!! האולטראס/הכותבים בפורום/אוהדי הפועל/אנחנו חייבים להתריע על כך לתקשורת. למשחק הבא באצטדיון הנאחס הזה - צריך לקנות כרטיסים בוולפסון/בבלומפילד כמה ימים לפני המשחק. כאילו זה דרבי. מי שאין לו כרטיס אסור שיבוא!
4. חייבים פעם אחת להשאיר את מכבי פתח תקווה עם יציע ריק שהם משחקים נגדינו. שיילכו להזדיין עם המחירים המופרכים שלהם ועם חוסר כרטיסי נוער.
5. הטיעונים על "לא יכול בלי הפועל"/"הפועל את בשבילי כמו סם"/"התרגלתי, מה תעשה?" הם מפגרים ונטולי הגיון. מדובר בקהל של 5000 צופים גג (במשחקי חוץ) המאוחד סביב אותה בעיה. ניתן להציף את מערכות העיתונים, לשלוח מיילים לתוכנית מאיר איינשטיין ברדיו (אני כבר שלחתי, sport@103.fm), אופירה למי שמתעקש ועוד ועוד.

לא צריך לכתוב להנהלה של הפועל, לא צריך לארגן חרמות ושטויות אחרות. צריך להבהיר כבר מעכשיו שהקהל של הפועל לא בא למשחק החוץ נגד הפועל פתח תקווה אם אין כמות בלתי מוגבלת של כרטיסי נוער (ורכבת בסיום המשחק, אם ממש נתפרע).
אם קוראים כאן עיתונאים - אנא עשו את מה שמזמן הייתם צריכים לעשות. מחר זה יהיה הילד/האחיין שלכם.
יאללה הפועל.

הם חייבים להקצות 20% להפועל (בערך 300) ועוד 20% למכבי פ"ת (עוד 1000 בערך)
היו יותר מ300 כרטיסי נוער במגרש , לצערי אנשים שיתפו פעולה עם ספסרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של שחר,

נוח לרבים מאיתנו להלין על המצוקה במשחקי חוץ, כניראה מאחר ולרבים יש מנויים למשחקי הבית.
סדר עושים קודם כל בבית לפני שמלינים על אחרים.

לכן, ולא מרוע לב כפי שרבים יפרשו את הודעתי, ככל שיהיה יותר רע במשחקי חוץ במושא זה כך ייטב. אולי תקום התארגנות שתפעל לכך שקודם יעשה סדר אצלינו בבית ואז נוכל להלין על אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
הייתי חלק מדיון ב"ועדה למען זכויות הילד" בכנסת בנושא הזה.
אחד הטיעונים המרכזיים היה טיעון האוטובוס: שנער עולה לאוטובוס הוא משלם כרטיס נוער, וזה לא משנה כמה נערים עלו לפניו לאוטובוס.
הייתה כוונה לחוקק שחובה למכור כרטיסי נוער ללא הגבלה.
בועדת השרים החוק נפל בטענה שהמדינה מסבסדת את כרטיסי הנוער באוטובוסים, באתרים וגם את ה20% במגרשי הספורט, כלומר בשביל להעביר חוק כזה יש צורך בתקציב נוסף - וזה כמובן בעיה לא קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 21:56 
הבעיה היא לא בחוסר בכרטיסי נוער
הבעיה היא במחירים המוגזמים מתכלחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 22:07 
כמו שכבר כתבו כאן,הבעיה היא לא שלא מוציאים,כי כן מוציאים,את המינימום הדרוש אבל מוציאים.

הבעיה היא שרוב רובו המכריע של הרטיסים מגיע לספסרים.

הבעיה היא הספסרות.

וכמובן שיש פתרון פשוט,להוציא כרטיסי נוער/חייל ללא הגבלה ורק בהצגת תעודה (גם בקופה וגם בכניסה לשער) יהיה אפשר להשתמש בכרטיס כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 22:29 
בפ"ת עשו שערים אלקטרוניים אבל כמובן שלא משתמשים בהם חח...
זה פתרון שבקרית אליעזר למשל כל אחד עם כרטיס נוער שנכנס בודקים אותו טוב טוב...
הפתרון היחידי הוא שמישהו יעשה משהו בענין הספסרים שלוקחים את כל הכרטיסים האלו ומוכרים אותם בפי 2
ושאתמול לא עומד אף שוטר ליד הקופות זה ביזיון!
במשחק כזה מישהו היה צריך ללכת לאבי לוזון ולהביא אותו לקופות שיראה מה הולך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חוסר בכרטיסי נוער
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
לגבי כרטיסי הנוער אתמול
עד 7 כמעט היו כרטיסי נוער
מי שלא היה נראה נוער או היה נראה ספסר פשוט לא מכרו לו,הספסרים עמדו בצד וביקשו מנערים שיקנו להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: