joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
אכן אני, מודה באשמה...
חבל להכביר במילים, פשוט קבוצה טיפשה מלאה בשחקנים טיפשים. בערן זהבי אחד יש יותר אינטליגנצית משחק מעשרה שחקנים ביחד. וזה הספיק לנצח את שתי המכביסטיות ולהוביל את הטבלה במשך כמה מחזורים. כדורזבל ישראלי, אין עליו.
זה הדבר הכי מדהים בכל העניין, שהקבוצה המזעזעת הזאת הייתה במשך רוב הסיבוב הראשון הקבוצה הכי טובה בליגה.
הקבוצה הזאת נעה על המגרש בצורה הכי מטופשת שאני זוכר מאז שאני רואה את הפועל.
איפה בדיוק ראית שהקבוצה נעה? כי אני היום ראיתי שחקנים במרחק קילומטרים אחד מהשני שכולם רצים לאמצע מסתכלים על השחקן המסכן באגף.
נראה לי שזו הכוונה, שכל אחד בקבוצה נע לאיפה שבא לו. אין סדר, שיטה, מאמן שמעמיד שחקנים על המגרש. מצד שני אפשר להתעודד, הרי כל הזמן כתבו כאן על הסיבוב השני של בני יהודה בעונה שעברה, אז בטח הכל יסתדר מעכשיו והלאה ומה שהשגנו בסיבוב הראשון זו רק מקדמה טובה לקראת הטוב שצפוי לנו מעתה ואילך.
מילא זה, את הדברים האלה אתה רואה אצל רובן המוחלט של קבוצות ליגת העל (אפילו אצל גוטמן ועטר שכולם פה כל כך אוהבים).
הבעיה שלשחקנים שלנו גם אין מושג איך עושים את זה. מספיק ערן זהבי/ווצ'יצ'ביץ' בשביל לשנות משחק של קבוצה שלמה כשכל מה שהמאמן צריך לעשות זה להציב אותו באמצע ולא להפריע יותר מדי.
התנועה של השחקנים שלנו (כשהם מחליטים בכל זאת לזוז) היא פשוט לא חכמה בלשון המעטה ובעיקר תוקעת את המשחק.