תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:17 
אני זוכר שמישהו פה כתב (אולי ג'וש?) שזאת הפועל הכי טיפשה שהוא זוכר. פגע בול.
90 אחוז מהשחקנים בליגת העל לא יודעים לעשות תנועה כמו שצריך (הסיבה העיקרית לכך שזהבי היה השחקן הכי טוב בליגה), אבל בהפועל זה כבר ביזיון ברמות אחרות.
בתקופה האחרונה גורדנה היה פורץ דרך המרכז ולפחות משחרר חלק מהפקק שנוצר, אבל עכשיו גם את זה הוא לא עושה ואנחנו נשארים עם כדורים ארוכים לטוטו.

את מצעד הטיפשות מוביל ללא ספק אלרואי. הוא מתאמץ מאוד, אבל במשחק שדורש קצת תחכום הוא פשוט נזק.
נוסא גם כן די טיפש. את רוב המשחק הוא מעביר בלשוטט בכל מקום חוץ מאשר העמדה שלו. דווקא במקרה שלו רוב האיבודים לא נובעים מטמטום, אלא יותר מחוסר ריכוז.
על גל שיש אני בכלל לא מדבר כי הוא לא מספיק טוב כדי שהאינטליגנציה שלו תהווה איזשהו פקטור.
אגב, גם מור שושן לא בדיוק להיט. עם כל החפירות עליו בפורום קיבלנו בלם איטי ונמוך שגם מבחינה פיזית הוא לא מציאה.
השניים היחידים בהפועל שראויים למחמאות אלה באדיר (אות הגבורה במיידי) וקליימן שהראה פוטנציאל לא רע בכלל.

וכמובן שמרתי את הטוב לסוף - אדוני השופט.
כמה דברים שהייתי שולל מאלי חכמון אחרי המשחק הזה:
רישיון שיפוט, רישיון נהיגה, רישיון לקבל החלטות מכל סוג שהן, רישיון להביא ילדים ובעיקר את הזכות להתקרב עד 50 מטר לאוהד הפועל/שחקן הפועל/בן אדם רנדומלי עם חולצה אדומה.

נ.ב. מכבי פ"ת היא קבוצה פח ברמות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:26 
אכן אני, מודה באשמה...
חבל להכביר במילים, פשוט קבוצה טיפשה מלאה בשחקנים טיפשים. בערן זהבי אחד יש יותר אינטליגנצית משחק מעשרה שחקנים ביחד. וזה הספיק לנצח את שתי המכביסטיות ולהוביל את הטבלה במשך כמה מחזורים. כדורזבל ישראלי, אין עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
מחצית שלמה הם משחקים בלחץ כאילו זאת ההתקפה האחרונה וחייבים לתת איזה כדור לתוך הרחבה, אולי בפוקס יצא משהו. אין הנעת כדור נורמלית, אין משחק אגפים.
כשאחד מהשניים - טוטו או דמארי - לא נמצא, אנחנו נראים כמו קבוצה אובדת עצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:31 
joshsoos כתב:
אכן אני, מודה באשמה...
חבל להכביר במילים, פשוט קבוצה טיפשה מלאה בשחקנים טיפשים. בערן זהבי אחד יש יותר אינטליגנצית משחק מעשרה שחקנים ביחד. וזה הספיק לנצח את שתי המכביסטיות ולהוביל את הטבלה במשך כמה מחזורים. כדורזבל ישראלי, אין עליו.

זה הדבר הכי מדהים בכל העניין, שהקבוצה המזעזעת הזאת הייתה במשך רוב הסיבוב הראשון הקבוצה הכי טובה בליגה.
הקבוצה הזאת נעה על המגרש בצורה הכי מטופשת שאני זוכר מאז שאני רואה את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אין בקבוצה הזו שחקנים עם אינטליגנציית משחק. ברוב המשחקים זה ממש לא פקטור - הליגה מלאה במטומטמים - אבל זה יוצא החוצה בכל משחק שהפועל מתקשה בו, מאשדוד דרך רמה"ש ועד היום.
שחקנים עם הכדור עושים את הדבר ההפוך ממה שצריך, שחקנים בלי הכדור רצים למקומות הלא נכונים, מתווכחים עם השופט כשצריך למהר, ממהרים סתם כשצריך לשחק חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:34 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
אכן אני, מודה באשמה...

זה הדבר הכי מדהים בכל העניין, שהקבוצה המזעזעת הזאת הייתה במשך רוב הסיבוב הראשון הקבוצה הכי טובה בליגה.

איפה בדיוק ראית שהקבוצה נעה? כי אני היום ראיתי שחקנים במרחק קילומטרים אחד מהשני שכולם רצים לאמצע מסתכלים על השחקן המסכן באגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:38 
ערן כתב:
אין בקבוצה הזו שחקנים עם אינטליגנציית משחק. ברוב המשחקים זה ממש לא פקטור - הליגה מלאה במטומטמים - אבל זה יוצא החוצה בכל משחק שהפועל מתקשה בו, מאשדוד דרך רמה"ש ועד היום.
שחקנים עם הכדור עושים את הדבר ההפוך ממה שצריך, שחקנים בלי הכדור רצים למקומות הלא נכונים, מתווכחים עם השופט כשצריך למהר, ממהרים סתם כשצריך לשחק חכם.

האמת שהייתה לי הרגשה כבר אחרי הדרבי שהמשחק שהכי נתקשה בו בתקופה הזאת יהיה נגד מכבי פ"ת.
בכל פעם שאנחנו אשכרה צריכים לעשות פעולה כלשהי בשביל לפצח הגנה אנחנו פשוט לא יודעים איך להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:41 
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
אכן אני, מודה באשמה...

איפה בדיוק ראית שהקבוצה נעה? כי אני היום ראיתי שחקנים במרחק קילומטרים אחד מהשני שכולם רצים לאמצע מסתכלים על השחקן המסכן באגף.

נראה לי שזו הכוונה, שכל אחד בקבוצה נע לאיפה שבא לו. אין סדר, שיטה, מאמן שמעמיד שחקנים על המגרש. מצד שני אפשר להתעודד, הרי כל הזמן כתבו כאן על הסיבוב השני של בני יהודה בעונה שעברה, אז בטח הכל יסתדר מעכשיו והלאה ומה שהשגנו בסיבוב הראשון זו רק מקדמה טובה לקראת הטוב שצפוי לנו מעתה ואילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:43 
קבוצה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה. אני לא חושב שזה חכמה או טיפשות, זה פשוט חוסר מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:44 
הקבוצה לא מאומנת. לשחקנים (שהם ברובם בינוניים מאוד) אין מושג מה הם עושים על המגרש.
הפועל מסוגלת להשיג תוצאות אם מובקע שער מיקרי או נגד 10 שחקנים. כשאחד מ-2 החלוצים לא משחק, אז אפילו את השער המיקרי הזה אין.

הנקודת אור היחידה מהמשחק הזה - בוריס קליימן, אבל גם זה כבר היה ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:47 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
אכן אני, מודה באשמה...

נראה לי שזו הכוונה, שכל אחד בקבוצה נע לאיפה שבא לו. אין סדר, שיטה, מאמן שמעמיד שחקנים על המגרש. מצד שני אפשר להתעודד, הרי כל הזמן כתבו כאן על הסיבוב השני של בני יהודה בעונה שעברה, אז בטח הכל יסתדר מעכשיו והלאה ומה שהשגנו בסיבוב הראשון זו רק מקדמה טובה לקראת הטוב שצפוי לנו מעתה ואילך.

אה, התנועה הזאת, אני גם בטוח שזה בקטנה, מעידונת, ק"שׁ סתם קבוצה, אנחנו יונייטד, אמפרייה של כדורגל ברצלונה קטנה, תביאו את נתניה נביא להם בראש כמו תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:51 
יום פשוט שחור.
כל דבר רע פשוט ביום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 19:14 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
אכן אני, מודה באשמה...

מילא זה, את הדברים האלה אתה רואה אצל רובן המוחלט של קבוצות ליגת העל (אפילו אצל גוטמן ועטר שכולם פה כל כך אוהבים).
הבעיה שלשחקנים שלנו גם אין מושג איך עושים את זה. מספיק ערן זהבי/ווצ'יצ'ביץ' בשביל לשנות משחק של קבוצה שלמה כשכל מה שהמאמן צריך לעשות זה להציב אותו באמצע ולא להפריע יותר מדי.
התנועה של השחקנים שלנו (כשהם מחליטים בכל זאת לזוז) היא פשוט לא חכמה בלשון המעטה ובעיקר תוקעת את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
תמיד אמרתי שהשחקן הישראלי נופל מהאירופאי קודם כל בראש. (מה שדי מוזר אם משווים לתחומים אחרים בחיים).

הכדורגל בארץ הוא מטומטם, חסר מחשבה ויצירתיות.

הבעיה היותר עיקרית שאפילו את חמש הפעולות הבודדות שעושים פה בארץ (הגבהות וכו') עושים לא טוב.
אם כבר בחרתם לעשות משהו אחד.. לפחות תעשו אותו הכי טוב שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
יאללה,יאללה כל אחד פה פותח אשכולות סיכום משחק כאילו הגיע סוף העולם.
אלי חכמון הוא אוויל וטיפש,זה היה ידוע לפני המשחק.
לירן שטראובר הוא אחד האנשים והשחקנים הכי מגעילים שברא אלוהים וזה לא חדש.
אבל אתם נסחפים ומתנהגים כמו מפגרים!
הפסדנו שתי משחקים שבאו אחרי שתי משחקים גדולים.
בהתחשב במצבת השחקנים אנחנו נמצאים במצב נהדר,תחשבו על ק"ש בלי אבוחצירה או רוצ'ט,תחשבו על אשדוד בלי שריקי או רביבו.
קצת פרופורציות.
יש עכשיו בליגה שתי קבוצות בכושר שיא שנהנות מאוויר פסגות ומתמיכה תקשורתית אך ורק בגלל החרמנות של התקשורת לדם חדש בצמרת,ברגע שכל הסערה הזאת תיגמר יישארו לכם שתי קבוצות בינוניות בלי ניסיון בקרבות צמרת.
אנחנו אומנם לא קבוצה גדולה אבל לניסיון אין תחליף בריצת מרתון הזאת.

תרימו ראש,תרימו לשחקנים את הראש ותרגיעו את מפלס הלחץ כי התקשורת עטה על זה כמו ציפור טרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 19:47 
לא הבנתי מה הקשר בין מה שרשמת למה שאני כתבתי.
מה שאני כתבתי היה נכון תמיד. זה לא סותר את העובדה שמצבנו אכן טוב בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
ובכן שימו לב המצב הוא כזה:
במקום הראשון הפועל תל אביב במקום השני בני יהודה ובמקום השלישי מכבי יפו. ובכן שמתם לב רבותיי שמכבי תל אביב איננה בין שלושת הראשונים, אילו היתה מכבי תל אביב בין שלושת הראשונים אז אחת הקבוצות מבין שלושת הראשונים לא היתה בין שלושת הראשונים מה שמוכיח לנו שבין שלושת הראשונים יכולים להיות רק שלושת הראשונים ולא מכבי תל ארביב שנמצאת במקום אחר ולא בין שלושת הראשונים. רבותיי, ועד שנדע היכן נמצאת מכבי ת"א...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
אלי חכמון כשהשופט הרביעי אמר לו על היד של באדיר: "מה אכפת לי מבאדיר עכשיו?" :PUKE:
שיזדיין, לקח לנו פנדל

חוץ מזה מדוייק מה שאמרו על אינטיליגנציית משחק, זה כל כך מתסכל!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: