תתאבד כבר כתב:
קאנטור כתב:
תתאבד כבר כתב:
ביזיון שההנהלה לא מציעה לבחירה מישהי שתמצוץ לכל אוהד עם מנוי מעל שנתיים.
יאללה עפת על עצמך לגמרי (אני מקווה שהגישה המפונקת הזו היא לא גישה רווחת בקרבינו)
פינוק?! הבחור מבקש שתהיה רכבת נוספת מפ"ת לתל אביב בשעה 22:00 במקום האחרונה ב-21:15, וזה הופך אותו מפונק?
יהיו 5000 אוהדים של הפועל באצטדיון, מתוכם לפחות 2000 שזקוקים לתחבורה ציבורית נאותה כדי להגיע הביתה - והם אחלה של קליינטים לרכבת. איפה הבעיה בזה? מי יפסיד מזה שתהיה רכבת מלאה באנשים שישלמו כרטיס?
אתה במקרה גל קאנטור?
תראה,
הבקשה היא בקשה לגיטימית לגמרי. 100%. רק דרך ההתנסחות של פותח האשכול צרמה לי בעין.
כנראה שאנחנו כרגיל נמצאים בסדר העדיפויות האחרון של ההנהלה שלנו (וכנראה גם של כל הגורמים האחרים)
וכצפוי אף אחד לא הרים את הכפפה ועזר לנו לארגן רכבת נוספת שתאפשר לנו לחזור הביתה בנוחות בסיום המשחק ביום ראשון,אז ראשית נודה להנהלה המסריחה שלנו וואלאק..מה אני אגיד? זה נשמע כמו אכלו לי שתו לי. "כרגיל אף אחד לא הרים את הכפפה ועזר לנו"-איפה נשמע דבר כזה?
קצת דרך ארץ, קצת ענווה. פחות שנאה. הלוואי ואלה היו הבעיות שלנו עם ההנהלה הנוכחית
לא גל קאנטור, לא מכיר אותו.
לא יודע בקשר לצורת ההתנסחות שלו אבל הבקשה לגיטימית (גם בעינייך נדמה לי).
מסכים שזו לא הבעיה הראשונה במעלה שלנו עם ההנהלה, ומסכים שלבחור צעיר האופציה של ללכת ברגל מהרכבת לז'בוטינסקי היא אפשרית, אך ברור לכול שארגון טוב של האירוע כולל גם רכבת אחת מפ"ת קרית אריה למרכז הירידים (2 תחנות).
בלי קשר ועם, התחלתי להשתמש ברכבת החודש מצומת חולון לעבודה, והתפלאתי איך ההגעה לרכבת גוזלת המון זמן והופכת את השימוש בכלי תחבורה (היעיל) הזה לפחות כדאי. אני בדיעה שלאור מחירי הדלק ולאור הפקקים צריך לעודד את השימוש ברכבת, מבחינה כלל ארצית אפילו. ככה שאני מאוד מזדהה עם הבקשה הזו של פותח האשכול.
שננצח מחר. יאללה הפועל.