תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני נצחון הידד
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 21:17 
Roman כתב:
אני שני שחקני רכש מלהיות באמת הקבוצה הטובה בליגה, בלם זר טוב וקשר נוסף ובאמת שאנחנו נהיה אמורים לקחת אליפות.
מקווה שקשטן יעשה קצת רוטציה וייתן לאלרואי, טוטו, באדיר, גורדנה וחוטבא מנוחה
הרכב מתבקש:
אדל
שיש פרנסמן פצקלה קנדה
אבוטבול ידין
אורמוש טועמה
לאלה דמארי

(אולי ניר לקס ייסע איתם יקבל הזדמנות)
נגמר הנוער כתב:
לא יכול לראות את פרנסמן בהרכב יותר,שבאדיר יעשה שעות נוספות.

מור שושן..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 22:15 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11217.html
ציטוט:
אופוריה? איגיבור הגיע דקות לפני ההמראה, עשוי להיקנס
קשר הפועל טען לכאב גב. בשל מזג האוויר, המטוס נחת סמוך לבוקרשט. תמוז: "המסורת בדרבי נשמרה כי אנחנו מזן אחר של מכבי"
הפועל ת"א נחתה הערב (שני) ברומניה במצב רוח טוב, אפילו מצוין. הקבוצה עדיין חוגגת את הניצחון הגדול (1:3) בדרבי מול מכבי ת"א ולבטח רק מחר תרד לקרקע לקראת המפגש מול ראפיד בוקרשט ביום רביעי. למעשה מדובר בקרב חסר חשיבות עבור האדומים, שאיבדו כבר סיכוי לעלות לשלב הבא. במהלך ההכנות לטיסה התברר כי אלרואי כהן שכח את דרכונו אולם מונית שיצאה במיוחד הצליחה להביא את הדרכון בזמן. בקבוצה כבר היה מי שדאג לטעון בחיוך שהשער בדרבי "סובב" את הקשר.

אירוע מביך נוסף היה האיחור של נוסא איגיבור. הניגרי טען כי בשל כאבי גב הוא לא הצליח לקום מהמיטה והגיע לשדה דקות ספורות לפני ההמראה לבירת רומניה. הוא עשוי להיקנס בעקבות כך. שחקנים בהפועל טענו כי הקשר איחר לאחר שלא קיבל אישור לצאת לטורניר הקדם אולימפי של נבחרתו. אגב, בשל תנאי מזג האוויר הרעים נאלץ המטוס שבו היתה הפועל לנחות בשדה סמוך.

טוטו תמוז, שלא כבש אך בישל פעמיים בדרבי, אמר לפני היציאה מהארץ: "אין הרגשה יותר טובה מלצאת לאירופה אחרי ניצחון כמו אתמול. כל שחקן חולם לשחק במשחק חשוב כמו זה שהיה ונכון שכל שנה מדברים על איך שמכבי מגיעה וכל הדברים מסביב ואנחנו מצליחים לשמור על המסורת. אנחנו כנראה בנויים מזן אחר וגם יודעים שזה מאוד חשוב לאוהדים להיות הקבוצה הראשונה בעיר".

"אנחנו מתחילים שבוע מטורף עם עוד משחק נגד חיפה ביום שני. אין ספק שברומניה זו תהיה אופרה אחרת ממה שהיה בארץ. אנחנו חייבים לנצח כי התחלנו משהו באיינדהובן וחשוב להמשיך אותו למרות שיהיה קשה מאוד".

"אנחנו יוצאים למשחק קשה שאין הרבה מה להפסיד בו ורוצים להביא שמחה ולעשות משהו במפעל הזה", אמר שי אבוטבול, "אנחנו מקווים שנעשה משהו שם ונשמח את עצמנו ואת הקהל".
"אני מאוד שמח והשער היה מרגש", התייחס הקשר לדרבי ולא הסתיר את התרגשותו, "אנחנו מסתכלים רק על עצמנו ועל איך נראינו. גם בעשרה שחקנים, החבר'ה נתנו מאה אחוזים וזה השתלם. עכשיו הפנים שלנו לאירופה".

שיש יעמוד לדין: אוהד זרק קללות שלא קיימות בלקסיקון, איבדתי לרגע את העשתונות
גל שיש יעמוד לדין בגלל התנועה המגונה שביצע לעבר הקהל. המגן שספג אדום הציג את הגרסה שלו לאירועים: "מתחילת המשחק, היה אוהד שקילל אותי ואיחל לי סרטן. לצערי לא יכולתי להתאפק, הוא זרק קללות שלא נמצאות בלקסיקון של אף אדם שפוי. יש גבול למה שמותר להגיד, אבל אני אשם. איבדתי לרגע את העשתונות ואכלתי את עצמי עד שראיתי שניצחנו. זה לא יקרה לי יותר".

גם הקבוצה תעמוד לדין בגין איחור עליה לכר הדשא (אגב, גם מכבי תעמוד לדין באותו סעיף) וצפויה לספוג קנס כספי קל. במועדון הביעו כעס כלפי ההתאחדות שקבעה את הדיון ליום רביעי בזמן שהקבוצה נמצאת ברומניה לקראת משחק מול ראפיד בוקרשט. גל שיש שיועמד לדין יהיה עם שאר חבריו בחו"ל ולא יוכל להגיע. "איך מזמינים את השחקן והקבוצה לדיון כשאנחנו בחו"ל ומייצגים את הקבוצה?", אמר גורם בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
תאומים: טיפש מי שלא יקבל את טביב בהפועל ת"א
הבעלים לשעבר של האדומים מחמיא לנוכחי ב-102FM: "אוהדים צריכים להודות. לוני היה נכס למכבי. הנכד שלי בן 11, הוא ראה את מכבי מנצחת רק 3-2 פעמים

בדיוק כמו בכל משחקי הדרבי בשנים האחרונות, בשלוש השנים ושמונת החודשים האחרונים ליתר דיוק, הפועל תל אביב שוב היתה המאושרת הגדולה לאחר דרבי, ב-1:3 מול מכבי תל אבב בבלומפילד מלא בצהובים ובכ-2,000 אדומים.
מי שהיה חלק מקבוצת רכישה שקנתה לפני כ-15 שנה את הפועל תל אביב, משה תאומים, עלה לשידור בתוכנית הספורט של ישראל בשיתוף ONE וסיפר על התחושות ביום שאחרי ניצחון בדרבי: "אי אפשר להסביר את האושר הזה".

אתם אוהבים להתגרות במכבי?
"ניצחון זה דבר נפלא. הוא מעניק יומיים-שלושה של שגעון. אתה מחכה לזה, אתה בלחץ הרבה זמן. בעיקר לפני דרבי. אני עוד בלחץ מכל משחק, אז אתם יודעים מה זה דרבי. הנכד שלי בן 11 ולא מבין למה אני בלחץ לפני דרבי. הוא ראה את מכבי מנצחת פעמיים-שלוש, הוא בלחץ מרמת השרון".

איך מסבירים לו?
"אנחנו משפחה שהולכת, יש לנו 16 מנויים. יש ריגוש לפני כל משחק. יש משהו בדרבי שהוא מרגיש את הלחץ במשפחה, את הבנות. יש משהו בדרבי שאי אפשר להסביר".

איך עושים שיהיו הרבה משחקים כאלה בעונה?
"כאוהד גדול, כל משחק בשבילי הוא חוויה. אני נוסע למשחקים נגד קבוצות יחסית קטנות. אומרים לי 'היום משחקים נגד קונוסים', ואני לא מכיר בזה. אני אוהב מאוד את השחקנים והמועדון. קשה לי להסביר את זה לאנשים. חושבים שאני אינפנטיל לפעמים עם כל האהבה שלי לכדורגל. גם כשאנחנו מפסידים וזה נורא עצוב לי, אני מקבל את זה כחלק מחוקי המשחק. אני אוהב את הכדורגל הישראלי מאוד. אני לא יודע אם הרמה ירדה או שזאת נוסטלגיה. נכון שכרגע היא פחות טובה מזאת של השנתיים האחרונות, אבל אי אפשר לדעת איך זה יתחבר".

מה דעתך על הניהול של אלי טביב?
"הוא מנהל את זה לבד. תמיד אעמוד לרשות מי שיעמוד בראש המערכת. תמיד אתן את מלוא העזרה. זה המועדון שלי והוא לא שייך לאף אחד, אלא לרוח שהוא נושא איתו. אני שייך לרוח הזאת. אנשים כמו אלי נבחנים במבחן התוצאה והיא לא בהכרח ההישגים במגרש, למרות שזה חשוב. אני שמח שאלי החליט להשקיע במחלקת הנוער, כי זה מרכיב ראשון במעלה. אני רואה אצלו את הדרך הנכונה. נכון שלפעמים אנשים לא מבינים את שפתו".

מקבלים אותו כבר?
"אוהדי הפועל תל אביב צריכים לקבל את המועדון. הוא חלק מרכזי מהמועדון וטיפש יהיה מי שלא יקבל אותו. אנשים חושבים שבחוץ יש יציע של אנשים שרוצים לנהל את המועדון. אני וסמי סגול חיפשנו מישהו שייקח ולא מצאנו אדם שייקח את זה בחינם. לא השתרך תור ארוך. מי שלוקח את המועדון צריך לדעת שהוא לוקח מחויבויות אדירות. אנשים לא מבינים כמה לא מרויחים מזה כסף, אלא להיפך. צריך להבין שאם לא יתנו לאנשים האלה גב, יישאר חורבן. אני מכבד את האוהדים של הפועל, יש אוהדים נהדרים, אבל לפעמים יש התקפות של טירוף כשלא מבינים את המבנה".

"אי אפשר בגלל שקבוצה מסויימת החליטה כך או אחרת לפעול על פיה. תפקידנו כאוהדים הוא לנסות להשפיע. צריך להיות דיאלוג בין הואהדים לבעלים, אבל הוא לא יכול להקשיב להם בכל רגע ולבצע הכל. אוהד צריך להגיד תודה למי שסחב את המערכת. אתה אוהב את המועדון לא בגלל מי שיושב בו, אלא מפני שזה המועדון. אתה צריך להבין שלא תמיד תאהב הכל. הוא (טביב) בשעה הזאת ובמבחן התוצאה, אין לי תלונות אליו".

כמה אתה שמח שאתה לא הבעלים?
"אני לא שמח. לא הייתי רוצה לחזור להיות בעל הבית, אבל אני לא שמח. המעורבות במועדון היא עם כל הצרות והעלויות, ואני לא הייתי איש עסקים טוב כמו טביב. אני בזבזתי את הכסף שלי ואת כספי שותפיי, הבנתי שאי אפשר להיות אוהד מכל הלב כשאתה עושה את זה. אבל המעורבות זה דבר נהדר, הייתי מאוהב בזה".

זה משחק של מולטי מיליונרים?
"זה משחק קשה, זה נכון. אם אתה רוצה להיות מיליונר, בוא לכדורגל עם מיליארד. זה מה שלוני אמר והוא היה 10 לכדורגל. אוהדי מכבי שקיללו את לוני לא הבינו שהוא היה נכס".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
וואו, תאומים, פשוט תשתוק. מאיפה באת? מה אתה קשור? מאיפה באת?
חתיכת דביל, טיפש אתה בעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
שמעתי את תאומים בשידור חי ורציתי להוריד לו סטירה. עלוב שכזה.
red-g כתב:
בגלי צה"ל טל שורר סיפר הבוקר את הבדיחה עם הכלב ולא נתן קרדיט לפורום!!
אופירע גם סיפרה את הבדיחה הזו, אבל איכשהו הצליחה להרוס אותה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 23:38 
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3206
ציטוט:
אלי טביב החליט: גל שיש לועדת משמעת
הפועל נחתה הערב בבוקרשט, רומניה, לקראת המשחק ברביעי. מחר תערוך הקבוצה את האימון המסכם בשעה 19.00. טביב: "העידוד של הקהל היה המפתח לניצחון".
הפועל תל אביב נחתה הערב בשלום בבוקרשט רומניה לאחר שהמריאה בשעות אחר הצהריים בישראל. השחקנים והצוות המקצועי הגיעו למלון בו תתאכסן הקבוצה. הבעלים אלי טביב פרסם הערב הודעה רשמית בה נאמר: "אני מבקש להודות לקהל האוהדים על התמיכה שדחפה את הקבוצה לניצחון בדרבי ומאמין כי העידוד הרצוף של הקהל היה המפתח לניצחון בדרבי".

טביב החליט להעמיד לדין את המגן השמאלי גל שיש בעקבות הרחקתו בדרבי אמש. שיש יועמד לדין משמעתי פנימי. מחר תערוך הקבוצה את מסיבת העיתונאים הרשמית באצטדיון בשעה 18:30 האימון המסכם ייערך בשעה 19:00 בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:52 
אמנם קצת באיחור אבל הנה לינק לטור שלי על הדרבי.
מאחל לכולנו שלא יגמר לעולם. http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: