Perlov כתב:
moshiko כתב:
צד א' טוען שצד ב' חייב לו 100. צד ב' לא מקבל את הדרישה ובנוסף טוען שצד א' גרם לנזק מסויים ברכוש שכור. בין הצדדים אין הסכמה. הולכים להליך בוררות. הבורר בוחן את הנימוקים ופוסק שצד ב' חייב לשלם לצד א' 50 לא 100.
הליך מקובל וסביר.
"אני לא שקרן". לפי הפסיקה והמילים שזהבי בחר להשתמש, זהבי יצא "חצי שקרן".
למה הנהלת הפועל ת"א היתה צריכה לשלם 100% הדרישה של זהבי אם היא חשבה שהסכום הנ"ל לא נכון? הבורר חתך את דרישתו של זהבי בחצי. כלומר ההנהלה פעלה בצורה מקובלת בעולם המשפטי כדי לבדוק את הטיעונים.
ההנהלה הזו עושה מספיק שטויות כדי להתפס בארוע מקובל ורגיל כאשר מועסק ומעסיק לא מגיעים להבנות לגבי חובות העבר.
העיקר שקראת את החלטת הבורר לפני שהתחלת לזיין במוח
טרול
mbracha כתב:
ויכוחים על כסף זה אחד הדברים הכי שגרתיים במדינה. טענות יהיו לי להפועל רק ביום שהם יחליטו להפר החלטה של בית משפט, או לעבור על החוק במדינה. לפרש חוזה בצורה מסויימת ולטעון שהמסקנה המתחייבת מכך היא שאתה לא חייב סכום x לפלוני היא לגיטימית לגמרי, ואם יש מחלוקת בעניין הולכים לבוררות/משפט. בשביל זה בית המשפט קיים, ולא סתם לא מדובר בדין פלילי.
נכון, אבל יש גבול.
לא הגיוני שארבעה מתוך השישה שעזבו אותנו תובעים
אתה היית מוכן לעבור לעבוד במקום כזה,
ששני שליש מהעובדים בו תובעים אותו כשהם עוזבים?
אגב, גם אם בן סהר היו בעיות במהלך העונה שעברה. אספניול (ששילמה לבן את המשכורת) תבעה אותנו בפיפא
אותו בן סהר היום תובע את אספניול, קבוצה בעלת שם עולמי, ואני לא שומע אף אחד שבא אליהם בטענות. לגבי השחקנים בהפועל, בסופו של יום כל אחד רוצה לקבל את הכסף שלו בסוף החודש, אם יש מי שלא מקבל אותו אני בטוח שהיינו שומעים על כך. אם כולם מקבלים את משכורתם במלואה ובזמן (ברור לי שייתכנו חריגות פה ושם, אבל זה גם לא חריג בנוף המקומי) אני לא רואה למה להם להתמרמר, הפועל נותנת לשחקניה בית חם ובמה הכי טובה שיש להוכיח את עצמם ולהתקדם, וזה כשמאחוריהם עומד קהל נהדר (רוב הזמן, לרוב השחקנים).
כששחקן עוזב קבוצה, בטח כשיש חילופי משמרות בהנהלה, טבעי שיהיו מחלוקות כספיים. בשביל זה בימ"ש קיים, אני לא רואה בזה משהו רע. חוץ מזה, הדברים האלו הם הלחם והחמאה של הכדורגל הישראלי, ואני לא רואה את זה משתנה פה או בכל מקום אחר בזמן הקרוב, וזה לאו דווקא קשור לנפשות הפועלות. גם הנהלות הפועל הקודמות הגיעו לסכסוכים משפטיים רבים, ולצערי הרב זה עניין מאוד לגיטימי.
• Bild hinzufügen