תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמנת האוהדים הודעת הארגון בנושא...
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 21:52 
לשחרר את בלאד, אדמין חלאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 21:53 
מחילה מקורמן, mbracha ו-mkorman פשוט כ"כ דומה.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
אדום אופטימי כתב:
בינמן כתב:
mkorman1 כתב:
סתם הערה קטנה למערכת אדום עולה
הקריקטורה היא גזענית
טביב כהה והאוהד הנשבע לבנבן
מי אמר שכל אוהדי הפועל לבנבנים?
תחשבו על זה

:BOW:

בלאד לעניים. :D

בינמן יקר,
ואתה בלאד לעשירים.
נו באמת.
אי אפשר להעביר ביקורת ?

א. תודה.
ב. מתבקש להעביר ביקורת! אבל טרחנות לא נופלת לקטגוריה הזו.

הפורום ביסודו (או בשורש נשמתו כמו שרומאריו היה אומר) הוא גינה ציבורית של זקנות טרחניות, שבמקרה גם אוהדות הפועל. אין שום סיבה לקטר על העניין. ואתה כמובן מוזמן להסביר לי מה הקשר של כל זה אלי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
viewforum.php?f=5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 22:37 
יותר מהכל מביכה ומעליבה העובדה הברורה כל כך ש"זרקו לנו" את סעיף מכבי, כאילו "הנה, תראו, אנחנו מה זה אוהדים שרופים, אפילו קיצוניים ומגניבים שכאלה. אפילו בפינג פונג אנחנו נגד מכבי!!!!111"
מביך ומעליב לא פחות שהם והאנשים שהזמינו ואישרו את המכתם הזה מזלזלים כל כך באינטלגנציה של הקהל של הפועל כדי לחשוב שזה יקנה אותם
למרבה החלחלה, הם כנראה צודקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אחחח רק לחשוב מה בלאד האמיתי האורגינל היה עושה עכשיו בפורום...
אדמין תמות.

נראה לי שהוא היה תומך בטביב.
אין לטביב אף תומך בפורום, זה מתלבש על בלעד כמו כפפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
zink כתב:
אחחח רק לחשוב מה בלאד האמיתי האורגינל היה עושה עכשיו בפורום...
אדמין תמות.

נראה לי שהוא היה תומך בטביב.
אין לטביב אף תומך בפורום, זה מתלבש על בלעד כמו כפפה.

מי שתומך ותמך בשאול אני חושב שתומך באחיו התאום .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
ramig76 כתב:
ultrashapoel כתב:

איך אתם משחקים לידיים של טביב. הוא עושה לכם בית ספר ואתם מרימים לו להנחתה כל פעם מחדש.
בסוף עוד תשאירו אותו בהפועל 20 שנה.

אתם נגררים במקום להוביל. לא יכולתם לקרוא להפסקת שירי השואה ולגנות באופן ברור את הכתובות יום אחרי שזה קרה?

במקום להגיב עם אגו וכמו ילדים תתחילו לחשוב על המהלך הבא שלכם באיחוד הקהל. לא תנצחו בלי כל הקהל והתקשורת איתכם.
תצאו כבר בקריאה לחדול משירי השואה ובגינוי ברור של הכתובות בלי בלבולי מוח על ההנהלה. תבואו מאחדים ותצאו גדולים.

תבינו שאת הקרב הזה הפסדתם והוכיתם בו קשות וצריך לבוא מוכנים לקרב הבא כדי לנצח בסופו של דבר במלחמה על הקבוצה.
תנו להנהלה שקט עוד חודש לפחות, הפסקת אש. אם ישתפרו הצלחנו כולנו. ואם לא יהיה את כל הקהל מאחוריכם.

יאללה הפועל!

מדהים כמה שאתה מפגר
אתה אומר שההודעה הזאת זה לשחק לידיים של טביב
בזה שלא גינו את הכתובות לפני שבועיים? :LOL2:

מדהים כמה שתרבות הדיון שלך "גבוהה". "מפגר" זה הביטוי הכי מוצלח שמצאת לתאר את מה שכתבתי??

על זה יש לי רק משפט אחד לצטט: "האלימות היא מפלטם האחרון של חסרי היכולת."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
יותר מהכל מביכה ומעליבה העובדה הברורה כל כך ש"זרקו לנו" את סעיף מכבי, כאילו "הנה, תראו, אנחנו מה זה אוהדים שרופים, אפילו קיצוניים ומגניבים שכאלה. אפילו בפינג פונג אנחנו נגד מכבי!!!!111"
מביך ומעליב לא פחות שהם והאנשים שהזמינו ואישרו את המכתם הזה מזלזלים כל כך באינטלגנציה של הקהל של הפועל כדי לחשוב שזה יקנה אותם

אני מקווה מאוד שזה לא נכון. אם אפשר לקנות את הקהל שלנו בקצת שנאת מכבי זה עצוב.
מה הם קשורים בכלל? אין לנו מספיק צרות משלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
סו אלן כתב:

אני מקווה מאוד שזה לא נכון. אם אפשר לקנות את הקהל שלנו בקצת שנאת מכבי זה עצוב.
מה הם קשורים בכלל? אין לנו מספיק צרות משלנו?

איזו אמנה עלובה.. נראה כמו טור של עמנואל רוזן ב one. אמנה צריכה להיות ערכית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 00:49 
אמנה לא צריכה להיות, נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:12 
zink כתב:

ואם בכל זאת נגזר עלינו לחיות עם "אמנת אוהדים", אז מי שצריך לחבר אותה הם האוהדים, ולא ההנהלה או כותבים מטעמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אני חותם רק על אמנה שעלי מוהר יכתוב!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
zink כתב:

ואם בכל זאת נגזר עלינו לחיות עם "אמנת אוהדים", אז מי שצריך לחבר אותה הם האוהדים, ולא ההנהלה או כותבים מטעמה.

אתה צודק לגמרי. אבל מי קובע מי אוהד?
אולטראס הפועל הם האוהד? אני? אתה?

אמנת אוהדים זה מטופש, לא מחייב ופופוליסטי. אין בזה שום צורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אחלה מקרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להתפשר אולי על אמנה מונא וזהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:31 
את האמנה שלי לקבוצה אני שר כל שבוע במגרש.
"אוהב אותך באושר ובעוני, אוהב אותך, בקור וגם בחום, לא תצעדי לבדך אף פעם, כי הפועל- אני תמיד אדום"
"כי הבית זהו בלומפילד ואותו לא מחליפים, אנחנו אוהבים אותך הפועל את השדים האדומים. לעולם לא תצעדי לבד
הפועל תל אביב" וכן הלאה. גם מנוסח הרבה יותר טוב, גם בא באמת מהלב כי אף אחד לא מכריח אותי לשיר, וגם מעיד
על ההתחייבות שלי בכך שאני נוסע למגרשים באשדוד ובסכנין ומממש את האמנה הזו ולא רק מזיין את המוח בעיתונים אחר כך
כמו שעושה בן כספית.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 02 נובמבר 2011, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
"אוהב אותך באושר ובעוני, אוהב אותך, בקור וגם בחום, לא תצעדי לבדך אף פעם, כי הפועל- אני תמיד אדום"
"כי הבית זהו בלומפילד ואותו לא מחליפים, אנחנו אוהבים אותך הפועל את השדים האדומים. כי לעולם לא תצעדי לבד
הפועל תל אביב" וכן הלאה. גם מנוסח הרבה יותר טוב, גם בא באמת מהלב כי אף אחד לא מכריח אותי לשיר, וגם מעיד
על ההתחייבות שלי בכך שאני נוסע למגרשים באשדוד ובסכנין ומממש את האמנה הזו ולא רק מזיין את המוח בעיתונים אחר כך
כמו שעושה בן כספית.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אפשר להתפשר אולי על אמנה מונא וזהו?

והסלוגן: גם שמעון פרס חתם על אמנה מונא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אמנת האוהדים הודעת הארגון בנושא...
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 11:57 
ramig76 כתב:
Perlov כתב:
ramig76 כתב:
ultrashapoel כתב:

איך אתם משחקים לידיים של טביב. הוא עושה לכם בית ספר ואתם מרימים לו להנחתה כל פעם מחדש.
בסוף עוד תשאירו אותו בהפועל 20 שנה.

אתם נגררים במקום להוביל. לא יכולתם לקרוא להפסקת שירי השואה ולגנות באופן ברור את הכתובות יום אחרי שזה קרה?

במקום להגיב עם אגו וכמו ילדים תתחילו לחשוב על המהלך הבא שלכם באיחוד הקהל. לא תנצחו בלי כל הקהל והתקשורת איתכם.
תצאו כבר בקריאה לחדול משירי השואה ובגינוי ברור של הכתובות בלי בלבולי מוח על ההנהלה. תבואו מאחדים ותצאו גדולים.

תבינו שאת הקרב הזה הפסדתם והוכיתם בו קשות וצריך לבוא מוכנים לקרב הבא כדי לנצח בסופו של דבר במלחמה על הקבוצה.
תנו להנהלה שקט עוד חודש לפחות, הפסקת אש. אם ישתפרו הצלחנו כולנו. ואם לא יהיה את כל הקהל מאחוריכם.

יאללה הפועל!

מדהים כמה שאתה מפגר
אתה אומר שההודעה הזאת זה לשחק לידיים של טביב
בזה שלא גינו את הכתובות לפני שבועיים? :LOL2:

מדהים כמה שתרבות הדיון שלך "גבוהה". "מפגר" זה הביטוי הכי מוצלח שמצאת לתאר את מה שכתבתי??

על זה יש לי רק משפט אחד לצטט: "האלימות היא מפלטם האחרון של חסרי היכולת."

כן אתה מפגר.
סוגר חשבונות על חשבון הקבוצה שלך.
עכשיו תספר לי על זה שהיית עם הפועל בטמרה ושעריים ואיזה אוהד דגול אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:35 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:
zink כתב:

לא יודע אם יש בזה צורך או אין בזה צורך, אבל הנקודה היא שאם רוצים לעשות דבר כזה, אז אי אפשר "להכתיב" אמנה. צריך לאפשר דיון לגבי התוכן שלה, לתת לאוהדים להעלות השגות וטיעונים, ולתת לאוהדים להיות חלק אמיתי בתהליך.

מי קובע מי אוהד? לא חושב שצריך פה לקבוע כללים של שחור ולבן, זה לא מהותי. מה שברור הוא שזה שהאמנה נוסחה על ידי אוהדים, זה לא הופך אותה לאמנת אוהדים. אני גם אוהד, לא פחות מרוזן וכספית. אולי אני גם אנסח אמנה ואקרא לה "אמנת אוהדים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
התגובה של האולטראס אמורה להיות "אמנת אוהדים אלטרנטיבית"
בה יוכללו דרישות מן ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

:SHOCK3:
שקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
נועם שחם כתב:
zink כתב:

לא יודע אם יש בזה צורך או אין בזה צורך, אבל הנקודה היא שאם רוצים לעשות דבר כזה, אז אי אפשר "להכתיב" אמנה. צריך לאפשר דיון לגבי התוכן שלה, לתת לאוהדים להעלות השגות וטיעונים, ולתת לאוהדים להיות חלק אמיתי בתהליך.

מי קובע מי אוהד? לא חושב שצריך פה לקבוע כללים של שחור ולבן, זה לא מהותי. מה שברור הוא שזה שהאמנה נוסחה על ידי אוהדים, זה לא הופך אותה לאמנת אוהדים. אני גם אוהד, לא פחות מרוזן וכספית. אולי אני גם אנסח אמנה ואקרא לה "אמנת אוהדים"?

העקרון אומר שמי שרוצה לכפות עצמו על האוהדים, לדוגמא באמנה, לא ממש ייתן להם לקיים דיון הוגן ופתוח. האמנה היא רעיון לא הוגן ולא ישר, אין מה לצפות שתהליך יצירתה יהיה כזה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:57 
יופי של תגובה.
מנומקת, מנוסחת כראוי ובעלת אג'נדה ברורה כתמיד!

אולטראס :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
ראצ'ו כתב:
"כי הבית זהו בלומפילד ואותו לא מחליפים, אנחנו אוהבים אותך הפועל את השדים האדומים. כי לעולם לא תצעדי לבד
כמו שעושה בן כספית.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
azran כתב:
ראצ'ו כתב:
כמו שעושה בן כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 11:31 
סתם מבדיקה קטנה ,נראה לי שמה שההנהלה כתבה זו לא אמנה ולא עומד בקריטריונים של אמנה, הדבר הבולט בכתיבת אמנה היינו התוכן שנכתב וכאן ברור לכל מי כתב את התוכן .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%9B%D7%9D)#.D7.94.D7.9E.D7.A9.D7.90_.D7.95.D7.9E.D7.AA.D7.9F
אמנה היא הסכם שנעשה במסגרת המשפט הבינלאומי הפומבי, שעליו חתומים מדינות וארגונים בינלאומיים.
האמנה מחייבת רק את המדינות והארגונים שאשררו אותה, כלומר הכניסו אותה כחלק מהחקיקה הפנימית שלהם. מדינות שחתמו על האמנה אבל לא אשררו אותה (כמו למשל ארצות הברית ביחס לאמנת קיוטו) לא מחויבות לאמנה.

אמנה הינה למעשה ההסכם, היינו, קשר משפטי הנוצר בין שני צדדים ונובע מהסכמה ביניהם, אולם במשפט הבינלאומי מדינה יכולה לקבל על עצמה התחייבות גם באופן חד צדדי כתוצאה מפעולותיה או הכרזה של המדינה המקבלת אופי מחייב. דוגמה למקרה כזה הינו המקרה הנדון בפסק דין גרינלנד המזרחית משנת 1933. באותו מקרה מדובר היה בסכסוך בין נורבגיה לדנמרק בעניין השליטה בשטח. נורבגיה התנגדה לסמכות בית הדין להכריע בסכסוך, אולם דנמרק טענה שבשנת 1919 הצהיר שר החוץ הנורבגי כי נורבגיה תסכים לבוררות בעניין זה ובעקבות זה קבע בית המשפט שהמדינה קיבלה התחייבות חד צדדית לקבל על עצמה את החלטות בית הדין.

תחולת אמנה
אמנה בינלאומית חלה בין מדינות ואינה חלה על אנשים פרטיים, אולם ייתכן מצב שבו האמנה תחול גם על ארגונים שונים, כך למשל אמנת וינה 1986 הינה אמנה החלה הן על מוסדות של המשפט הבינלאומי והן על מדינות.
סעיף 6 לאמנת וינה 1969 קובע כי כל מדינה מוסמכת לכרות אמנה. כלל זה נובע מעיקרון הריבונות של מדינה.

חובת כתב
אמנת וינה אינה חלה על אמנות בעל פה אולם אין כל חובה שהאמנה תהיה בכתב, וייתכן שיהיה תוקף משפטי גם לאמנה שנכתבה בעל פה (ראו לעיל פסק דין גרינלנד המזרחית).

סוגי אמנות
ישנן שלושה סוגי אמנות:
אמנות דו צדדיות או רב צדדיות.
אמנת חוזה - אמנה הדומה לחוזה, נערכת בין שתי מדינות בלבד (דו צדדית) ומסדירה נושאים מסוימים ביניהן. אם מתקיימות אמנות רבות כאלו הן בעצם נחשבות למנהג בינלאומי.
אמנת חוק - אמנות רב צדדיות, הנעשות בין מדינות רבות, ומכסות תחומים גדולים במשפט הבילאומי. לדוגמה: אמנות ז'נבה, מגילת האו"ם.

בטלות אמנה
סעיף 53 לאמנת וינה קובע כי אמנה בטלה מעיקרה אם בשעת כריתתה היא עומדת בסתירה לכלל בל יעבור (יוס קוגנס Jus Cogens) של המשפט הבינלאומי". דוגמה לכללים אלה: איסור עבדות, איסור אפליה גזעית, איסור השמדת עם, איסור מלחמה. בפסק דין בעניין נמיביה קובע בית הדין הבינלאומי כי לכל עם יש זכות להגדרה עצמית ואמנה בינלאומית אינה יכולה לשלול זכות זו.

שלבי יצירת אמנה
משא ומתן וניסוח האמנה.
חתימה - על המדינה לחתום על האמנה (בין אם מדובר בחתימה בעת כריתת האמנה או בהצטרפות מאוחרת יותר אם האמנה מתירה הצטרפות או אם כל המדינות המקוריות שחתמו על האמנה מסכימות להצטרפות).
אשרור - על מדינה לאשרר את האמנה בבית המחוקקים שלה.
אישור האמנה וכניסתה לתוקף - בהתאם לתנאים האמורה באמנה.
דוגמה לאמנה בה נדרשת הסכמת המדינות החותמות להצטרפות היא אמנת האיחוד האירופי - אי אפשר להצטרף לאיחוד האירופי בלא הסכמת כל המדינות החברות.

המשא ומתן
אין הגבלה במשפט הבינלאומי בדבר המשתתפים באמנה, אולם כעיקרון מדובר בראש מדינה, ראש ממשלה או שר חוץ, ראשי נציגות דיפלומטית (קונסולים מכוח תפקידם לכרות אמנה) או נציגים של ועדות בינ"ל המתכנסים בצורה מוגדרת לצורך כריתת אמנה. כל אדם אחר זקוק לייפוי כוח על מנת להשתתף במשא ומתן לכריתת אמנה. משא ומתן אינו יוצר זכויות ולא התחייבויות.

החתימה
כאשר המדינות שניהלו את המשא ומתן מסיימות את דיוניהן הן חותמות על המסמך. החתימה מסמנת את סיום כתיבת ההסכם, ואת ההסכמה למסמך. אין משמעות הדבר שהמסמך נכנס לתוקף. האמנה לא יכולה לחייב את המדינות, בטרם תאשררנה את האמנה. החתימה היא רק ביטוי פורמלי טקסי המאמת את הסכמת המדינה. אולם לחתימה יש משמעות כיוון שעל פי אמנת וינה, מרגע שמדינה חתמה על אמנה היא מחויבת להימנע מפעולות שיש בהן כדי להכשיל את מטרת

האמנה.
על פי סעיף 12 לאמנת וינה ייתכן מצב שבו החתימה כשלעצמה (בלי אשרור) יכולה לחייב את המדינה, וזאת רק אם לשון האמנה מלמד שהכוונה הייתה להסתפק בחתימה בלי אשרור.
כמו בכל חוזה, כך גם סעיף 52 לאמנת וינה קובע כי אמנה שנחתמה כתוצאה משימוש בכוח או באיומים היא אמנה בטלה, כאשר סעיף 75 קובע חריג לסעיף 52 - ההסכמים שנחתמו בסיום מלחמת העולם השנייה אינם בטלים.

אשרור
אשרור הינו השלב הסופי המשלים את כריתת האמנה וקובע את מועד כניסתה לתוקף. כך לדוגמה אמנת וינה קבעה כי נדרש אשרור של 35 מדינות ועל כן האמנה נכנסה לתוקף רק בשנת 1985.

הסתייגות מאמנות
מדינה יכולה להסכים למרבית האמנה ולהסתייג מחלק מהוראות האמנה בטרם האשרור. להסתייגות זו יש תוקף במשפט הבינלאומי הפומבי והסעיף שממנו מסתייגת המדינה לא יחול עליה. סעיף 19 לאמנת וינה קובע כי הסתייגות מותרת בכפוף לשלושה חריגים:
האמנה אינה אוסרת במפורש הסתייגויות ממנה.
האמנה מתירה הסתייגויות מסוימות בלבד, וההסתייגות לא נכללת בהסתייגות הנ"ל.
ההסתייגות אינה חותרת נגד מטרת האמנה (כאשר אותה אמנה לא כוללת אף הוראה לעניין הסתייגות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: