תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן כספית ועמנואל רוזן
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 04:38 
לטעמי נוסח האמנה הזאת היא הטעות הראשונה שתאומים עושה בקרב שהוא מנהל נגד אוהדי הפועל. מטופש, ילדותי, מנותק, גזעני, פופוליסטי וכו'. נקווה שהוא יעשה טעויות דומות בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בן כספית ועמנואל רוזן
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מה שעצוב זה, שטביב צעד אחד לפניכם כל הזמן. טביב, האיש הקטן הזה שנכנס אלינו לקרביים בשביל להוציא כמה שיותר כסף, זה שאנחנו חושבים שהוא הכי טיפש בעולם, מצליח פעם אחר פעם לדחוק אותנו לפינה. ואתם נותנים לו!
הרי מה כבר כתוב ב"אמנה" הזו?
שום דבר שאנחנו לא עושים בכל מקרה, פרט לעניין השואה, שגם איתו לאט לאט למדנו להסכים. קצת מחוסר ברירה.
רוצים לצאת גדולים? תקראו את המפה ותקדימו את טביב, רק כך תוציאו את העוקץ מהמהלכים הדי שקופים שלו.

2 דברים נוספים.
1. פאביו, להסתכל על זה כאילו מי שלא חותם נענש זו דרך אחת. בפועל, מי שלא חותם מצבו לא משתנה, אך מי שחותם מצבו משתפר.
2. פואד, ישנם אוהדים מוסלמים ונוצרים להפועל, אין לי ספק. הם כולם מוזמנים כמה שרק ירצו. נכון גם שהרוב המכריע של אוהדי הפועל סולד מדת אול-טוגד'ר (גם אני). ועדיין, המציאות היא שאנחנו קבוצה ישראלית במדינה יהודית, וזו הסיבה שמתנגדים כל כך גם מתוך הקהל לשירי השואה. זה לא אומר שלערבים אסור לאהוד הפועל, או שברגשותיהם אין להתחשב. זה רק אומר שבנושא הספציפי הזה, אנו מתבקשים להתחשב ברגשות אלה שנפגעו-קרי היהודים (למען הסר ספק-כל תלונה על שירי שואה מקורה בפופוליזם זול ובכיינות אין קץ).

1. להציג את זה שמנויים לא יוכלו להכנס למשחק שנכלל במנוי בגלל עונש שיזמה ההנהלה, אלא אם הם יחתמו על אמנה כלשהי כצ'ופר לאלה שחותמים עליה זה הזוי במקרה הטוב או שקר במצח נחושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
ההנהלה (טביב) הזמינה עונש,מההתאחדות,ועכשיו מי שלא חותם על אמנה ש-2 ליצנים כתבו בהזמנת הההנהלה (טביב) מצבו לא משתנה?
אתה מבין מה אמרת,כן?
מי שחותם על הטמטום הזה,מקבל ממש בונוס,לנקב את המשחק בית הבא במנוי שלו,מה אני אגיד לך באמת מדהים כמה טביב מצליח לעבוד עליך.
אני תמיד אומר את זה לחבריי,הוא גאון תקשורתי הטביב הזה,אל לנו לזלזל בו.

ההנהלה(טביב) ידעה שעניין השואה רגיש בקרב הקהל והתקשורת, וידעה גם שהאולטראס עקשנים ובעלי אגו גדול דיו בשביל שיוכלו להסיט נגדם את "פשוטי העם".
כמו כן, גם אם מוני קיבלנו עונשים סתם. למשל משחק בלי קהל על נהמות לשחקן של הכח (שלא היו נהמות כלל, אלא בוז לשחק שהתגרה בקהל). ככה שלהאשים את טביב בהעמדה לדין או באי התחמקות מהעונש פשוט מצחיק. להשוות לחיפה עוד יותר מצחיק, שכן הם הבייבי של ההתאחדות ולא מהיום. גם הקטע עם ביתר היום לא רלוונטי. הם כבר שנה מקבלים תנאי על תנאי על תנאי, כדי לא להרגיז את האוהדים החמומי מח ממילא שלהם.
במציאות שנוצרה, מי שחותם מקבל בונוס, להתחמק מהעונש שבסופו של דבר-החליטה עליו ההתאחדות. עלי טביב לא עובד. אני רואה את כל המהלכים שלו. יותר מכך, את חלקם צפיתי מראש.
הכי עצוב הוא, שאתה ודומיך עדיין מתעקשים לא להבין את זה.

בפסק הדין על הנהמות לג'ידה כתוב שההנהלה הציעה את העונש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 09:53 
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
צר לי לנפץ פה כמה מיתוסים, אבל אתם נותנים להם יותר מדי קרדיט.
הם לא כאלה מתוחכמים, הם לא כאלה מבינים את המהלכים שהם עושים,
אין שם אף אחד שבאמת יודע מה זה הקהל של הפועל, ולפי מה שאני יודע- עניין
האמנה לא הגיע בכלל מתאומים.

גם אם טביב הלך והשתמש בידע של תאומים, למשל, זה צריך להיות מספיק בשביל לקחת אותו ברצינות.
מתוחכמים או לא, מבינים או לא, הם הפכו את האולטראס ללא פחות מארגון קיצוני ואלים שמוקצה בקרב הקהל הרדום (והמיותר) והתקשורת. ואם זה ימשיך ככה, יהייה להם קרדיט דומה ללה פמיליה (שלא בצדק כמובן).
הגיע הזמן להלחם בחוכמה, ולא בכח.

תפריד בין שני דברים.
זה לא ש"הם הפכו" אלא זו בעיקר התקשורת שעשתה זאת שוב כמו שהיא עשתה זאת בעבר. מי שהוציא את הכתבה על הקהל האלים, שמצייר צלבי קרס ומצדיע במועל יד זה צנציפר שהוא בערך העיתונאי האחרון שמשתף איתם פעולה. התקשורת נהגה לחגוג על הדם של הקהל של הפועל מאז ומתמיד ומה שטביב עשה היה לתפוס טרמפ על זה. הוא לא זה שניווט את כל הסיפור כמו שחלק מפה חושבים והוא גם לא מבין בכלל מה המצב שם. אני יודע שנורא קל להפוך אותו לאויב שהמטרה שלו היא חיסול האולטראס וכו' אבל זה לא המצב וזו גם לא המלחמה שלנו. המלחמה שלנו צריכה להיות על איך שהוא הורס את הקבוצה, על אופן ההתנהלות, היחס לשחקנים, לאנשי המקצוע, לקבוצות אחרות, הזלזול באוהדים ובמה שהם חושבים וכו'.
אלי טביב לא מבין באמת מה זה הקהל של הפועל והוא לא מבין מה עומד מולו. אבל אני כן מסכים שבמצב שלנו היום חייבים חייבים להלחם נגדו במוח ולא בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 11:13 
ראצ'ו כתב:
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
צר לי לנפץ פה כמה מיתוסים, אבל אתם נותנים להם יותר מדי קרדיט.
הם לא כאלה מתוחכמים, הם לא כאלה מבינים את המהלכים שהם עושים,
אין שם אף אחד שבאמת יודע מה זה הקהל של הפועל, ולפי מה שאני יודע- עניין
האמנה לא הגיע בכלל מתאומים.

גם אם טביב הלך והשתמש בידע של תאומים, למשל, זה צריך להיות מספיק בשביל לקחת אותו ברצינות.
מתוחכמים או לא, מבינים או לא, הם הפכו את האולטראס ללא פחות מארגון קיצוני ואלים שמוקצה בקרב הקהל הרדום (והמיותר) והתקשורת. ואם זה ימשיך ככה, יהייה להם קרדיט דומה ללה פמיליה (שלא בצדק כמובן).
הגיע הזמן להלחם בחוכמה, ולא בכח.

תפריד בין שני דברים.
זה לא ש"הם הפכו" אלא זו בעיקר התקשורת שעשתה זאת שוב כמו שהיא עשתה זאת בעבר. מי שהוציא את הכתבה על הקהל האלים, שמצייר צלבי קרס ומצדיע במועל יד זה צנציפר שהוא בערך העיתונאי האחרון שמשתף איתם פעולה. התקשורת נהגה לחגוג על הדם של הקהל של הפועל מאז ומתמיד ומה שטביב עשה היה לתפוס טרמפ על זה. הוא לא זה שניווט את כל הסיפור כמו שחלק מפה חושבים והוא גם לא מבין בכלל מה המצב שם. אני יודע שנורא קל להפוך אותו לאויב שהמטרה שלו היא חיסול האולטראס וכו' אבל זה לא המצב וזו גם לא המלחמה שלנו. המלחמה שלנו צריכה להיות על איך שהוא הורס את הקבוצה, על אופן ההתנהלות, היחס לשחקנים, לאנשי המקצוע, לקבוצות אחרות, הזלזול באוהדים ובמה שהם חושבים וכו'.
אלי טביב לא מבין באמת מה זה הקהל של הפועל והוא לא מבין מה עומד מולו. אבל אני כן מסכים שבמצב שלנו היום חייבים חייבים להלחם נגדו במוח ולא בכוח.

אולי הוא רק תפס טרמפ אבל האולטראס עצרו בשבילו את הרכב, פתחו לו את הדלת ודחפו אותו פנימה וחבל.
אבל זה כבר חלב שנשפך. מאד מקווה שילמדו מזה להבא.
העניין הוא הסברה ובמקרה הזה גם הפלאיר שחולק בשבת וגם ההודעה של האולטראס בנוגע לאמנה הם פספוס גדול הסברתי.
האוהד הממוצע (שלא גולש פה בפורום ואותו אתם רוצים לצרף למאבק) לא הבין משני הפרסומים הללו מה רוצים ממנו ולמה הוא צריך להצטרף לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
1. להציג את זה שמנויים לא יוכלו להכנס למשחק שנכלל במנוי בגלל עונש שיזמה ההנהלה, אלא אם הם יחתמו על אמנה כלשהי כצ'ופר לאלה שחותמים עליה זה הזוי במקרה הטוב או שקר במצח נחושה.
2. בפסק הדין על הנהמות לג'ידה כתוב שההנהלה הציעה את העונש?

1. אין מה להציג. ההנהלה הציעה את העונש או לא (בפועל היינו צריכים לקבל משחק בלי קהל), בסופו של דבר בית הדין פסק על סגירת 4-5. זו המציאות. עכשיו, טביב הציע לבית הדין להתחשב באוהדים המוכנים לחתום על דף מיותר שמה שכתוב בו כבר ככה מייצג את רוב הדברים שאנחנו מאמינים בהם. רק מפריע לך שטביב ניסח את זה. אז שיפריע לך.
2. אתה כל הזמן חוזר על זה שההנהלה הציעה עונש. גם אם היא הציעה עונש, זה בשביל לשפר עונש שרצו לתת, עונש גרוע הרבה יותר (והזוי). כך או כך, נענשנו למרות שהיתה לנו הנהלה אוהדת הפועל שרוצה רק את טובת האוהדים. ככה שלהאשים את טביב שנענשנו זה מצחיק.

ראצ'ו. טביב ניהל את המהלכים שלו בהתאם למציאות. זה שהתקשורת עושה לו שירות טוב גם בלי להתכוון זה לא רלוונטי. טביב ראה את המצב והגיב בצורה הכי טובה מבחינתו. כמו שבני אמר, האולטראס לא רק שלא ניהל את הקרב נכון, הוא אפילו תרם לטביב בפעולות שלו.
ועכשיו יש אמנה (שכבר לא רלוונטית כי בית הדין לא קיבל את ההצעה). לחתום עליה משמע להכנע לטביב בקרב הנוכחי (מה שכבר ככה קרה). לא לחתום עליה משאיר את הארגון בצד הקיצוני של המפה, ועם אפס תמיכה מהקהל הרחב. זה המצב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
הצעד של כתיבת אמנה זה צעד מבורך. גופים שונים בחברה עושים זאת בדרך מכובדת ועניינית. לא כך הדבר לגבי האמנה שמיוחסת לכספית את רוזן. מסמך שאם הנו נכון לפי הפרסומים, פוסח על עקרונות חשובים שאוהדי הפועל ת"א מתיימרים להניף : סובלנות, דו קיום, שוויון, מחויבות חברתית, נתינה וכו'. המסמך הנוכחי מתמקד בכמה נושאים בלבד ולא מייצג קשת יותר רחבה של עקרונות.

לגבי הדרישה שמחזיק מנוי 5 יחתום כדי להכנס: עדיף היה להשאיר את הענישה בתוקף עוד מחזר אחד. אם הצעד הזה מאושר על ידי בית הדין, התופעה שנראה במשחק הבא בבית:
"משמרת צניעות" של האולטרס יפקחו מקרוב על ה"בוגדים" שיחתמו על האמנה כדי להכנס.

טביבי לא אסר עליכם לדבר ורק הוא מדבר?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4139990,00.html
אתה יכול להסביר?אתה מפר את ההוראות של הבוס?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:10 
red_gamba כתב:
moshiko כתב:
הצעד של כתיבת אמנה זה צעד מבורך. גופים שונים בחברה עושים זאת בדרך מכובדת ועניינית. לא כך הדבר לגבי האמנה שמיוחסת לכספית את רוזן. מסמך שאם הנו נכון לפי הפרסומים, פוסח על עקרונות חשובים שאוהדי הפועל ת"א מתיימרים להניף : סובלנות, דו קיום, שוויון, מחויבות חברתית, נתינה וכו'. המסמך הנוכחי מתמקד בכמה נושאים בלבד ולא מייצג קשת יותר רחבה של עקרונות.

לגבי הדרישה שמחזיק מנוי 5 יחתום כדי להכנס: עדיף היה להשאיר את הענישה בתוקף עוד מחזר אחד. אם הצעד הזה מאושר על ידי בית הדין, התופעה שנראה במשחק הבא בבית:
"משמרת צניעות" של האולטרס יפקחו מקרוב על ה"בוגדים" שיחתמו על האמנה כדי להכנס.

אתה מדהים
באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
ידידי,
כל אחד יכול לכתוב את דעתו ולקרוא לה אמנה.
מחר אתה יכול לכתוב את מגילת העצמאות של אוהדי הפועל.
כמו שהאולטראס לא מייצגים את כולם וההודעה שלהם לא מחייבת את כולם כך האמנה של אנשי התקשורת לא מחייבת את מי שלא מסכים לה.
ומי שחושב שטביב טוב מותר לו לשרוק בוז כאשר אתה מקלל את ההנהלה בדיוק כמו שכשאתה שרת שירי שואה שרקתי לך ולשירך בוז.

לכל אחד מותר להביע את דעתו מבלי שהוא כופה את דעתו.
להם יש את הפלטפורמה שלהם ולך ולי את שלנו.

כדי לקבל כרטיס חינם לילד,ולאוהדים של 4-5 להכנס למשחק,צריך לחתום על האמנה.אז כנראה האמנה של אנשי התקשורת כן מחייבת.
אם אני אתה או מישהו אחר פה בפורום נכתוב את דעתנו ונקרא לה אמנה זה לא יעזור לאף אחד לקבל כרטיס.
אז כנראה שלהם יש כוח לכפות את דעתם.ולנו לא.

יקירי,
כל האמנה הזו זה ספין שאין לא אחיזה במציאות.
איך בדיוק יחתימו את האנשים ?
אין לזה סיכוי לעמוד מול תביעה בבית משפט אם לא יתנו למישהו להיכנס מבלי שחתם להם על האמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
בשביל מה צריך בכלל אמנה? מה טוב בזה? ועוד כזו מלוקקת..

מתי כבר ירגע הבלגאן הזה בין האוהדים ונוכל לחזור לשמוח ביציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: