moshiko כתב:
chimpfive כתב:
moshiko כתב:
בן כפסית בנושא הפועל ת"א הנו עוד אוהד מן השורה. אם בנושאים מדיניים, יכול להיות שבן כספית רכש לעצמו מעמד של פרשן נחשב, בנושא כדורגל הוא סתם עוד אוהד שיש לו במה בתקשורת. לא פחות אבל לא יותר.
מה שכן מדאיג זו לשון התגובות לדעות שלו. בעצם נימה שהשתרשה בפורום מאז שאלי טביב קנה את חלקו של מוני הראל (אפילו לפני). חוסר סבלנות, זלזול בדעות אחרות, תוקפנות מילולית בוטה. המשותף בין כל הדעות : "אני באפסי עוד". מי שמגלה התנגדות או הסתייגות מהמחאה של האולטרס, הוא בעצם משת"פ של כוחות הרשע.
עוד זמן לא רב, המחאה המקורית נגד אלי טביב כבר לא תהיה הדבר המרכזי. הדבר המרכזי יהיה מי אוהד טוב יותר. מי מהווה אבן יסוד לקיומה של הפועל ת"א ומי גורם לקריסתה. האוהדים הטובים נגד האוהדים הרעים.
אני מכבד מי שסבור שאלי טביב עלול להוביל אותנו לתהום. אני סולד מי שלוקח את המאבק לכוון של אוהדים למופת מול אוהדים משת"פים.
כן, כן, המנטרה הקבועה שלך רק לפני שנה היתה שטביב סובל מגזענות של אוהדי הפועל.
אפשר לחפור מה אמרנו ומה לא אמרנו לפני שנה. אני טוען שכיום
נוצרה תרבות של הטלת דופי בכל מי שלא מתנגדר נחרצות לטבביב לפי הקו של האולטרס. מי שמדרבן את הקו התוקפני הזה, יוצר מציאות של אוהדים VS אוהדים. במקומות אחרים זה הגיע עד לאלימות קטלנית בין מחנות אוהדים של אותו מועדון.
"דברו חלש".
"נוצרה" תרבות?
איך היא נוצרה, התרבות הזו?
אכן, יש רבים שאימצו את השפה שבה מדברים בעל זכות החתימה ונציגיו.
שפה אלימה, ששוללת את מי שמתווכח, שפוסלת את האדם ולא את המסר.
וזה חלק מן הנזק שהאיש הזה הביא למועדון.
בדיוק כמו שאת כל הנושא הגזעני יצרו טביב והטוקבקיסטים בשכר שלו, באתר של אופירע ובכל מקום אחר.
דבר בשפה מסויימת בקול רם מספיק, במשך זמן ארוך מספיק - וגם אחרים ידברו באותה שפה.
אז לא, אני לא מסכים עם השפה הזו, אבל היא מהווה סימפטום למחלה האמיתית.