תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התאכזבתי קצת. אולי קצת הרבה.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
אני חושב שאתם מנותקים מהמציאות.
ואם מחאה של 500 איש (הרי כל שער שהיה נסגר יחסית מעט אנשים היו יודעים שהם יכולים לקנות כרטיס לשער אחר),
אשר אמירת היא יש 1000 נגד טביב ו7000 בעד היא הצלחה אז מצבינו רע מאוד.

זה לא שה-7000 איש האלה באו עם צעיף שעליו רקומה דמותו של טביב.

נכון אבל רק 100 מהם שרו בגנות טביב.
לכן מהבחינה הכי פשוטה שאפשר להציג את זה הרחקת שער 5 השתיקה את המחאה.
נכון זה לא באמת ככה, כי מוחים ב 7 ברובם לא החרימו כאות הזדהות, אבל מבחינה תקשורתית זה לא משנה.
במצב שהחרם הזה יצר אין בעיה לטביב עכשיו לשייך את עימות עם הקהל למלחמה שלו נגד ה"חוליגנים" בשער 5.
לכן מאוד התאכזבתי שבמקום שאנשי שער 7 אשר מוחים כנגד טביב לא ניצלו את ההזדמנות למחות נגדו,
ואף יותר מכך, מאפשרים לו לנצל את ההזדמנות למתג את המחאה כנגדו לכזאת של "חוליגנים".

דר"א בשער 7 לא נתקלתי בשום פליאר שיסביר את המחאה, ולא שום "שלט" שיעשה זאת, על אף שנאמר בפורום שיהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
אני חושב שאתם מנותקים מהמציאות.
ואם מחאה של 500 איש (הרי כל שער שהיה נסגר יחסית מעט אנשים היו יודעים שהם יכולים לקנות כרטיס לשער אחר),
אשר אמירת היא יש 1000 נגד טביב ו7000 בעד היא הצלחה אז מצבינו רע מאוד.

זה לא שה-7000 איש האלה באו עם צעיף שעליו רקומה דמותו של טביב.

נכון אבל רק 100 מהם שרו בגנות טביב.
לכן מהבחינה הכי פשוטה שאפשר להציג את זה הרחקת שער 5 השתיקה את המחאה.
נכון זה לא באמת ככה, כי מוחים ב 7 ברובם לא החרימו כאות הזדהות, אבל מבחינה תקשורתית זה לא משנה.
במצב שהחרם הזה יצר אין בעיה לטביב עכשיו לשייך את עימות עם הקהל למלחמה שלו נגד ה"חוליגנים" בשער 5.
לכן מאוד התאכזבתי שבמקום שאנשי שער 7 אשר מוחים כנגד טביב לא ניצלו את ההזדמנות למחות נגדו,
ואף יותר מכך, מאפשרים לו לנצל את ההזדמנות למתג את המחאה כנגדו לכזאת של "חוליגנים".

דר"א בשער 7 לא נתקלתי בשום פליאר שיסביר את המחאה, ולא שום "שלט" שיעשה זאת, על אף שנאמר בפורום שיהיו.

ושאר ה-6,900 איש שרו ועודדו כל המשחק בטח.

פלאיירים חולקו מחוץ לשערים ובפאתי האיצטדיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
ברור שלא אבל הם גם לא שרים ומעודדים בדר"כ, ככה שזה לא משנה.
במציאות של תוך המגרשה את לא שומע מי שר אלא רק שומע ששריםף, ולכן זה ממש לא משנה אם אותם 100
שיצאו נגד ההנהלה היו גם אותם 100 ששרו כל המשחק, כי זהותם לא חשובה.
בגדול אבל היו יותר אוהדים ששרו ועודדו מכאלו שגינו את טביב, והקריאות בגנות ההנהלה
היו די זניחות גם בשיאן. כמו שאמרתי איך שפורסם צעד החרם, היו לנו שתי דרכי פעולה אשר יכלו
להציג 2 דברים שונים:
דרך הראשונה : להמשיך בחרם כולל אנשי 7 ו 8 -> המציגה : 6500 איש בבלומפיל וכמעט אין קריאות נגד ההנהלה.
דרך שניה : להבטל את החרם לבקש לא לקנות כרטיסים למשחק ולבוא במקום זה להקרנה -> מציגה : 7000 איש בבלומפילד עם קריאות רבות נגד ההנהלה.

אני אישית תמכתי בדרך השניה, לצערי הייתי מיעוט בקרב אלו שיוצאים נגד טביב, ולכן אני קצת מאוכזב (לא ציפיתי אחרת לכן רק קצת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
במציאות של תוך המגרשה את לא שומע מי שר אלא רק שומע ששריםף, ולכן זה ממש לא משנה אם אותם 100
בגדול אבל היו יותר אוהדים ששרו ועודדו מכאלו שגינו את טביב, והקריאות בגנות ההנהלה
היו די זניחות גם בשיאן. כמו שאמרתי איך שפורסם צעד החרם, היו לנו שתי דרכי פעולה אשר יכלו
להציג 2 דברים שונים:
דרך הראשונה : להמשיך בחרם כולל אנשי 7 ו 8 -> המציגה : 6500 איש בבלומפיל וכמעט אין קריאות נגד ההנהלה.
דרך שניה : להבטל את החרם לבקש לא לקנות כרטיסים למשחק ולבוא במקום זה להקרנה -> מציגה : 7000 איש בבלומפילד עם קריאות רבות נגד ההנהלה.

אני אישית תמכתי בדרך השניה, לצערי הייתי מיעוט בקרב אלו שיוצאים נגד טביב, ולכן אני קצת מאוכזב (לא ציפיתי אחרת לכן רק קצת).

אז אנחנו מסכימים שזה שאלפי האנשים לא שרו בגנותו של טביב לא אומר שהם בהכרח בעדו.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
להציג 2 דברים שונים:

אז אנחנו מסכימים שזה שאלפי האנשים לא שרו בגנותו של טביב לא אומר שהם בהכרח בעדו.
:ROSE:

א. מכיוון שההיתי במגרש אז זה נכון להגיד שהם א בעד, אבל הם גל לא בעד האולטראס הם פשוט בעד הפועל והמחאה הזה נתפסת על ידם כמדוגת לכך.
ב. אני ואתה גם מסכימים שטביב רע להפועל, מה שאנחנו מסכימים לא משנה, השאלה מה התקשורת מציגה, ומה היא יכולה להציג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: