idan כתב:
el dudernio כתב:
idan כתב:
el dudernio כתב:
idan כתב:
זבל של אוהדים.
צר לי אבל אני ממש לא מסכים איתכם.
למה מי ששרק אתמול בוז לקשטן על זה שהוא מבצע את משחקי הכח והכבוד האינפנטילים שלו על הקהל, גם במצב של 5:0
להפועל הוא זבל שלא אוהד, אבל אלו שבחרו אתמול לא לעודד את הפועל בכלל אתנול כי טביב החליט לעשות כלפיהם משחקי
כוח הם אוהדים לתפארת?
קשטן הפעיל "כח" על אוהדי זכה מהקהל לקריאות "בוז" שווה בדיוק לטביב הפעיל "כח" על אוהדים וזכה לקריאות "הנהלה זונה".
רק שבניגוד אליכם (אני משורקי הבוז לקשטן אתמול) לא קורה לכם זבל של אוהדים, יש סיכוי טוב שזה מעיד על מי הזבל האמיתי.
למה לטעמך זה משחק כוח?
סלים לא ילד, הוא שיחק בגביע הטוטו, יש משחק ביום חמישי. אנחנו מובילים 5:0 במה הוא יכול היה לתרום? למה לא לתת לו לנוח?
די כבר לחפש איפה שאין.
כי להרים את קליימן מהספסל בדקה ה 75 אחרי שחצי דקה לפני זה יש "דרישה" מהקהל להכניס את טועמה, כאשר אנחנו מדברים על
משחק שכבר הוכרע בדקה ה50 (4:0 וראשון ב 10 שחקנים) זה דווקא. אם קשטן "באמת" היה רוצה לתת לו להשתשפף הוא היה עושה את
זה יחד עם החילוף הכפול, אבל הוא לא באמת רצה, כי לחילוף הזה לא היה קשר לנעשה במגרש (ראשון הגיעו פעמים לשער בכל המחצית).
כאמור אם הוא היה מכניס את עבאס או מוציא את אלרואי / טוטו /ידין /דאמרי (לא משנה במקום מי) שריקות הבוז לא היו.
אני לא בוחן לב וכליות, ואני מניח שגם אתה.
אבל אתה יודע מה? אני זורם איתך, נניח ואתה צודק.
זה מצדיק שריקות בוז רועמות וצורמות כאלה שהקבוצה מובילה 5:0?
בשביל להיות בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר...
שריקות בוז לקשטן? כאר את קליינמן מעודדין מ 7 וב 2 מוחים לאדל כפיים?
מחיאות כפיים לקבוצה כולה אחרי המשחק? אם לא נביע מורת רוח על השטויות של המאמן כאשר אנחנו מנצחים,
נאלץ להביע מורת רוח נגד השטויות של המאמן אחרי הפסדים, אני אישית מעדיף לא להגיע לזה.
במחאה לגבי טביב אומרים כל הזמן שמבחן התוצאה הוא לא הדבר היחידי, ככה זה גם במקרה הזה, הקבוצה שיחקה
טובה וזכתה לתמיכה מהקהל שהיה במגרש, חילוף ספציפי של קשטן שכל תפקידו היה להראות לקהל מי כאן המלך זכה
לקריאות בוז.