http://www.one.co.il/Article/189230.htmlחוץ מהשטויות של אוסידון, אשר האשים את ההנהלה הקודמת במצב, נראה לי שהטיעון של ענבר הציל אותנו, ובעיקר עדות נציג המשטרה, אשר היה לטובתנו.
זה היה דיי צפוי, כיוון שהתאחדות הזאת בדיחה. הרי כולם ידעו שאין רשימה של 20, ואפילו אם כן היה, לא נראה לי שהיה הרבה מה לעשות איתה. היה צפוי בסך הכל, הרי אף אחד כולל ההתאחדות לא רצו להפסיד את ההכנסות של המשחק, ונראה כאילו כל הסיפור היה בעיקר כדי לעורר מהומה ולהפחיד את האוהדים.
הטיעון של ענבר
"כשדובר בדיון הקודם על 20 חשודים, דיברנו על כך שלהערכתנו הם חשודים פוטנציאליים, אבל לא קיבלנו מהמשטרה אישור שזה הם. כשנדע נטפל. שמות האולטראס נמצאים אצל המשטרה ולכן אין לנו מה להוסיף. גם נעצרו אנשים שביצעו זאת. מילאנו את הצו במלואו. למשטרה יש שמות וגם סגרנו את היציעים. הפועל ת"א ביצעה את כל הפועלות. רבים מן החשודים הם אנשים טובים, מי אני שאגיד שהם חשודים בזה, רק בגלל שהוא פעיל או מנהיג. לכן דרשנו שהמשטרה תהיה בדיון. האצטדיון מצולם מבפנים ומבחוץ. אנחנו משקיעים כסף רב. יש אבטחה רגילה וסמויה. לא היו צילומים בשירותים בעקבות צנעת הפרט והעובדה שזה נעשה רק שם. בכל משחק אנחנו עוצרים אנשים שמתנהגים באלימות. אנחנו נוקטים בכל פעולה כדי לטפל בתופעה הזו"אפילו נציג המשטרה היה לטובתנו.
"שיתוף הפעולה עם הפועל ת"א הוא מצוין, יש לנו קשר על בסיס יומי. אנחנו יודעים מי המנהיגים, אנחנו מכירים אותם. אנחנו מדברים ונפגשים איתם. המנהיגים אלה אנשים שאם יש לי בלאגן ביציע אני מסתכל עליהם ובקשר עין אומר להם להרגיע את העניינים"