תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המשחק נגד חיפה יהיה עם קהל
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/189230.html

חוץ מהשטויות של אוסידון, אשר האשים את ההנהלה הקודמת במצב, נראה לי שהטיעון של ענבר הציל אותנו, ובעיקר עדות נציג המשטרה, אשר היה לטובתנו.
זה היה דיי צפוי, כיוון שהתאחדות הזאת בדיחה. הרי כולם ידעו שאין רשימה של 20, ואפילו אם כן היה, לא נראה לי שהיה הרבה מה לעשות איתה. היה צפוי בסך הכל, הרי אף אחד כולל ההתאחדות לא רצו להפסיד את ההכנסות של המשחק, ונראה כאילו כל הסיפור היה בעיקר כדי לעורר מהומה ולהפחיד את האוהדים.

הטיעון של ענבר

"כשדובר בדיון הקודם על 20 חשודים, דיברנו על כך שלהערכתנו הם חשודים פוטנציאליים, אבל לא קיבלנו מהמשטרה אישור שזה הם. כשנדע נטפל. שמות האולטראס נמצאים אצל המשטרה ולכן אין לנו מה להוסיף. גם נעצרו אנשים שביצעו זאת. מילאנו את הצו במלואו. למשטרה יש שמות וגם סגרנו את היציעים. הפועל ת"א ביצעה את כל הפועלות. רבים מן החשודים הם אנשים טובים, מי אני שאגיד שהם חשודים בזה, רק בגלל שהוא פעיל או מנהיג. לכן דרשנו שהמשטרה תהיה בדיון. האצטדיון מצולם מבפנים ומבחוץ. אנחנו משקיעים כסף רב. יש אבטחה רגילה וסמויה. לא היו צילומים בשירותים בעקבות צנעת הפרט והעובדה שזה נעשה רק שם. בכל משחק אנחנו עוצרים אנשים שמתנהגים באלימות. אנחנו נוקטים בכל פעולה כדי לטפל בתופעה הזו"

אפילו נציג המשטרה היה לטובתנו.

"שיתוף הפעולה עם הפועל ת"א הוא מצוין, יש לנו קשר על בסיס יומי. אנחנו יודעים מי המנהיגים, אנחנו מכירים אותם. אנחנו מדברים ונפגשים איתם. המנהיגים אלה אנשים שאם יש לי בלאגן ביציע אני מסתכל עליהם ובקשר עין אומר להם להרגיע את העניינים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשחק נגד חיפה יהיה עם קהל
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף קצת חדשות טובות . כאוהד ותיק בשער 4 אני קורא ל2 הצדדים לשים סוף לכל הבלאגן הזה . מגנון הרס עצמי לא מועיל לנו וזה רק יעזור לגרמנים לזכות באליפות בקלות .

יאללה סולחה ! כולם טעו ההנהלה שהציעה את העונש הטיפשי וכמה פרחחים שעשו מעשה שטותי . מספיק עם הבלאגן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
סוף סוף קצת חדשות טובות . כאוהד ותיק בשער 4 אני קורא ל2 הצדדים לשים סוף לכל הבלאגן הזה . מגנון הרס עצמי לא מועיל לנו וזה רק יעזור לגרמנים לזכות באליפות בקלות .

יאללה סולחה ! כולם טעו ההנהלה שהציעה את העונש הטיפשי וכמה פרחחים שעשו מעשה שטותי . מספיק עם הבלאגן .

סולחה ?
מי כועס על טביב ?
לא כועס , פשוט שאו יעזוב את הפועל או יעוף מהפועל
לא ביקשתי שהוא יסלח לי או שאני לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

סולחה ?
מי כועס על טביב ?

הוא ביקש סולחה בין "שני הצדדים" של תומכי ומתנגדי טביב. לא ביננו לבין ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אל באנדי כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

סולחה ?
מי כועס על טביב ?

הוא ביקש סולחה בין "שני הצדדים" של תומכי ומתנגדי טביב. לא ביננו לבין ההנהלה.

תקרא שוב את ההודעה שלו
או שהוא לא יודע להעביר את המסר נכון
או שאני צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
דורון בשבוע שעבר זרק לאוויר שהם נלחמים במתפרעים וכדי להרשים את הדיין הוא סיפר שיש לנו שמות
הדיין קפץ על המציאה ואמר לו: "יאללה תביא"
כעת, הוא הבין שלא ניתן לחייב את ההנהלה להפוך למשטרה ולחפש הנאשמים והוא ירד מהעץ.

אני לא בא להצדיע לאוסידון,
אבל הוא עשה בשכל שהוא לא קרע עוד יותר את החבל שכבר נקרע בין ההנהלה לאוהדים ולא הגיש רשימות חיסול להתאחדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שעד אז לא נקבל עוד עונש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: