גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
אנשים כאן נפלו על השכל. אנשים שרוצים להיפטר מקשטן, בעיקר כי הוא לא גוטמן, היו מוכנים להביא במקומו בדיחות כמו סיני, אוחנה, עזורי, מלמיליאן (ויש עוד אוהדי הפועל שמכנים אותו "אורי", ישמור הפישונט) או תקווה. כל הליצנים האלו הם גם לא גוטמן. הם גם לא חצי מאמנים מקשטן. גם קלינגר - עם כל הכבוד לזה שהוא לקח אליפות לפני כמעט עשור ומאז יוק - לא.
מצטער, אני גמרתי להתפעל מקשטן לפני 7 שנים בערך. בפועל, בעשר השנים האחרונות לא הייתה לו קבוצה אחת שהוא באמת הצליח בה (ולא, לסיים עם בני יהודה במקום הרביעי בהפרש 70 נקודות מהמקום השני, זה לא סיפור הצלחה).
תראה לי שחקן אחד שקשטן קידם מאז 2002. הישג אחד מרשים מאז עונת 2002.
עם כל הכבוד, קשטן ויכולותיו פומפמו מעל ומעבר, ולא מתיישבים עם המציאות. במציאות, הקבוצות של קשטן שבלוניות, עגומות ובינוניות כבר הרבה מאד שנים, וזה מה שקורה גם היום אצלנו. אי אפשר לנצח לחיות על תהילת העבר.
ראשית, היו לקשטן שנים לא רעות מאז, כמו למשל עונת 05\06. לא עונה ענקית. ועדיין זאת רק עונה טובה פי 10 מהעונה הכי טובה שהייתה בקריירת האימון של סיני, אוחנה, עזורי, "אורי"

או תקווה. למען האמת גם השנה שלו בבני יהודה טובה מהשנה הכי טובה של כל החברים האלו. וצריך לזכור שברוב הזמן שמאז 2002 הוא לא אימן קבוצה.
וכאמור, ואפילו ונניח שלקשטן היו שנים לא מוצלחות מאז (אגב, מה המקום הכי נמוך שקבוצה של קשטן סיימה בו בעשור האחרון?), ונניח (ובצדק) שהוא מאמן שבלוני והגנתי, איך היו השנים האלו לשמות האחרים שמוזכרים כאן? אלו הצלחות גדולות היו לסיני או לאוחנה? ל"אורי"? לקלינגר מאז 2003?
חבל שבכל מה שכתבת לא היה משהו אחד קונקרטי. עונת 2006 היתה עונה סתם. לא מעניינת. איבדת עניין בליגה אחרי 10 משחקים. זה לא בשביל הפועל, זה טוב באמת לבני יהודה.
מה שהיה עם מאמנים אחרים, בקבוצות אחרות זה לא רלוונטי. ברור שמי שמאמן את אשקלון יגמור במקום נמוך יותר ממי שמאמן את הפועל ולא משנה מי אלה יהיו. מה רלוונטי איזה מקום הכי נמוך קשטן סיים?
מה שרלוונטי זה הכדורגל הקטסטרופלי שהקבוצות שלו משחקות ומה הוא בא לחפש בהפועל. מאמן שעושה בורשה, במשחק שאתה צריך לנצח חילוף של באדיר על קשר התקפי, לא צריך להיות בהפועל.
מאמן שיוצא למשחק חוץ באשדוד ובא בשביל להוציא תיקו, שהוא איבוד של 2 נקודות במאבק על האליפות, לא צריך להיות בהפועל.
כל זה לפני שבכלל התחלתי להתייחס לבעיות המקצועיות שלו שלו. לאין שיטה, לשבלוניות, לכדורגל הנוראי הזה.
אומרים ששחקנים התחלפו, שיש לו סגל רע. אז קודם כל, הוא בחר את רב הסגל. שנית, לנתניה, ק"ש וסכנין אין סגל יותר טוב, אבל הן משחקות כדורגל. מפסידות, מנצחות, אבל משחקות כדורגל. קשטן לא קשור לכלום. רואים על המגרש קבוצה שלא עושה דברים בסיסיים, במיוחד עבור קבוצה עם שאיפות כמו של הפועל.
אני לצערי חזיתי את מה שאנחנו רואים השנה ביום שהוא חתם וכל זה כמובן, מתוך ההיכרות שלי איתו. אני מודה שלא האמנתי שזה יהיה עד כדי כך גרוע.