תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רגע לפני שמפטרים את קשטן
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 16:42 
שאולין כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא בעד לפטר את קשטן, כי אני לא חושב שזה ישפר את המצב כרגע. אני כן מאד מאוכזב ממנו.

מה יש להיות מאוכזב?
האיש עונה על כל הציפיות ממנו.

זה נכון בעקרון, אם כי גם אל מול הסטנדרטים שלו הוא מגלה הצטיינות יתרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 17:39 
4 אנשים יכולים להציל איכשהו את העונה המסריחה שבאה עלינו לרעה: (לא לפי סדר)
יוסי, עטר, רב"ש, גוטמן.
כל אחד אחר שיביאו במקום קשטן זה אותו חרא מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 17:48 
אם אלי טביב יחזיר את גוטמן הוא יקנה את עולמו אצל האוהדים...
אולי עדיף שלא ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 17:50 
Red Nightmare כתב:
אם אלי טביב יחזיר את גוטמן הוא יקנה את עולמו אצל האוהדים...
אולי עדיף שלא ?

יש 3 אופציות אחרות שיכולות להיות דומות לגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 17:51 
קשטן חרא אבל הוא רק התסמין למחלה...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
ניצן שירזי/רב"ש.
מאוד מעריך את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
א. קשטן לא יתפטר, זו אופציה שנעה בין דמיונית ללא קיימת.
ב. האופציה בה טביב יפטר את קשטן תתרחש רק אם הקבוצה תמשיך להראות פח, הקהל יגביר את הלחץ משמעותית, וטביב שירצה לזכות באהבת הקהל (בעיקר מחממי הכסאות הקולנים בשער 2, חלילה לא את רוב אלו שכותבים פה) יפטר אותו, ולו בשביל השופוני.
ג. במידה והאופציה הקודמת תתרחש, צריך לראות מי יהיה מוכן להגיע לקבוצה שלא הוא בנה, לא תחת חוזה ויותר מכך - לעבוד תחת טביב.
האופציות שיהיו רלבנטיות: סיני,אוחנה,השריף,קלינגר.
ועכשיו תבחרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
בגלל מקום שני, כדורגל מחורבן וכישלון באירופה לא מפטרים מאמן בהפועל תל אביב.
(אני מקווה). קשטן חתום לעונה אחת. הליגה עוד ארוכה ארוכה. בינואר אפשר להביא חיזוק.
לכבודו של המועדון ולכבודם של האוהדים אני מקווה שקשטן יסיים את העונה בהפועל בכל מצב.
(למעט המצב הדמיוני של התדרדרות לסכנת ירידה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
קשטן יהיה איתנו עד ה-12 במאי
ואינשאללה (נאחס!) עד ה-15 במאי... (גמר גביע המדינה)

בשנה הבאה?
רן בן שמעון או ראובן עטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:19 
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
אנשים כאן נפלו על השכל. אנשים שרוצים להיפטר מקשטן, בעיקר כי הוא לא גוטמן, היו מוכנים להביא במקומו בדיחות כמו סיני, אוחנה, עזורי, מלמיליאן (ויש עוד אוהדי הפועל שמכנים אותו "אורי", ישמור הפישונט) או תקווה. כל הליצנים האלו הם גם לא גוטמן. הם גם לא חצי מאמנים מקשטן. גם קלינגר - עם כל הכבוד לזה שהוא לקח אליפות לפני כמעט עשור ומאז יוק - לא.

מצטער, אני גמרתי להתפעל מקשטן לפני 7 שנים בערך. בפועל, בעשר השנים האחרונות לא הייתה לו קבוצה אחת שהוא באמת הצליח בה (ולא, לסיים עם בני יהודה במקום הרביעי בהפרש 70 נקודות מהמקום השני, זה לא סיפור הצלחה).

תראה לי שחקן אחד שקשטן קידם מאז 2002. הישג אחד מרשים מאז עונת 2002.

עם כל הכבוד, קשטן ויכולותיו פומפמו מעל ומעבר, ולא מתיישבים עם המציאות. במציאות, הקבוצות של קשטן שבלוניות, עגומות ובינוניות כבר הרבה מאד שנים, וזה מה שקורה גם היום אצלנו. אי אפשר לנצח לחיות על תהילת העבר.

ראשית, היו לקשטן שנים לא רעות מאז, כמו למשל עונת 05\06. לא עונה ענקית. ועדיין זאת רק עונה טובה פי 10 מהעונה הכי טובה שהייתה בקריירת האימון של סיני, אוחנה, עזורי, "אורי" :PUKE: או תקווה. למען האמת גם השנה שלו בבני יהודה טובה מהשנה הכי טובה של כל החברים האלו. וצריך לזכור שברוב הזמן שמאז 2002 הוא לא אימן קבוצה.
וכאמור, ואפילו ונניח שלקשטן היו שנים לא מוצלחות מאז (אגב, מה המקום הכי נמוך שקבוצה של קשטן סיימה בו בעשור האחרון?), ונניח (ובצדק) שהוא מאמן שבלוני והגנתי, איך היו השנים האלו לשמות האחרים שמוזכרים כאן? אלו הצלחות גדולות היו לסיני או לאוחנה? ל"אורי"? לקלינגר מאז 2003?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
הנחמה היחידה שמכבי בראש הטבלה היא שאיווניר לא הולך לשום מקום
וגוטמן לא יחליף אותו בסוף העונה

כשגוטמן יגיע למכבי - נקבל עוד יום שנתי להשחרת הפורום

לא יכול לדמיין את גוטמן מנצח עם מכבי בדרבי ושר שירי מכבי עם האוהדים (מקבילה צהובה כל שהיא ל"כל העולם כולו שונא את הפועל")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 21:48 
כנראה שגם יובל נעים פנוי למשרה של קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ב. האופציה בה טביב יפטר את קשטן תתרחש רק אם הקבוצה תמשיך להראות פח, הקהל יגביר את הלחץ משמעותית, וטביב שירצה לזכות באהבת הקהל (בעיקר מחממי הכסאות הקולנים בשער 2, חלילה לא את רוב אלו שכותבים פה) יפטר אותו, ולו בשביל השופוני.
ג. במידה והאופציה הקודמת תתרחש, צריך לראות מי יהיה מוכן להגיע לקבוצה שלא הוא בנה, לא תחת חוזה ויותר מכך - לעבוד תחת טביב.
ועכשיו תבחרו.

השריף זאת אופציה לא רעה בכלל.
לא רואה סיבה שיסכים, או שטביב בכלל יציע לו(בכל זאת, הוא צריך מאמן שהוא בובה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:46 
החתול של שרדינגר כתב:
kobster כתב:
ועכשיו תבחרו.

השריף זאת אופציה לא רעה בכלל.
לא רואה סיבה שיסכים, או שטביב בכלל יציע לו(בכל זאת, הוא צריך מאמן שהוא בובה שלו).

אלי כהן?
עוד כישלון מהדהד שעבר שיאו, דיי עם המאמנים האלה, קשטן והשריף כבר סיימו את דרכם בתור מאמנים, איך אומרים העולם שייך לצעירים, לרעננים לאלה שבאים ומתאימים את עצמו ולא אלה שמצפה שיתאימו את עצמם אליהם.
באמת שעוד פעם אני אומר שהייתי לוקח כל דבר על פני קשטן, כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 23:00 
גם ככה לא ייצא כלום מהעונה המסריחה הזאת,אז שייע ויפה שעה אחת קודם.
לפחות יהיה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
טביב גם אחרי שגוטמן לקח דאבל רצה להביא את אלישע לוי, לגוטמן יש את כל הסיבות בעולם לא להתקרב להנהלה המבישה של הפועל תל אביב.
אחד שיודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:17 
עד המ!!ת הפועל כתב:
יוסי, עטר, רב"ש, גוטמן.

אני דווקא חושב על אנשים אחרים.נראה לי שורמוט דאגלס אניימה ועוד לגיונר או שניים שלא משחקים בקבוצות שלהם ויגיעו בינואר יכולים לעשות אחלה שינוי לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
יוסי, עטר, רב"ש, גוטמן.

אני דווקא חושב על אנשים אחרים.נראה לי שורמוט דאגלס אניימה ועוד לגיונר או שניים שלא משחקים בקבוצות שלהם ויגיעו בינואר יכולים לעשות אחלה שינוי לטובה.

אתה חושב שהם ירצו לשחק פה מבחינה מקצועית?
אתה חושב שהם יוותרו על חוזי העתק ששלושתם יושבים עליהם?
אתה חושב שהם ירצו לשחק בשביל קשטן באווירה שבקבוצה?
אתה חושב שהם ירצו לעבוד תחת טביב?
אתה חושב שטביב ישקיע כל כך הרבה בכסף בשחקנים לא חופשיים שלא מגיעים ממכבי פ"ת, ועוד בלי למכור שחקנים בסכומים גבוהים פי שניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:33 
יובל כתב:
nati כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
יוסי, עטר, רב"ש, גוטמן.

אתה חושב שהם ירצו לשחק פה מבחינה מקצועית?
אתה חושב שהם יוותרו על חוזי העתק ששלושתם יושבים עליהם?
אתה חושב שהם ירצו לשחק בשביל קשטן באווירה שבקבוצה?
אתה חושב שהם ירצו לעבוד תחת טביב?
אתה חושב שטביב ישקיע כל כך הרבה בכסף בשחקנים לא חופשיים שלא מגיעים ממכבי פ"ת, ועוד בלי למכור שחקנים בסכומים גבוהים פי שניים?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
הפירסום הבוקר ב"ישראל היום" מצטרף להרבה ציטוטים של שחקנים ושל "גורמים בהנהלה" (כנראה אוסידון) מאז שקשטן החל עבודתו ועד היום.
ככל שהזמן עובר, דבר אחד הולך ומתחוור - דרור קשטן מאבד את חדר ההלבשה!

ברגע שמאמן מאבד את חדר ההלבשה, ברגע ששחקנים לא רק שלא משחקים עבורו, הם אפילו לא מעריכים אותו (ואני נזהר מלהזכיר "שביתה איטלקית" של כמה מהם) נגמר הסיפור שלו בקבוצה וזה רק שאלה של זמן.

מישהו כתב פה שהוא לא מאמין שבהפועל יפטרו מאמן אחרי רבע או שליש עונה כשהקבוצה במקום ה-2. אני מזכיר לאותו אוהד את יצחק שום, שהפועל שלו הירבתה לכבוש, היתה בצמרת והעפילה לשלב הבתים של אופ"א ואף צלחה גם אותו! אי אפשר לומר שע"פ הנתונים היבשים שומי היה כישלון מהדהד ובכל זאת הוא פוטר ולוין מונה תחתיו. ללמדנו שלפעמים מאמן הולך הביתה גם אם הקבוצה נמצאת במצב בו מבחינת נקודות וכו' (זה קרה גם בבית'ר של גוטמן ב-2001, חיפה של השריף ב-2000 ועוד, אבל נעזוב את זה עכשיו).

אין שום דבר רע בהחלפת מאמן אם הבעלים מרגיש (או יודע משחקניו) כי צבירת הנקודות, הודות לליגה חלשה, מחפה על ריקבון והנפילה ממתינה מעבר לפינה. הרבה יותר גרוע לדעתי להחליף מאמן מצליח בסיום עונה טובה בגלל גחמותיו של הבעלים (קשטן ולוני ב-1996 או טביב וגוטמן ב-2011) מאשר להחליף אותו באמצע העונה בגלל דברים שאינם קשורים ישירות לתוצאות (למרות שההפסדים באירופה, בנתניה ובאשדוד לצד הכדורגל המבחיל הם די והותר אחרי 3 חודשים של משחק).

הייתי מנאמניו של קשטן. סברתי שהוא המתאים ביותר להחליף את גוטמן במציאות שנוצרה בהפועל בקיץ האחרון עם הבעלים והעזיבה ההמונית של הכוכבים. אבל ייתכן שמה שהספיק ב-2003 ואולי אפילו ב-2006 כבר לא טוב ב-2012. אם אכן זה המצב, והשחקנים לא סובלים את המאמן והוא איבד זה מכבר את השליטה - ככל שטביב יחליף אותו כך ייטב, לפני שיהיה מאוחר מדי. האלטרנטיבה פחות קריטית ובלבד שתדע להוות דמות חברית או אבהית לשחקנים. כמובן שחשוב שהמאמן הבא יוחתם רק עד סוף העונה כדי לאפשר החתמה של מאמן עדיף, שאולי כרגע תפוס, בקיץ הקרוב לקראת העונה הבאה.

לתשומת ליבם של הבעלים והיו"ר הפודל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 10:50 
Charlie כתב:
הפירסום הבוקר ב"ישראל היום" מצטרף להרבה ציטוטים של שחקנים ושל "גורמים בהנהלה" (כנראה אוסידון) מאז שקשטן החל עבודתו ועד היום.

ברגע שמאמן מאבד את חדר ההלבשה, ברגע ששחקנים לא רק שלא משחקים עבורו, הם אפילו לא מעריכים אותו (ואני נזהר מלהזכיר "שביתה איטלקית" של כמה מהם) נגמר הסיפור שלו בקבוצה וזה רק שאלה של זמן.

מישהו כתב פה שהוא לא מאמין שבהפועל יפטרו מאמן אחרי רבע או שליש עונה כשהקבוצה במקום ה-2. אני מזכיר לאותו אוהד את יצחק שום , שהפועל שלו הירבתה לכבוש, היתה בצמרת והעפילה לשלב הבתים של אופ"א ואף צלחה גם אותו! אי אפשר לומר שע"פ הנתונים היבשים שומי היה כישלון מהדהד ובכל זאת הוא פוטר ולוין מונה תחתיו. ללמדנו שלפעמים מאמן הולך הביתה גם אם הקבוצה נמצאת במצב בו מבחינת נקודות וכו' (זה קרה גם בבית'ר של גוטמן ב-2001, חיפה של השריף ב-2000 ועוד, אבל נעזוב את זה עכשיו).

אין שום דבר רע בהחלפת מאמן אם הבעלים מרגיש (או יודע משחקניו) כי צבירת הנקודות, הודות לליגה חלשה, מחפה על ריקבון והנפילה ממתינה מעבר לפינה. הרבה יותר גרוע לדעתי להחליף מאמן מצליח בסיום עונה טובה בגלל גחמותיו של הבעלים (קשטן ולוני ב-1996 או טביב וגוטמן ב-2011) מאשר להחליף אותו באמצע העונה בגלל דברים שאינם קשורים ישירות לתוצאות (למרות שההפסדים באירופה, בנתניה ובאשדוד לצד הכדורגל המבחיל הם די והותר אחרי 3 חודשים של משחק).

הייתי מנאמניו של קשטן. סברתי שהוא המתאים ביותר להחליף את גוטמן במציאות שנוצרה בהפועל בקיץ האחרון עם הבעלים והעזיבה ההמונית של הכוכבים. אבל ייתכן שמה שהספיק ב-2003 ואולי אפילו ב-2006 כבר לא טוב ב-2012. אם אכן זה המצב, והשחקנים לא סובלים את המאמן והוא איבד זה מכבר את השליטה - ככל שטביב יחליף אותו כך ייטב, לפני שיהיה מאוחר מדי. האלטרנטיבה פחות קריטית ובלבד שתדע להוות דמות חברית או אבהית לשחקנים. כמובן שחשוב שהמאמן הבא יוחתם רק עד סוף העונה כדי לאפשר החתמה של מאמן עדיף, שאולי כרגע תפוס, בקיץ הקרוב לקראת העונה הבאה.

מסכים עם רוב הדברים. יצחק שום פוטר בגלל יחסים לא תקינים עם שחר בן עמי ומוני על רקע לא מקצועי (רינונים עקב החתמות "מוזרות"). רצו לפטרו אחרי שני מחזורים אך האוהדים הפגינו למענו. אני גם מעריך שאלי טביב יהיה מוכן להקריב את קשטן. אם הוא יחשוב שכך "ירוויח" את האוהדים, קשטן עלול לשלם את המחיר.
לגבי "הפסיד את חדר ההלבשה": השחקנים "מריחים" את המצב. אם הם יחשבו שהמאמן הנו "סוס מת" , יפגעו בקבוצה כדי לזרז את עזיבתו. זה קורה כאשר חלק מהאוהדים פתחו במתקפה רבתית נגד המאמן והבעלים לא עומד נחוש מאחורי המאמן.
בהפועל ת"א מתחילה להתבסס תרבות "ביתרית": שלטון הרחוב. הבעיה שלא יגמר עם קשטן. המאמן הבא, יהיה על זמן שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
בהפועל ת"א מתחילה להתבסס תרבות "ביתרית": שלטון הרחוב. הבעיה שלא יגמר עם קשטן. המאמן הבא, יהיה על זמן שאול.

אני חושב שאתה צודק, אבל מי שהכניס את הרוח לתרבות הניהולית של המועדון זה מי שעומד בראשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 11:00 
el dudernio כתב:
moshiko כתב:

אני חושב שאתה צודק, אבל מי שהכניס את הרוח לתרבות הניהולית של המועדון זה מי שעומד בראשה.

"הוא התחיל", זה הדגל שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:48 
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
אנשים כאן נפלו על השכל. אנשים שרוצים להיפטר מקשטן, בעיקר כי הוא לא גוטמן, היו מוכנים להביא במקומו בדיחות כמו סיני, אוחנה, עזורי, מלמיליאן (ויש עוד אוהדי הפועל שמכנים אותו "אורי", ישמור הפישונט) או תקווה. כל הליצנים האלו הם גם לא גוטמן. הם גם לא חצי מאמנים מקשטן. גם קלינגר - עם כל הכבוד לזה שהוא לקח אליפות לפני כמעט עשור ומאז יוק - לא.

מצטער, אני גמרתי להתפעל מקשטן לפני 7 שנים בערך. בפועל, בעשר השנים האחרונות לא הייתה לו קבוצה אחת שהוא באמת הצליח בה (ולא, לסיים עם בני יהודה במקום הרביעי בהפרש 70 נקודות מהמקום השני, זה לא סיפור הצלחה).

תראה לי שחקן אחד שקשטן קידם מאז 2002. הישג אחד מרשים מאז עונת 2002.

עם כל הכבוד, קשטן ויכולותיו פומפמו מעל ומעבר, ולא מתיישבים עם המציאות. במציאות, הקבוצות של קשטן שבלוניות, עגומות ובינוניות כבר הרבה מאד שנים, וזה מה שקורה גם היום אצלנו. אי אפשר לנצח לחיות על תהילת העבר.

ראשית, היו לקשטן שנים לא רעות מאז, כמו למשל עונת 05\06. לא עונה ענקית. ועדיין זאת רק עונה טובה פי 10 מהעונה הכי טובה שהייתה בקריירת האימון של סיני, אוחנה, עזורי, "אורי" :PUKE: או תקווה. למען האמת גם השנה שלו בבני יהודה טובה מהשנה הכי טובה של כל החברים האלו. וצריך לזכור שברוב הזמן שמאז 2002 הוא לא אימן קבוצה.
וכאמור, ואפילו ונניח שלקשטן היו שנים לא מוצלחות מאז (אגב, מה המקום הכי נמוך שקבוצה של קשטן סיימה בו בעשור האחרון?), ונניח (ובצדק) שהוא מאמן שבלוני והגנתי, איך היו השנים האלו לשמות האחרים שמוזכרים כאן? אלו הצלחות גדולות היו לסיני או לאוחנה? ל"אורי"? לקלינגר מאז 2003?

חבל שבכל מה שכתבת לא היה משהו אחד קונקרטי. עונת 2006 היתה עונה סתם. לא מעניינת. איבדת עניין בליגה אחרי 10 משחקים. זה לא בשביל הפועל, זה טוב באמת לבני יהודה.
מה שהיה עם מאמנים אחרים, בקבוצות אחרות זה לא רלוונטי. ברור שמי שמאמן את אשקלון יגמור במקום נמוך יותר ממי שמאמן את הפועל ולא משנה מי אלה יהיו. מה רלוונטי איזה מקום הכי נמוך קשטן סיים?
מה שרלוונטי זה הכדורגל הקטסטרופלי שהקבוצות שלו משחקות ומה הוא בא לחפש בהפועל. מאמן שעושה בורשה, במשחק שאתה צריך לנצח חילוף של באדיר על קשר התקפי, לא צריך להיות בהפועל.
מאמן שיוצא למשחק חוץ באשדוד ובא בשביל להוציא תיקו, שהוא איבוד של 2 נקודות במאבק על האליפות, לא צריך להיות בהפועל.
כל זה לפני שבכלל התחלתי להתייחס לבעיות המקצועיות שלו שלו. לאין שיטה, לשבלוניות, לכדורגל הנוראי הזה.
אומרים ששחקנים התחלפו, שיש לו סגל רע. אז קודם כל, הוא בחר את רב הסגל. שנית, לנתניה, ק"ש וסכנין אין סגל יותר טוב, אבל הן משחקות כדורגל. מפסידות, מנצחות, אבל משחקות כדורגל. קשטן לא קשור לכלום. רואים על המגרש קבוצה שלא עושה דברים בסיסיים, במיוחד עבור קבוצה עם שאיפות כמו של הפועל.
אני לצערי חזיתי את מה שאנחנו רואים השנה ביום שהוא חתם וכל זה כמובן, מתוך ההיכרות שלי איתו. אני מודה שלא האמנתי שזה יהיה עד כדי כך גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:46 
Charlie כתב:

מישהו כתב פה שהוא לא מאמין שבהפועל יפטרו מאמן אחרי רבע או שליש עונה כשהקבוצה במקום ה-2. אני מזכיר לאותו אוהד את יצחק שום , שהפועל שלו הירבתה לכבוש, היתה בצמרת והעפילה לשלב הבתים של אופ"א ואף צלחה גם אותו! אי אפשר לומר שע"פ הנתונים היבשים שומי היה כישלון מהדהד ובכל זאת הוא פוטר ולוין מונה תחתיו. ללמדנו שלפעמים מאמן הולך הביתה גם אם הקבוצה נמצאת במצב בו מבחינת נקודות וכו' (זה קרה גם בבית'ר של גוטמן ב-2001, חיפה של השריף ב-2000 ועוד, אבל נעזוב את זה עכשיו).

אתה מתכוון שהצליח לפוסידון ולטביב והם הצליחו למקד את הדיון בקשטן במקום בהם? הספין אחרון שלהם זה להוסיף ל"קשטן אשם" את זה ש"כל השחקנים יודעים את זה". כמובן, רק השחקנים.
מקרה שום הוא מקרה מיוחד למרות שכדאי להזכיר שגם אחריו הקבוצה לא בדיוק הבריקה. הדוגמא של בית"ר של גוטמן היא דוגמא לא רעה (גם של חיפה של אלי כהן). לאלו הישגים המועדונים האלו הגיעו אחרי שהם פיטרו את המאמן שלהם ללא סיבה?
ואגב, העונה של הפועל ב2011 היא לא ממש "עונה טובה". בינונית לכל היותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: