תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הגמל (קהל) שאינו רואה את הדבשת של עצמו
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 08:09 
קהל שחורט על דיגלו את סיסמאות ה ANTIFA אבל שר שירי שואה ומצייר צלבי קרס (או לפחות לא מגנה את זה...).
קהל שיוצא תמיד כנגד שימוש באלימות אבל נוטה לאמץ אותה לעיתים ולשכוח שישנה גם אלימות מילולית...
קהל שאמור להיות הראשון שמבין שכל מה שיש לקבוצת כדורגל זה הקהל שלה, ובכל זאת לא מקדיש את כולו למנוע פילוג ולהימנע מפעולות שגורמות לפילוג...
קהל שמצהיר שהצלחת הקבוצה היא נר לרגליו אבל פועל להכשיל אותה בשם האידיאולוגיה...

קהל כזה הוא פשוט קהל דביל.

נ.ב.
גם אני סולד מדרך ההתנהלות של טביב ושות' בטח בכל הקשור לכיבוד סמלים והבנה שקבוצת כדורגל זה לא "עוד עסק" וההתנהלות העסקית והאתית בעלת הנורמות המכוערות ביותר שנראה שהאדון ושלוחיו מאמצים שוב ושוב. אבל אין לי ספק שלא זו דרך המחאה. בטח שלא דרכו של קהל הפועל שאני נמנה עליו קרוב ל 30 שנה.

נערך לאחרונה על ידי Inigo Montoya בתאריך 17 אוקטובר 2011, 08:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הגמל (קהל) שאינו רואה את הדבשת של עצמו
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
שלא לדבר על קוצר הראיה של אותו חלק בקהל שלא רק שלא משתף פעולה עם המאמץ לשחרר את הפועל מאחיזת החנק של מי שהורס אותה, אלא אף טורח ומגדיל לעשותו לקרוא בוז לאלה שכן מנסים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 08:51 
פוסט מפגר וחסר תכלית
מה אתה מתכוון שאתה אומר "קהל"
אתה? אני? כותבי הפורום ? האולטרס ?
ברור שלא כל האוהדים שרים שירי שואה ומציירים צלבי קרס , והתפקיד של מי זה "לגנות" את זה?
האישו זה לא הצלבי קרס והשואה למכבי , זה רק התירוץ-
נעשית פה הסתה רצינית ומכוונת של אלי טביב על אוהדי הפועל שמוחים נגדו, התקשורת מצטרפת לחגיגה על הדם (הכותרת של ידיעות ספורט והכתבה עצמה היא פשוט קורעת מצחוק, טוב שלא הכניסו את המסמך הזה שאוהדי מכבי הכינו על "החטאים של אוהדי הפועל")
אלי טביב מאיים על אוהדים ,סותם פיות, הוא הפך את כל שער 5 לחוליגנים פושעים סוג א. הוא מעדיף את האוהדים שבאים ומשלמים כסף וסותמים ת'פה. ככה הוא רוצה את הפועל .
קצת קישקושים שבאים להתגרות (גם אם הם קצת עוברים את גבול הטעם הטוב) לא צריכים להגיע להמולה כזאת .
כל ההמולה הזאת היא פרי יצירתו של אלי טביב והתקשורת משחקת לו לידיים . ואתם מושפעים מזה כל כך שאתם לא מצליחים לראות את האישו האמיתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
Inigo Montoya כתב:
קהל שחורט על דיגלו את סיסמאות ה ANTIFA אבל שר שירי שואה ומצייר צלבי קרס (או לפחות לא מגנה את זה...).
קהל שיוצא תמיד כנגד שימוש באלימות אבל נוטה לאמץ אותה לעיתים ולשכוח שישנה גם אלימות מילולית...
קהל שאמור להיות הראשון שמבין שכל מה שיש לקבוצת כדורגל זה הקהל שלה, ובכל זאת לא מקדיש את כולו למנוע פילוג ולהימנע מפעולות שגורמות לפילוג...
קהל שמצהיר שהצלחת הקבוצה היא נר לרגליו אבל פועל להכשיל אותה בשם האידיאולוגיה...

קהל כזה הוא פשוט קהל דביל.

נ.ב.
גם אני סולד מדרך ההתנהלות של טביב ושות' בטח בכל הקשור לכיבוד סמלים והבנה שקבוצת כדורגל זה לא "עוד עסק" וההתנהלות העסקית והאתית בעלת הנורמות המכוערות ביותר שנראה שהאדון ושלוחיו מאמצים שוב ושוב. אבל אין לי ספק שלא זו דרך המחאה. בטח שלא דרכו של קהל הפועל שאני נמנה עליו קרוב ל 30 שנה.

יקירי,
אתה צודק בכל או רוב הדברים שכתבת.
אבל בחיית, בשביל מה לפתוח אשכול חדש ? רק בשביל כותרת בגמל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: