תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום לפני שנה..
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:18 
זהבי הכניע את הדרבי באחד הדרביים היותר חד צדדיים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היום לפני שנה..
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים....איזה קבוצה,פשוט לבכות.
רק שאתה רואה את היכולת של העונה הנוכחית,אתה לומד להעריך איזה עונות חווינו.
הכל נראה כל כך,פשוט,והרבה יותר נעים לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:29 
3:40 צ"ל פנדל ואדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
שקמתי היום בבוקר וראיתי את התאריך ישר נזכרתי.
איך אני מתגעגע לקבוצה הזאת, לשחקנים, לגוטמן.
זה דרבי שיכל בקלות להיגמר ב0-3 אם היה קצת יותר מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:06 
טוטו בכושר של היום זה נגמר חמש אפס קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:07 
שער 7 הוא אדום כתב:
אלוהים....איזה קבוצה,פשוט לבכות.
רק שאתה רואה את היכולת של העונה הנוכחית,אתה לומד להעריך איזה עונות חווינו.
הכל נראה כל כך,פשוט,והרבה יותר נעים לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:11 
קריימר כתב:
שקמתי היום בבוקר וראיתי את התאריך ישר נזכרתי.
איך אני מתגעגע לקבוצה הזאת, לשחקנים, לגוטמן.
זה דרבי שיכל בקלות להיגמר ב0-3 אם היה קצת יותר מזל.

3:0 ?
זה דרבי של 6:0
מדהים מה שהלך שם , מכבי כרגיל הגיעו עם ציפיות של תחילת עונה
בקושי עברו את החצי, אניימה יכול היה ללכת לשבת ביציע
חוסר מזל מטורף מול השער ויכולת של הליצן המעופף השאירו את התוצאה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
הטירוף בגול :HEART2:
התמונה המפורסמת של שטראובר :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
איזה דרבי ענק. הייתי כל כך בטוח שאנחנו מפסידים, ואז הגיע ההוא שאסור להזכיר את שמו והוכיח לי אחרת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
איזה דרבי ענק. הייתי כל כך בטוח שאנחנו מפסידים, ואז הגיע ההוא שאסור להזכיר את שמו והוכיח לי אחרת.

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל - לא ראיתי תקציר אבל למעט הצלהשל אניימה במחצית הראשונה מקרן של מכבי ובעיטה שהוסטה ע"י שחקן שלנו , הוא לא נאלץ למנוע שום שער

הדרבי הזה היה המשחק שבו אבא שלי קיבל התקף לב. מחצית שניה, זהבי בועט למשקוף, שכטר מחמיץ את הריבאונד מול שער ריק
מאותו רגע הנשימה של אבא שלי נהייתה קצרה, הוא התיישב כפוף על הכיסא, היה נראה חיוור ורע מאוד אבל התעקש להישאר עד סוף המשחק
מחוץ לשער 7 באמבולנס הוא קיבל איזה ספריי לפה שהרגיע אותו ושוחררנו, אבל הוא החליט בצעד מאוד יוצא דופן שלו ללכת לעשות בדיקה מקיפה בביה"ח, שם הסתבר שיש לו עורק שחסום בכמעט 100% ועניין של זמן עד שיהיה התקף לב רציני.
הוא עשה צינטור שהסתבך וביינתיים נאלצנו לוותר על נסיעה לגלזנקירשן (הפעם הראשונה בה תכננו לנסוע אחרי הפועל לחו"ל) למרות שהיו לנו כרטיסים וכרטיסי טיסה
אבא שלי הוא לא אחד שהולך לבדיקות תקופתיות , ואם דבר כזה היה קורה אצלנו בבית הוא כנראה היה הולך לישון, ממשיך לחיות ותוך שבוע או שבועיים מת
בזכות המנוי להפועל הוא הלך להיבדק ובמובן מסויים הציל את החיים שלו
אז לא נהניתי מהמחצית השניה של הדרבי ההוא, אבל ההחמצה של שכטר היא הטריגר שהציל לאבא שלי את החיים כנראה

אגב, אבא שלי שכב שבוע בבי"ח, החמיץ את המשחק מול ב"ש בר"ג אבל כבר ב- 0:0 מול שאלקה חזר לכיסא שלו בבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
ההחמצה של בן שהר במחצית השניה היא קופי שתי ההחמצות שלו מול שאלקה
אגב לדעתי זה דרבי עם פוטנציאל פירוק יותר גדול מה- 4:2
גם ה- 2:2 בסוף השנה שעברה היה דרבי דומה לדרבי הזה. אם משיח החלאה מוציא אדום לשטראובר זה נגמר עם שישיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
קודם כל - לא ראיתי תקציר אבל למעט הצלהשל אניימה במחצית הראשונה מקרן של מכבי ובעיטה שהוסטה ע"י שחקן שלנו , הוא לא נאלץ למנוע שום שער

הדרבי הזה היה המשחק שבו אבא שלי קיבל התקף לב. מחצית שניה, זהבי בועט למשקוף, שכטר מחמיץ את הריבאונד מול שער ריק
מאותו רגע הנשימה של אבא שלי נהייתה קצרה, הוא התיישב כפוף על הכיסא, היה נראה חיוור ורע מאוד אבל התעקש להישאר עד סוף המשחק
מחוץ לשער 7 באמבולנס הוא קיבל איזה ספריי לפה שהרגיע אותו ושוחררנו, אבל הוא החליט בצעד מאוד יוצא דופן שלו ללכת לעשות בדיקה מקיפה בביה"ח, שם הסתבר שיש לו עורק שחסום בכמעט 100% ועניין של זמן עד שיהיה התקף לב רציני.
הוא עשה צינטור שהסתבך וביינתיים נאלצנו לוותר על נסיעה לגלזנקירשן (הפעם הראשונה בה תכננו לנסוע אחרי הפועל לחו"ל) למרות שהיו לנו כרטיסים וכרטיסי טיסה
אבא שלי הוא לא אחד שהולך לבדיקות תקופתיות , ואם דבר כזה היה קורה אצלנו בבית הוא כנראה היה הולך לישון, ממשיך לחיות ותוך שבוע או שבועיים מת
אז לא נהניתי מהמחצית השניה של הדרבי ההוא, אבל ההחמצה של שכטר היא הטריגר שהציל לאבא שלי את החיים כנראה

אגב, אבא שלי שכב שבוע בבי"ח, החמיץ את המשחק מול ב"ש בר"ג אבל כבר ב- 0:0 מול שאלקה חזר לכיסא שלו בבלומפילד

זהבי תכנן את הכל מראש.

הפועל :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:24 
רועי כתב:
ההחמצה של בן שהר במחצית השניה היא קופי שתי ההחמצות שלו מול שאלקה
אגב לדעתי זה דרבי עם פוטנציאל פירוק יותר גדול מה- 4:2
גם ה- 2:2 בסוף השנה שעברה היה דרבי דומה לדרבי הזה. אם משיח החלאה מוציא אדום לשטראובר זה נגמר עם שישיה

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

עשית לי צמרמורת
רק בריאות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 15:55 
Officer Barbrady כתב:

ההוא שבגלל הדרבי הזה הכינוי על שמו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
כל ההבדל מאז להיום הוא בשמחה של השחקנים. כמו כולנו, כששחקן בא עם חיוך לעבודה שלו הוא מוציא מעצמו את המיטב.
עדיין, עם קצת יותר תיאום ופרגון, לחוד של השנה יש סיכוי להיות אחד הקטלנים בכל הזמנים. טוטו בכושר מטורף ויכול בהחלט להיות שאתמול דמארי השתחרר סוף סוף.
השמיים הם הגבול בשבילם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי כתב:
Officer Barbrady כתב:

נראה לי שהיו עוד כמה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:04 
YardenDe כתב:
ערן זהבי כתב:
Officer Barbrady כתב:

נראה לי שהיו עוד כמה דברים.

נכון אבל זה שם את החותמת הרשמית :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כל ההבדל מאז להיום הוא בשמחה של השחקנים. כמו כולנו, כששחקן בא עם חיוך לעבודה שלו הוא מוציא מעצמו את המיטב.
עדיין, עם קצת יותר תיאום ופרגון, לחוד של השנה יש סיכוי להיות אחד הקטלנים בכל הזמנים. טוטו בכושר מטורף ויכול בהחלט להיות שאתמול דמארי השתחרר סוף סוף.
השמיים הם הגבול בשבילם

יש הבדל גדול, או יותר נכון - ענק, נוסף שלא ציינת וזה כמות השחקנים שיוצאים קדימה להתקפה. תראה עם כמה שחקנים תקפנו בדרבי ובכלל בכל העונה ועם כמה שחקנים אנחנו יוצאים להתקפות כיום(אתמול זאת בקושי דוגמה).
כשגילי היה עם הכדור מחוץ לרחבה, היו ליד הרחבה ובתוך הרחבה, איזה 5-6 שחקנים, אולי 7. כיום באותו מצב שנניח גורדנה, אלרואי, או אורמוש יתחילו התקפה, יהיו איתם לא יותר מ3-4 שחקנים גג. לפעמים זה רק 2-3(דמארי וטוטו ואיזה קשר או מגן תוקף)
כל העניין הזה ספציפית, קשור במאמן ולא בשום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:51 
היה צריך להגמר 5-0.
גם הדרבי האחרון היה צריך להגמר 5-0.
בכייה לדורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: היום לפני שנה..
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
השמיים הם הגבול בשבילם

יש הבדל גדול, או יותר נכון - ענק, נוסף שלא ציינת וזה כמות השחקנים שיוצאים קדימה להתקפה. תראה עם כמה שחקנים תקפנו בדרבי ובכלל בכל העונה ועם כמה שחקנים אנחנו יוצאים להתקפות כיום(אתמול זאת בקושי דוגמה).
כשגילי היה עם הכדור מחוץ לרחבה, היו ליד הרחבה ובתוך הרחבה, איזה 5-6 שחקנים, אולי 7. כיום באותו מצב שנניח גורדנה, אלרואי, או אורמוש יתחילו התקפה, יהיו איתם לא יותר מ3-4 שחקנים גג. לפעמים זה רק 2-3(דמארי וטוטו ואיזה קשר או מגן תוקף)
כל העניין הזה ספציפית, קשור במאמן ולא בשום דבר אחר.

מסכים עם מה שאמרת, רק תיזכר במשחק נגד בני יהודה בשנה שעברה שהפסדנו להם ואיך הם שיחקו. היה פשוט מדהים לראות איך הם סוגרים חזק מאחור וברגע שהכדור אצלהם יוצאים בבת אחת כולם קדימה. זו השיטה שקשטן מנסה פחות או יותר להשריש אצלנו. להעביר את הכדור קדימה לטוטו ודמארי עם הצטרפות של 3 שחקנים באמצע ועוד 2 מגינים בצדדים. כמה זמן זה יקח לו אלוהים יודע (המקורי, לא ערן זהבי) .
עדייו, אחת הבעיות שיותר בולטות לעין מתחילת השנה היא שהקבוצה פשוט נראית כבויה וזה גם מחלחל ליציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: