תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 18:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול גניבת הדעת השבועי
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 20:57 
האדס כתב:
אבל מה איתי?

אם מעניין אותך תפנה בהודעה פרטית.
בכל מקרה, שודאי שלא מסוג של בעלי הכינויים הפלצנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
RedFox כתב:
האדס כתב:
מהזה 831 ?

מכונה מושלמת שיוצרת טקסטים ארוכים מהרגיל וחסרי משמעות באופן ססגוני.

כמו להיות הראשון במדיה שכתב שאגאיר.
ידעו שהוא מוזר אבל לא ידעו שהוא מטורלל לגמרי כפי שניתן היה להבין ממהלכיו כאשר השכיב סכום גדול בצורה לא שקולה.
וכאשר לא הבנת את הנסוח שלי, שכלל גם את ההסבר ברמת מנהלים, תירגמתי במיוחד עבורך לעברית פשוטה שתבין "הגיע לביתר מליארדר קוקו".

נראה לי שכל אלה שהתגוללו עלי היחד לא כתבו ביחד אפילו דבר אחד בעל עומק כמו להכיר שאגאייר קוקו באותו הרגע חודשים לפני שזה הוכר בחוגים רחבים והוא אושפז. זו דוגמא מקרית שבה REDFOX היה מעורב. ואם צ'ימפ לא מכיר בזה ולא נותן דוגמאות נגדיות זו כבר הבעיה שלו, אבל לפחות הוא רק קשקש ולא התגולל. וזה כבר רמה שונה לגמרי מאחרים שיש להם בעייה קשה באמת.

מכונה יקרה שלי,
מעולם לא טענתי שאני לא מבין את ההסברים שלך ברמת השפה והנוסח, מה שאני לא מבין זה קשקושי הדעת ומשפטים הזויים שלא קשורים בהכרח לפסקה שבה כתבת אותם.
או איך אתה אומר, נתרגם עבורך לעברית פשוטה ובוטה "מכונת זיוני שכל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 23:31 
RedFox כתב:
גבעתיים כתב:
RedFox כתב:
האדס כתב:
מהזה 831 ?

מכונה מושלמת שיוצרת טקסטים ארוכים מהרגיל וחסרי משמעות באופן ססגוני.

כמו להיות הראשון במדיה שכתב שאגאיר.
ידעו שהוא מוזר אבל לא ידעו שהוא מטורלל לגמרי כפי שניתן היה להבין ממהלכיו כאשר השכיב סכום גדול בצורה לא שקולה.
וכאשר לא הבנת את הנסוח שלי, שכלל גם את ההסבר ברמת מנהלים, תירגמתי במיוחד עבורך לעברית פשוטה שתבין "הגיע לביתר מליארדר קוקו".

נראה לי שכל אלה שהתגוללו עלי היחד לא כתבו ביחד אפילו דבר אחד בעל עומק כמו להכיר שאגאייר קוקו באותו הרגע חודשים לפני שזה הוכר בחוגים רחבים והוא אושפז. זו דוגמא מקרית שבה REDFOX היה מעורב. ואם צ'ימפ לא מכיר בזה ולא נותן דוגמאות נגדיות זו כבר הבעיה שלו, אבל לפחות הוא רק קשקש ולא התגולל. וזה כבר רמה שונה לגמרי מאחרים שיש להם בעייה קשה באמת.

מכונה יקרה שלי,
מעולם לא טענתי שאני לא מבין את ההסברים שלך ברמת השפה והנוסח, מה שאני לא מבין זה קשקושי הדעת ומשפטים הזויים שלא קשורים בהכרח לפסקה שבה כתבת אותם.
או איך אתה אומר, נתרגם עבורך לעברית פשוטה ובוטה "מכונת זיוני שכל".

ניחא נניח שהבנת מה שכתבתי מלכתחילה. היית צריך לשמוח ולהודות שקראת לראשונה בפורום ומוקדם מאוד שאגאייר הוא קוקו ולא סתם בעל מוזרויות, הפכת זה עתה למכונת זיוני שכל.
עדיף שתמשיך בLEVEL שאתה מורגל בו ותורם בו בהחלט כמו הנתונים על איגייבור עוד לפני שהפורום הכיר אותו וברמת הבנת המשחק. ואם תרצה, אשמח להסביר לך באהבה כל מה שנראה לך טפל מדוע הוא מהותי למרות שהראתי לך שבשניה אפשר לקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 23:40 
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
העריכות שלו הן גם קלאסיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: