Pumpkin כתב:
לי יש הרגשה שידין רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת, ואני לא בטוח שהוא מסוג השחקנים שמשרה אווירה טובה בקבוצה או מאחד את השחקנים למטרות טובות...
זכור לי במיוחד אירוע מהמשחק מול ביט"ר (אם אני לא טועה) שבו ידין עשה טעות במרכז המגרש שכמעט עלתה לנו בגול (זה נגמר בקרן), בזמן ההכנות לביצוע הקרן אדל העיר לידין (בצורה שנראית לי רגועה ולא מתלהמת) הוא היה צריך לשחרר/להעיף כדור וידין סימן לו לשתוק וסינן כמה מלים מזלזלות. אדל רצה לאכול אותו אבל שמר על איפוק...
נראה לי שידין תופס מעצמו קצת (ואולי הרבה) יותר ממה שהוא שווה כרגע, והעובדה שהוא לא באנקר בהרכב של קשטן כפי שהיה אצל גוטמן קצת מוציאה אותו מהכלים.
אבל כמו אצל רוב השחקנים הישראלים - במקום לחזור להרכב בעבודה קשה ויכולת טוב - הוא כנראה בחר בלהוציא את התיסכול שלו על כל העולם.
תראו את גל אלברמן - התחיל את העונה רע, איבד את המקום בהרכב, לא שמעו ממנו מילה וכולם ציינו את המקצוענות והעבודה הקשה שלו, ובסוף הוא חזר להרכב ומשחק מצויין. כנראה שידין הוא לא מאותו הזן...
גם לי ידין נראה "לא טלית שכולה תכלת".
לגבי ההדלפות, אנו קוראים במדיה על דעות של שחקנים במספר נושאים. סביר שיש יותר ממדליף אחד.
נראה שקשטן גומר אתו חשבון גם על נושאים אחרים כמו פרצופים על שלא שותף נגד הנובר. ואם אמנם התרברב בפני שי על שכרו, זה אנושי אבל מצדיק יד קשה כלפיו. גם התנגדות למינוי טוטו כקפטן יכולה להיות מוצדקת עניינית או אנושית אבל לא לפי קוד התנהגות שמאמן צריך לשאת. ושל שחקן שמקבל 250 אלף דולר פלוס.
זכותו וחובתו של קשטן להנהיג משמעת לפי מיטב הבנתו בעיקר אם הוא בטוח שידין מדליף רציני. יתכן שהוא טעה בטובת הקבוצה, אבל לא נראה לי שבנושא ידין היו לו שיקולים זרים. ולכן, כריכת עמדות בנושאים אחרים שבאחריות יותר ישירה של טביב / אוסידון לא לעניין. אלא אם קשטן נאלץ, ולא בפעם הראשונה, להיות ידו הארוכה של טביב. רק שמרגיש לי (כלומר, אינו חד משמעי) שהפעם זה קשטן אותנטי.