תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גבע תלם ולירון תאני פתחו חברה לייצוג שחקנים בפייסבוק
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
מתוך ONE

http://www.one.co.il/Article/188076.html

בלי מיקרופון: גם בארץ השחקנים עוברים לפייסבוק
דובר הפועל ת"א לשעבר ולירון תאני פתחו חברה לייצוג שחקנים ברשת. ידין שומר על קשר, ורמוט מעדכן שוטף ו-11 אלף עוקבים אחר שיעורי גרמנית של שכטר

דובר הפועל ת"א לשעבר גבע תלם פתח עם שדרן הרדיו לירון תאני חברה לייצוג כדורגלנים ברשתות חברתיות. "פלטפורמה לשחקן לדבר ישירות אל האוהד, ללא התקשורת"

דובר הפועל ת"א לשעבר, גבע תלם מקים יחד עם איש הרדיו לירון תאני מיזם משותף לייצוג ספורטאים ברשתות החברתיות הנושא את השם t+t Social Media Consulting.

לפני כשבוע עלה לאוויר דף הפייסבוק הרשמי של שחקן הפועל ת"א, אביחי ידין, שמצטרף לצמד כוכבי הפועל ת"א בעבר הלא רחוק, גיל ורמוט ואיתי שכטר, אשר מחזיקים אף הם בדף דומה ודואגים לעדכונו השוטף, לטובת אלפי האוהדים שעוקבים אחריהם.

שכטר פתח וורמוט עלה מהספסל בהפסד לאוטרן
החלוץ ("זה לא היה היום שלי") שיחק 90 דקות והחמיץ פעמיים ב-2:0 לשטוטגרט. הקשר נכנס בדקה ה-78. קאקאו ובולארוז כבשו. האדומים הסתבכו בתחתית
לכתבה המלאה
אחרי אביחי ידין עוקבים כבר עכשיו למעלה מ-600 אוהדים, והצמד תאני-תלם מאמינים שזוהי רק ההתחלה. על ההחלטה לפתוח עמוד רשמי אמר השחקן: "מי שמכיר אותי יודע שאני לא שחקן המרבה להתראיין, אך יחד עם זאת מאוד חשוב לי ליצור קשר עם אנשים המתעניינים בי ורוצים לשמוע את מה שיש לי להגיד".

"זו הדרך הטובה ביותר בה הם יוכלו לשמור איתי על קשר ולהתעדכן. אני שמח שיש לי עכשיו את היכולת ואת הכלים לעשות זאת דרך פייסבוק. אני בטוח שכולם יצאו מרוצים בדרך הזאת", הוסיף.

"מטרת המיזם היא לתת לספורטאי כלים להתמודד עם המציאות הדיגיטלית בה אנו חיים, לתת לשחקן פלטפורמה תקשורתית בה יוכל להגיד את הדברים שחשובים לו ישירות לאוהד ולא דרך אמצעי תקשורת זה או אחר שיסנן את הדברים", מסביר תאני.

"כמי שהיה לצידם של שחקנים רבים בשעות משבר, היכולת לומר ולנסח את הדברים כפי שהם ולהגיש אותם ללא מסכות לאוהדים שעוקבים אחריהם בדריכות, היא אמצעי מושלם. עבור כל שחקן נוצר, מלבד דף פייסבוק, עמוד יוטיוב רשמי משלו, שם יעלו קטעים שצילם, בכיכובו ומחייו הפרטיים", מוסיף תלם.

ידין. "מי שמכיר אותי יודע שאני לא מרבה להתראיין" (משה חרמון)

"לשחקן יש עכשיו יכולת להגיד בזמן אמת בדיוק את מה שהוא חושב על נושאים בוערים שקשורים אליו או לקבוצתו, ולדווח ישירות לאוהדיו מה עובר עליו", אומרים השניים.

תלם מבהיר כי הפייסבוק מאפשר לשחקן להתבטא מבלי לחשוש שימעד בלשונו, וגם פותר בעיה עבור כדורגלנים שמסוכסכים עם עיתונאי או גוף תקשורתי מסויים. הוא גם מסביר כי אופיו של השחקן מכתיב אלו תכנים יופיעו בדף, כך ניתן לראות באופן ברור את השוני בין הדף של ידין המופנם לזה של שכטר המוחצן.

שכטר מרוצה למדי מהעבודה עם תאני ותלם: "הפעילות המוצלחת בדף הביאה קרוב ל-11,000 אלף עוקבים, למעלה ממחציתם גרמנים אוהדי קייזרסלאוטרן".

"בזכותם, וגם בשבילם, אני לומד גרמנית ואף מעלה קטעי וידאו שלי לומד גרמנית. הדף הרשמי הוא כלי רב עוצמה לשיתוף מידע לאלפי אנשים ואני מאוד מרוצה מההצלחה שלו", סיכם החלוץ.

נערך לאחרונה על ידי Telkiyski בתאריך 03 אוקטובר 2011, 17:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גביע תלם ולירון תאני פתחו חברה לייצוג שחקנים בפייסבוק
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא למה שכטר (שמתחזר דף פייסבוק פרטי ונכנס אליו דרך האייפון , ממש לא טכנופוב) צריך את לירון תאני וגבע תלם . לפחות הראשון גולש פה , יהיה מעניין לשמוע

בכל מקרה בהצלחה לשניכם ! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
השאלה היא למה שכטר (שמתחזר דף פייסבוק פרטי ונכנס אליו דרך האייפון , ממש לא טכנופוב) צריך את לירון תאני וגבע תלם . לפחות הראשון גולש פה , יהיה מעניין לשמוע

אולי כדי שייאצו לו מה לכתוב בשביל שלא יהיו לו פליטות פה מביכות שיעוררו אנטיגוניזם בקרב חלק מהאלפים שחברים שלו בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:33 
רועי כתב:

תודה.

בשתי מילים ועל קצה המזלג: שחקני כדורגל לא ניחנו ביכולת קשב וריכוז גבוהה (לפחות חלקם), והם בניגוד אלינו לא שורצים על המחשב שעות ביממה, אלא עסוקים בעניינים שברומו של עולם. גם שאתה כותב בפייסבוק אתה לא תמיד קורא תגובות, מוחק נאצות אנטישמיות ועונה לבקשות מיוחדות של הגולשים בדף שלך, וזה חלק מהשירות שאנחנו מספקים, בנוסף כמובן לכלים הטכנולוגיים של פתיחת עמוד, עיצוב והוספת טאבים של משחקים/טבלה וכיו"ב, ששחקנים לא יודעים לפתוח לבדם. כל זה ביחד עם ייעוץ וליווי תקשורתי לשחקן (עשה ואל תעשה וכדומה), זה בסיס העניין. מקווה שבעתיד השחקנים יסכימו לעשות גם הגרלות שיצ'פרו את האוהדים בפייסבוק, כמו שנהוג אצל שחקנים ברחבי העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
כלומר זה בעצם שירות קבוע , לא חד פעמי . מהסתכלות על שחקנים בינ"ל הם בד"כ לא עונים בpage שלהם אלא רק בפרופיל האישי . אתם עומדים להגיב בשמם , כלומר לתחזק קשר רציף עם האוהדים ?

זה יפה
מעבר לזה הגרלות זה תמיד טוב . כאוהד יהיה תענוג לקבל הזדמנות לזכות למשל בחולצת משחק או חולצת בק אפ (כמו אלה שמכרתם בזמנו בחנות הוירטואולית)

נשמעת יוזמה מבורכת , בטח ובטח בנוף הישראלי שבו למעט בניון ואוזן אף אחד לא מתחזק עמוד כזה (ובניון משעמם בצורה קיצונית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בהצלחה לשניכם! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גבע תלם ולירון תאני פתחו חברה לייצוג שחקנים בפייסבוק
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:50 
מיזם מעולה מעולה! בהצלחה, רעיון מבריק. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:54 
רועי כתב:
כלומר זה בעצם שירות קבוע , לא חד פעמי . מהסתכלות על שחקנים בינ"ל הם בד"כ לא עונים בpage שלהם אלא רק בפרופיל האישי . אתם עומדים להגיב בשמם , כלומר לתחזק קשר רציף עם האוהדים ?

זה יפה
מעבר לזה הגרלות זה תמיד טוב . כאוהד יהיה תענוג לקבל הזדמנות לזכות למשל בחולצת משחק או חולצת בק אפ (כמו אלה שמכרתם בזמנו בחנות הוירטואולית)

נשמעת יוזמה מבורכת , בטח ובטח בנוף הישראלי שבו למעט בניון ואוזן אף אחד לא מתחזק עמוד כזה (ובניון משעמם בצורה קיצונית)

בניון מתעסק בעיקר בלרטווט אוהדים, גם דקל קינן לצערי. הקהל הישראלי עוד לא נכנס מספיק לטוויטר כדי שזו תהיה פלטפורמה ששווה לפתח. אנחנו מתמקדים בפייסבוק ואין לנו יומרות לענות בשם אף אחד, אלא רק להביא לידיעת השחקן שהוא צריך להתייחס לתגובה מסוימת, מקסימום הוא יכתיב לנו את התשובה. אכן מדובר על שירות קבוע, ללוות אותם לאורך כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
רועי כתב:

זה יפה

בניון מתעסק בעיקר בלרטווט אוהדים, גם דקל קינן לצערי. הקהל הישראלי עוד לא נכנס מספיק לטוויטר כדי שזו תהיה פלטפורמה ששווה לפתח. אנחנו מתמקדים בפייסבוק ואין לנו יומרות לענות בשם אף אחד, אלא רק להביא לידיעת השחקן שהוא צריך להתייחס לתגובה מסוימת, מקסימום הוא יכתיב לנו את התשובה. אכן מדובר על שירות קבוע, ללוות אותם לאורך כל העונה.

נהדר !
וכן , דיברתי על הטוויטר . בניון אינפורמטיבי מדי , משעמם . שכטר במובן הזה עם פוטנציאל להיות מאוד מאוווד מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: