IdanTheLittle כתב:
el dudernio כתב:
עידן הקטן, אולי די עם השטויות שלך?
יש לך הוחכה ולו הקטנה ביותר לרפש שאתה זורק על ימין ועל שמאל בקשר לקנדה?
אני מתחיל להאמין שאתה עושה את זה כי אתה אדם קטן, וקנדה לא אישר אותך בפיסבוק ונתן לך להצתלם עם הגביע.
בניגוד לשנה שעברה יש לנו עכשיו שני מגנים ימניים שפותחים את המחשק ומבינים כדורגל ברמה גבוה מאוד,
קנדה יותר, אבל הוא הרבה פחות מדויק.
יש לך הוכחה שסותרת את מה שאני טוען?
אני מדבר עובדות: קנדה בהפועל, למרות שהוא טוען שיש לו הצעות מאירופה, ולמרות שהפועל אמרו "רק תביא הצעה כספית ונשחרר אותך".
חיפה לא רוצה אותו, מכבי לא רוצה אותו, גוטמן לא סבל אותו, קשטן לא סובל אותו, ואפילו פרננדז שהיה מזמן שחקנים סוג ז' לנבחרת לא ספר אותו. רק בפורום השדים הוא "המגן מספר 1 בארץ".
כל מה שאני עושה בסה"כ זה להצביע על זה שהוא פשוט לא שחקן טוב, ושאנשים פה לא אובייקטיבים לגביו.
ותיקי הפורום זוכרים כמה "חיבבתי" את שי אבוטבול בעונות שהוא היה שחקן מחריד בזמן שחצי פורום היה מתלהב שהוא "עושה עבודה שחורה על המגרש, כזאת שאי אפשר לראות". ברגע שהוא השתפר, מן הסתם שיניתי את דעתי לגביו. אני לא מקובע.
כנ"ל לגבי קנדה: אני לא מכחיש שהוא נתן משחקים טובים בחצי עונה של ההישרדות כשהוא הגיע, ובשני גמרי גביע. אבל חוץ מזה, נאדה. סה"כ ילד קטן ומושתן שעסוק בהימורים וליקוקים לקהל, וברגע שהביאו מגן ימני אחר (אפילו כזה שאף אחד לא שמע עליו), כבר רואים שיפור ענקי.
אז כנראה שהוא לא "המגן מספר 1 בארץ", וכנראה שגם לא מספר 10. אולי 20...
תלוי אלו טענות, אבל אני בטוח לא יוצא בהצהרות לגבי שום שחקן ושלוח אותו למכור חמוצים.
את המשחק מול בית"ר לא ראיתי מאילוצים שונים ומשונים אבל כאן באשכול יש לא מעט שטוענים שהוא היה יותר טוב מחוטבא, ובכל זאת מקנדה אתה מבקש להחליף מקצוע, אף על פי שגם אתה טענת שהוא מסוגל לספק משחקים מעולים, למשל בחצי שנה הראשונה שלו כאן או בגמרי הגביע וכו'. כלומר לגבי היכולת שלו אין לנו עוררין, לכן כנראה שמה שמניע אותך ואת הדה לגיטמציה שלך זה ענינים שמקורם מחוץ למגרש. עכשיו אני לא מתכוון לפתוח את נושא ההימורים והחובות של קנדה כי זה לא משנה, אבל מי שמאשים אותו ויוצא אליו בגלל דברים כאלו רצוי שיהיה לו גב מוצק של ידיעה על הדברים שהוא אומר.
לקנדה כמו לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות, אפשר לדון מי אמור לשחק מבחינת יכולת קנדה או חוטבא, קנדה או בונדר, אבל לשלוח אדם למכור חמוצים להאשים אותו במכירת משחקים ושאר הדברים שאתה וחבריך עושים כאן מידי בוקר וערב זה חתיכת הבדל.
מקצועית נטו, קנדה תרם לא מעט להפועל ואם יאפשרו לו הוא גם יתרום עוד,
הרי כמו שכבר הסכמנו, ההשארות, הגביעים, ועוד אי אלו משחקים (למשל סכנין בחוץ לפני שנה) חתומים בחלקם גם עליו.