קודם כל, קובי מויאל היה ונשאר שחקן מלוכלך אני כל כך שונא את האפס מאופס הזה הלוואי שהוא ייפצע ונמנע מלראות תזבל הזה על המגרש...
דבר שני, אלי דסה המגן האתיופי, הסמרטוט של בית"ר. תגיד יא חתיכת אפס מסריח, זה לא מפריע לך שהקהל שאתה מוחא לו כפיים בסיום המשחק צועק קריעות גזעניות לעבר שחקן כהה עור בקבוצה שממולך? אני אשכרה לא מבין את זה איך הוא כזה חסר עמוד שדרה והוא אשכרה לא מנסה אפילו לדבר עם האוהדים המגעילים האלה...
ולסיום, אוהדי בית"ר. אתם מפתיעים במשחקים האחרונים נגדינו. מעודדים גם כשלא הולך, מחוברים לשחקנים ולמאמן, לא מקללים בהפסדים, מנסים לדחוף. בקיצור מנסים לחכות אותנו. עלי זה לא עושה רושם כזה גדול כמו על כל מיני פרשנים בטלויזיה. מחוץ למגרש נשארתם טינופת עדיין יורקים על ילדים קטנים שעוברים בחנייה החשוכה, זורקים בקבוקים על אנשים מבוגרים...חלאות הייתם חלאות נשארתם. מאחל לכל המגעילים האלה שראיתי היום שירקו על ילדים שיקרה להם משהו רע, אני עצבני עכשיו ולא רוצה לצאת מפרופורציות אבל הם באמת מגעילים אותי, רק רע לכם!!
נשארתם אותם כורדים תימנים ערסים טיפשים עם הגופיות והשרשראות זהב המכוערות האלה . טוטו, זה שאתם כל כך שונאים זיין אותכם היום ונתן לנו, הפועל, היריבה הכי שנואה שלכם 1:0 קטן מתוק כמו שאנחנו אוהבים עליכם. תאמת? אפילו לא הגיע לכם להפסיד, אבל מאכפת לי ככה זה יותר כואב וזאת הנקמה על מה שאתם עושים מחוץ למגרש.
זיינו אותכם יא ענהלפהבטים!! ואל תשכחו תאליפות בטדי, שבוע טוב

אני קצת מבולבל. קיבלתי את הרושם שהתגובה שלך יוצאת נגד גזענות ודווקא זה האופן שבו אתה בוחר לתאר את אוהדי ביטר?