תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 25/8 [מידע]
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"לא להיות בצד המופתע"
דרור קשטן לא מוכן לחשוב על האפשרות שהפועל ת"א לא תעפיל לשלב הבתים בליגה האירופית • עומרי קנדה הוחזר לסגל ודדי בן דיין יישב ביציע • אקרנאס תקלקל?
רותם גרוסמן
הפועל ת"א תעלה הערב למשחק המכריע מול אקרנאס כשהיא עם הגב לקיר. מחזיקת הגביע חייבת לנצח בהפרש של שני שערים לפחות כדי למחוק את ההפסד המביך מהשבוע שעבר בליטא .(1:0) אם תעמוד במשימה היא תעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית ותבטיח הכנסות של כ10- מיליון שקלים.
דרור קשטן והשחקנים מעודדים מהניצחון הגדול על מכבי פ"ת ליט בליגה כי הפעם (1:4) יהיה והמאמן זה דדי הח- ה א פו קרנ על אס ת"א בן דיין שייגרע מהסגל ואילו ביציע עומרי מול פ" קנדה ת יפתח שישב על מוק' הל 10 יגה 20: האירופית הספסל. בקבוצה התכוונו ספורט1 קשטן. לא מזלזל בליטאים לשחרר את קנדה שטען כי בידיו הצעה מאירופה אולם מכיוון
שהצעה כזו לא הונחה על שולחנם יחזור השחקן בהדרגה לסגל ולא ישוחרר מהמועדון.
"כמה שחקנים צריכים איפוס והמערכת עובדת על זה" אמר אתמול היו"ר דורון אוסידון ששוחח עם כמה שחקנים אדומים אתמול לפני האימון וביקש
מהם: "תמחקו את הבושה שעשיתם בליטא ותיקחו אחריות על ההעפלה לשלב הבתים."
קשטן עצמו הודה אתמול במסיבת העיתונאים כי "הפועל היא פייבוריטית לקראת המשחק וגם לגבי ההעפלה לשלב הבתים. יש הרבה רספקט לכל יריבה ואני אף פעם לא מזלזל בשום יריבה אבל אנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע. הרצון להיות בשלב הבא הוא עצום אסור לנו לחשוב אחרת." בכך העביר קשטן את המסר הברור גם לשחקני הפועל.
הבלם מריו פאצ'לקה שערך אימון מלא יפתח על הספסל וצמד הבלמים יהיו הקפטן ואליד באדיר וביוואן פרנסמן . גל שיש ואיאד חוטבא יפתחו כמגינים ורועי גורדנה שהחליף את אביחי ידין במשחק מול פ"ת יזכה בחולצת ההרכב לאור העובדה שידין מוצהב ולא יכול ליטול חלק במשחק.
סלים טועמה ששוב ימתין להזדמנות מהספסל התייחס למשחק: "אני לא חושב שאנחנו צריכים להתעסק בחשש מהדחה כמו שקרה לחיפה. אנחנו קבוצה טובה מאוד שצריכה לנצח ולעבור שלב. אני מקווה שזה מה שיקרה. אני מקווה שבעזרת הדחיפה של הקהל שלנו וקצת מזל נעשה את זה."
האדומים יארחו הערב כ2 500- ילדים ובני נוער מאזור הדרום במשחק כאות הזדהות עם הקשיים הביטחוניים והטרור שפקד את אזורם בתקופה האחרונה.
הרכב משוער: אפולה אדל איאד חוטבא ואליד באדיר ביוואן פרנסמן גל שיש נוסא איגייבור שי אבוטבול רועי גורדנה אלרואי כהן עומר דמארי וטוטו תמוז.

ידיעות אחרונות

תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 25/8 [מידע]
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אוסאנגה לא הגיע. סוכנו, דודו דהן, טען כי חסר לו אישור מחברת התעופה.
קשר הונגרי הוכן כאלטרנטיבה למקרה שאוסאנגה לא יבוא.

דהן ינחת היום כדי לדון עם הפועל על מתן אוחיון. נכון לעכשיו הסיכויים להחתמתו קטנים.
"לא נשלם עליו סכומים ששילמנו על עומר דמארי"

תמונה
בהפועל לא מתכוונים לשחרר שחקנים לעת עתה אבל ישנה כוונה להיפרד מבן דיין ומקנדה לקראת ינואר. גם עתידו של פצ'אלקה לא ברור, והחלטה לגביו תתקבל בהתאם ליכולתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות אחרונות יש שם של מלפפון חדש: לואה לואה (או משהו כזה).
יש שם עוד כמה פרטים עליו שאני מעדיף לא לצטט באופן לא מדוייק.
אם למישהו יש את העיתון אז בבקשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
ב ידיעות אחרונות יש שם של מלפפון חדש: לואה לואה (או משהו כזה).
יש שם עוד כמה פרטים עליו שאני מעדיף לא לצטט באופן לא מדוייק.
אם למישהו יש את העיתון אז בבקשה...

צנציפר מדבר על הלואה לואה הזה (ששיחק בפורטסמות' ושייך עכשיו לאומוניה ניקוסיה):
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7% ... 7%90%D7%94

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- קשטן רוצה 3 שחקנים בלי קשר לתוצאה היום. מתן אוחיון ממשיך במגעים, קשטן רוצה שחקן כנף ימין זר.

- לואה לואה מועמד להפועל לפי פרסומים ביוון, שיחק בעבר בפורטסמות ואומוניה בשנה שעברה.

- אוסנגה לא יגיע לארץ, בגלל בעיות דיפלומטיות של מדינות אויבות (לוב וישראל).

* אי אפשר להטיס אותו דרך מדינה אחרת? (לוב -> טורקיה -> ישראל)?

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 25 אוגוסט 2011, 09:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 08:30 
הגיבור זומן לנבחרת ניגריה הבוגרת שתשחקל מול מדגאסקר ברביעי לספטמבר ויומיים אח"כ מול ארגנטינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
טור של רון עמיקם על דרור קשטן:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/275/177.html?hp=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 11:41 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113770,00.html
הפועל: 'הפסדנו בליטא ובוואדוז, עדיף לסתום'

גורם במחזיקת הגביע לא אהב לשמוע את ההתבטאויות של שחקני הקבוצה, אשר הביעו ביטחון בניצחונם הערב על אקרנאס במוקדמות הליגה האירופית. השחקנים משוכנעים: "הם קבוצה חלשה, היינו צריכים לתת להם 7 חתיכות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
שוב חוזר הניגון, זהבי מתלונן:
http://www.one.co.il/Article/185763.html
זהבי: בהפועל ת"א לא יודעים להיפרד משחקנים

זהבי: "אני מתבייש בשביל הפועל ת"א"
אחד השחקנים שכן זומנו הוא קשר פאלרמו, ערן זהבי. לאחר קיץ קשה עם קבוצתו לשעבר התראיין זהבי בתוכנית ודיבר בין היתר על היחס שקיבל מהאדומים אחרי שעזב.

ערן, פאלרמו יודעים איזה שחקן נפל להם בידיים?
"אני מאמין שיודעים לפי ההתיחסות אלי פה. אני מאמין שהם יודעים אבל אצטר להוכיח את עצמי עוד הרבה כדי להיות כמו שהיתי בהפועל אבל אני רגוע מאוד".

איך נפרדת מהפועל ת"א?
"את האמת אני מתבייש להתייחס לשמועות על איך שהשארתי את הדירה. לא בשביל אני מתבייש, בשביל הפועל ת"א אני מתבייש. הסיפור הוא פשוט, אני לא אוהב להסתכל אחורה אלא רק קדימה. מהקהל של הפועל והשחקנים נפרדתי הכי יפה בעולם יש לי משם רק זכרונות טובים, היה לי בית חם שכולם אהבו אותי שם. בעניין ההנהלה כנראה שלא ידעו לכבד אותי מספיק, חייבים לי כסף, רצו שאוותר על כסף".

אתמול אוסידון אמר שהוא לא חייב לך שקל ושהם עוד משלמים על הדירה שהשארת הרוסה. הוא צודק?
"הוא יכול אולי במאה אלף דולר שהם חייבים לי לשלם לבעל הדירה שהוא טוען שהרסתי".

מי לא דובר אמת כאן, אתה או אוסידון?
"אם הפועל לא חייבים לי כסף למה היה להם כל כך חשוב שאחתום על הסכם שאני מוותר על כסף? אני לא אומר שהפועל שקרנים אבל אולי הם חושבים שהם לא חייבים לי כסף".

גם שכטר לא הלך בכיף, למה זה קורה עם עוד שחקנים?
"אני אעשה סדר כי אני לא רוצה לכלך על אנשים ועל ההנהלה. עזבתי את הפועל והיה לי מענק חתימה ששילמו רק חצי ממנו וברגע שעזבתי היו צריכים לשלם לי את הנותר. לא שילמו וטענו במועדון שלא מגיע לי אבל זה לא מותנה בזה שאשחק במועדון אלא בכך שחתמתי על החוזה. יש בוררות עוד מעט והבורר יחליט".

האם הפועל יודעת להיפרד משחקנים?
"הם הוכיחו שלא. הקהל של הפועל יודע זה בטוח. קיבלתי מכתבים וטלפונים מאוהדים ואנשים שעובדים במועדון אבל ההנהלה לא יודעת להיפרד ואני מצטער שאני אומר את זה".

אך התאקלמת בפאלרמו?
"טוב מאוד, יש עדיין קשיים בשפה, זה לא כזה קל".

אף אחד לא דובר אנגלית?
"בודדים, אולי שחקן או שניים ואנגלית שהיא גם לא ברמה גבוהה ובקבוצה מבקשים מאיתנו לדבר רק איטלקית".

התחלת קצת לשלוט בשפה?
"אני מבין אבל לדבר זה יותר קשה, נראה לי שאני נשמע כמו עולה חדש. יש אנשים שמתביישים אני ממשיך לנסות ולטעות".

מה מצפה המאמן ממך ובכלל מה הציפיות מהקבוצה?
"הציפיות גבוהות כמו בכל עונה. אנחנו לא רצים לאליפות ואף אחד לא יומרני ולא חולם על זה כי קשה להתחרות עם הכסף הגדול אבל המטרה להיות קבוצה אטרקטיבית שמבקיעה הרבה".

איפה אתה חולם לכבוש?
"סאן סירו זה החלום הגדול אבל גם האצטדיון שלנו הוא מדהים ויש לי הזדמנות אוטוטו מול אינטר".

כמה שערים מצפים ממך לכבוש?
"מבחינתי 7-8 שערים ועד מספר בישולים זה יהיה בסדר. הליגה האיטלקית לא קלה, קשה להגיע למצבים, זו ליגה פיזית מאוד".

אמרת שאתה לא עושה חשבון גם לאיברהימוביץ', מה יהיה שתפגוש אותו?
"יצא שעלה השם שלו אבל אם אצטרך ארד לו לגליץ', יש לתת כבוד ויש לעשות מה שצריך".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל ת"א מעוניינת בקשר ההולנדי לואיג'י ברוינס

פרסום ראשון: בהפועל לא נחים על זרי הדפנה ורגע אחרי ההעפלה לשלב הבתים בעקבות ה-0:4 על אקרנאס, ל-ONE נודע כי האדומים התלהבו מביצועיו של קשר פיינורד והנבחרת הצעירה של הולנד לשעבר, לואיג'י ברוינס, כאשר גישושים כבר נעשו מול סוכניו.

http://www.one.co.il/Article/185791.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
הפועל בדרג השני!
http://www.one.co.il/Article/185794.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
No way jose

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: