שוב חוזר הניגון, זהבי מתלונן:
http://www.one.co.il/Article/185763.htmlזהבי: בהפועל ת"א לא יודעים להיפרד משחקנים
זהבי: "אני מתבייש בשביל הפועל ת"א"
אחד השחקנים שכן זומנו הוא קשר פאלרמו, ערן זהבי. לאחר קיץ קשה עם קבוצתו לשעבר התראיין זהבי בתוכנית ודיבר בין היתר על היחס שקיבל מהאדומים אחרי שעזב.
ערן, פאלרמו יודעים איזה שחקן נפל להם בידיים?
"אני מאמין שיודעים לפי ההתיחסות אלי פה. אני מאמין שהם יודעים אבל אצטר להוכיח את עצמי עוד הרבה כדי להיות כמו שהיתי בהפועל אבל אני רגוע מאוד".
איך נפרדת מהפועל ת"א?
"את האמת אני מתבייש להתייחס לשמועות על איך שהשארתי את הדירה. לא בשביל אני מתבייש, בשביל הפועל ת"א אני מתבייש. הסיפור הוא פשוט, אני לא אוהב להסתכל אחורה אלא רק קדימה. מהקהל של הפועל והשחקנים נפרדתי הכי יפה בעולם יש לי משם רק זכרונות טובים, היה לי בית חם שכולם אהבו אותי שם. בעניין ההנהלה כנראה שלא ידעו לכבד אותי מספיק, חייבים לי כסף, רצו שאוותר על כסף".
אתמול אוסידון אמר שהוא לא חייב לך שקל ושהם עוד משלמים על הדירה שהשארת הרוסה. הוא צודק?
"הוא יכול אולי במאה אלף דולר שהם חייבים לי לשלם לבעל הדירה שהוא טוען שהרסתי".
מי לא דובר אמת כאן, אתה או אוסידון?
"אם הפועל לא חייבים לי כסף למה היה להם כל כך חשוב שאחתום על הסכם שאני מוותר על כסף? אני לא אומר שהפועל שקרנים אבל אולי הם חושבים שהם לא חייבים לי כסף".
גם שכטר לא הלך בכיף, למה זה קורה עם עוד שחקנים?
"אני אעשה סדר כי אני לא רוצה לכלך על אנשים ועל ההנהלה. עזבתי את הפועל והיה לי מענק חתימה ששילמו רק חצי ממנו וברגע שעזבתי היו צריכים לשלם לי את הנותר. לא שילמו וטענו במועדון שלא מגיע לי אבל זה לא מותנה בזה שאשחק במועדון אלא בכך שחתמתי על החוזה. יש בוררות עוד מעט והבורר יחליט".
האם הפועל יודעת להיפרד משחקנים?
"הם הוכיחו שלא. הקהל של הפועל יודע זה בטוח. קיבלתי מכתבים וטלפונים מאוהדים ואנשים שעובדים במועדון אבל ההנהלה לא יודעת להיפרד ואני מצטער שאני אומר את זה".
אך התאקלמת בפאלרמו?
"טוב מאוד, יש עדיין קשיים בשפה, זה לא כזה קל".
אף אחד לא דובר אנגלית?
"בודדים, אולי שחקן או שניים ואנגלית שהיא גם לא ברמה גבוהה ובקבוצה מבקשים מאיתנו לדבר רק איטלקית".
התחלת קצת לשלוט בשפה?
"אני מבין אבל לדבר זה יותר קשה, נראה לי שאני נשמע כמו עולה חדש. יש אנשים שמתביישים אני ממשיך לנסות ולטעות".
מה מצפה המאמן ממך ובכלל מה הציפיות מהקבוצה?
"הציפיות גבוהות כמו בכל עונה. אנחנו לא רצים לאליפות ואף אחד לא יומרני ולא חולם על זה כי קשה להתחרות עם הכסף הגדול אבל המטרה להיות קבוצה אטרקטיבית שמבקיעה הרבה".
איפה אתה חולם לכבוש?
"סאן סירו זה החלום הגדול אבל גם האצטדיון שלנו הוא מדהים ויש לי הזדמנות אוטוטו מול אינטר".
כמה שערים מצפים ממך לכבוש?
"מבחינתי 7-8 שערים ועד מספר בישולים זה יהיה בסדר. הליגה האיטלקית לא קלה, קשה להגיע למצבים, זו ליגה פיזית מאוד".
אמרת שאתה לא עושה חשבון גם לאיברהימוביץ', מה יהיה שתפגוש אותו?
"יצא שעלה השם שלו אבל אם אצטרך ארד לו לגליץ', יש לתת כבוד ויש לעשות מה שצריך".