http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/274 ... 01&loc=113קשטן: לא רוצה לתאר תרחיש חוץ מניצחון
מאמן הפועל ת"א לקראת הגומלין מול אקרנאס הליטאית בפלייאוף הליגה האירופית: "צריכים לשחק בכל מסגרת באותה צורה. חייבים לשלוט מהדקה הראשונה". באדיר: "מבטיח שיהיה משחק טוב. מקווה שנשתפר"
רק ניצחון. זה מה שיעמוד מחר (ה') מול עיני הפועל ת"א במשחק הגומלין מול אקרנאס בפלייאוף הליגה האירופית. אחרי ההפסד 1:0 בליטא, זקוקים האדומים לניצחון בהפרש של שני שערים כדי להבטיח מקום בשלב הבתים של המפעל השני בחשיבותו באירופה.
מאמן הפועל ת"א דרור קשטן אמר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק: "הפועל ת"א חייבת לנצח את הקבוצה הליטאית, בטח בבית עם התמיכה של הקהל והמחוייבות והשאפתנות של השחקנים. אני לא רוצה לתאר תרחיש אחר".
"בבית השליטה חייבת להיות שלנו מהדקה הראשונה שלנו על מנת להכריע את המשחק", הוסיף המאמן, אם נגיע לכמות מצבי ההבקעה מהמשחק הראשון, למרות שלא התעלה לרמה גבוהה, אני בטוח שנעשה את התוצאה המיוחלת".
על היריבה אמר המאמן: "אנחנו פייבוריטים במשחק הזה, במיוחד עם הקהל שהוא השחקן ה-12. אני תמיד נותן הרבה כבוד לכל יריבה, ואף אחד לא מזלזל בה. הרצון של הפועל ת"א להגיע לשלב הבתים הוא חזק ועוצמתי".
הקפטן וואליד באדיר הוסיף: "המשחק הזה חשוב למועדון, לאוהדים, למאמנים ולכל מי שקשור לקבוצה. חשוב שנמשיך את המסורת ונקווה שיבוא הרבה קהל. הקבוצה הליטאית טובה במצבים הנייחים ואנחנו נעשה את המקסימום בכדי לנצח". על ההפסד בליטא אמר הבלם: "המשחק הקודם היה משחק אחד, וכבר במשחק נגד פ"ת ראינו קבוצה אחרת שמשחקת יותר טוב. ויש מגמת שיפור וננסה להמשיך ולהשתפר גם מחר".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113426,00.htmlדרור קשטן: "לא נרצה להיות בצד המופתע"
מאמן הפועל ת"א אמר במסיבת עיתונאים לקראת הגומלין נגד ארקנאס: "אם נגיע לאותה כמות מצבים כמו במשחק הראשון נשיג את התוצאה הרצויה"
צעד אחד לפני המטרה. הפועל תל אביב תנסה להבטיח מחר (ה') העפלה שלישית ברציפות לשלב הבתים של מפעל אירופי, כאשר תשחק בבלומפילד נגד ארקנאס. היריבה הליטאית ניצחה כזכור 0:1 במשחק הראשון בשבוע שעבר. האדומים ינסו למחוק את ההפסד ולעלות לשלב הבא. המאמן דרור קשטן אמר במסיבת העיתונאים: "זה משחק חשוב מאוד למועדון ולכדורגל הישראלי. מן הראוי שקבוצות ייכנסו למעגל המשחקים של הליגה האירופית והפועל תל אביב צריכה לעשות את זה מחר. עם התמיכה של הקהל אנחנו מצפים לנצח. נקווה לעשות את זה עם המחויבות והרצינות של השחקנים והשאפתנות שלהם".
קשטן התייחס ליכולת בניצחון 1:4 על מכבי פתח תקווה: "ככה אני רוצה לראות את הפועל תל אביב. כך היא צריכה לשחק בכל מסגרת, להמשיך להתקדם ולהשתפר ביכולת הכללית".
המאמן התייחס למפגש הראשון מול הליטאים: "הפועל ת"א הגיעה במשחק הקודם ל-22 מצבי הבקעה ולא כבשה. זה לא אופייני להפועל תל אביב. הקבוצה היריבה הגיעה לשבעה והבקיעה ממצב נייח. גם במשחק האחרון שלה היא הבקיע ממצב נייח. אלו הם דברים שנערכנו אליהם וניערך גם הפעם. צריכה להיות שליטה שלנו מהדקה הראשונה על מנת שנכריע את המשחק. אם נגיע לאותה כמות מצבים אני בטוח שנשיג את התוצאה המיוחלת".
קשטן הוסיף: "הפועל תל אביב הפייבוריטית כאן בבית. עם העידוד של הקהל והיכולת שאני רוצה לראות היא בהחלט פיבוריטית וצריכה להעפיל לשלב הבתים. יש הרבה רספקט לכל יריבה ואף אחד לא שמע בדבריי מילת זילזול. אני מכבד כל קבוצה, אפילו שמקלים ראש בקבוצה זו או אחרת, אבל בכדורגל יש לא פעם הפתעות ואנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע".
הקפטן, וואליד באדיר: "חשוב להמשיך במסורת ואני מבטיח שיהיה משחק טוב. היריבה טובה במצבים נייחים ונעשה את הקסימום שלא נספוג ממצבים כאלה".
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0קשטן: אני בטוח שנעלה לבתים, אין תסריט אחר
מאמן הפועל ת"א שידר ביטחון במסיבת העיתונאים לקראת אקראנס מחר ב-20:30: "אני לא מזלזל, אנחנו פייבוריטים בבית". באדיר: "חשוב להמשיך במסורת"
הפועל ת"א ערכה הערב (רביעי) מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מול אקראנס מחר (חמישי) ב-20:30 בשלב הפלייאוף של מוקדמות הליגה האירופית. האדומים יגיעו לבלומפילד בפיגור 1:0 מהמשחק הראשון בליטא וינסו למחוק אותו לעיני הקהל הביתי.
על-פי ההערכות, המאמן, דרור קשטן צפוי לתת קרדיט לאותו הרכב שפתח ב-1:4 על מכבי פ"ת, בין היתר יקבלו את החולצה איאד חוטבא, גל שיש ואלרואי כהן.
המאמן דרור קשטן פתח את מסיבת העיתונאים המסורתית ואמר: "זה בהחלט משחק חשוב מאוד למועדון וכמובן לכדורגל הישראלי. אני חושב שמן הראוי שהקבוצות תכנסנה למעגל משחקים של הליגה האירופית והפועל ת"א כמובן צריכה לעשות את זה. אני לא רוצה לתאר לעצמי תסריט אחר מאשר לנצח את הקבוצה הליטאית, כאן בבית, עם התמיכה הגדולה של הקהל שלנו ובדחיפה שלו וכמובן במחוייבות וברצינות של השחקנים".
קשטן המשיך: "הפועל ת"א צריכה לשחק בכל מסגרת באותה צורה שאיפיינה אותה במשחק האחרון וכמובן צריכה להמשיך ולהתקדם ולהשתדרג גם ביכולת הכללית. נתון סטטיסטי מהמשחק הקודם, הפועל הגיעה ל-22 מצבי הבקעה ולא הבקיעה שער, דבר שהוא לא אופייני להפועל ת"א. לעומת שבעה מצבי הבקעה לקבוצה היריבה שהבקיעה שער אחד ממצב נייח, שזה החלק החזק שלה. גם במשחק האחרון שלה היא הבקיעה שער ממצב נייח. אלה דברים שנערכנו אליהם".
על יחסי הכוחות בין הקבוצות אמר מאמן הפועל: "כאן בבית השליטה חייבת להיות של הפועל ת"א מהדקה הראשונה. אם נגיע לאותה כמות מצבי הבקעה מהמשחק הראשון, למרות שהמשחק לא התעלה לרמה גבוהה, אני בטוח שאנחנו נעשה את התוצאה המיוחלת".
"הפועל ת"א פייבוריטית כאן בבית להעפיל לשלב הבתים. אני רוצה לקוות שיכולת מהמשחק הראשון תשתפר. יש הרבה רספקט לכל יריבה, אף אחד לא שמע בדבריי מילת זלזול. אני בדרך הטבע, מכבד כל קבוצה, אפילו שמקלים ראש בקבוצה כזו או אחרת. בכדורגל לא פעם ישנן הפתעות. אנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע. הרצון להגיע לשלב הבתים הוא חזק, עוצמתי ואני מקווה שהוא יגיע במשחק", סיכם קשטן.
הקפטן וואליד באדיר הוסיף: "המשחק הזה חשוב למועדון, לאוהדים, לנו לשחקנים והמאמנים. חשוב לנו להמשיך במסורת של הפועל. אני בטוח שיהיה משחק טוב, אני מקווה שיבוא הרבה קהל ושנעשה תוצאה טובה. לכל הקבוצות בארץ יש בעיה במצבים נייחים. היריבה שלנו טובה במצבים נייחים, נעשה את המקסימום כדי שהם לא יגיעו למצבים כאלה ולנצח את המשחק ולסגור את הסיפור".
"נגד מכבי פ"ת היה שיפור אדיר, השחקנים רצו במחויבות למועדון. אני חושב שנשחק יותר טוב מאשר במשחק נגד מכבי פ"ת", סיכם הקפטן.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05630.htmlקשטן: "לא רואה תסריט מלבד ניצחון. אנחנו פייבוריטים לעלות"
אחרי ההפסד המביך מול אקרנאס בחוץ, מאמן הפועל ת"א אופטימי לקראת הגומלין בפלייאוף הליגה האירופית: "אם נגיע למצבים שהגענו אליהם שם - ננצח. לא רוצה להיות בצד המופתע". באדיר: "חשוב שנשמור על המסורת של המועדון"
אחרי ההפסד 1:0 בליטא, הפועל תל אביב חייבת לנצח מחר ב-20:30 בבלומפילד ולשנות את הרושם הרע שהותירה במשחק הראשון מול אקרנאס בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית. האדומים יצטרכו לכבוש וכמובן לא לספוג שער חוץ שעלול לסבך את העניינים.
הבשורה הטובה מבחינתם היא ההופעה המוצלחת במחזור הראשון מול מכבי פתח תקווה. החבורה של דרור קשטן ניצחה 1:4 כשהיא נהנית מצמד של טוטו תמוז ושערים של עומר דמארי ונוסא איגיבור שעושה רושם של רכש איכותי.
"זה משחק חשוב. חשוב שקבוצות ישראליות יכנסו למעגל המשחקים של הבתים. אני לא רוצה לראות תסריט אחר מלבד שאנחנו מנצחים. צריכים את הקהל שלנו ואת המחויביות של השחקנים. הפועל ת"א צריכה לנצח בכל מסגרת כמו במשחק האחרון בליגה והיא צריכה להתקדם ולהשתפר".
"רק נתון מהמשחק הקודם: הגענו ל-22 מצבי הבקעה ולא כבשנו, דבר שלא אופייני להפועל ת"א והם הגיעו רק ל-3 וכבשו ממצב נייח שזה החלק החזק שלה. כאן בבית השליטה צריכה להיות שלנו מהדקה הראשונה כדי שנכריע ואם נגיע לאותה כמות של מצבים למרות שהוא לא התעלה לרמה גבוהה אני בטוח שנעשה את זה. אנחנו הפייבוריטים פה בבית. השחקן ה-12 זה הקהל. אנחנו צריכים להעפיל לשלב הבתים, אנחנו פייבוריטים".
"יש כבוד לכל יריבה. אף אחד לא שמע בדברי נימת זלזול כלפי היריבה. בכדורגל ישנן הפתעות לא פעם, ואנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע".
גם הקפטן וואליד באדיר דיבר: "זה משחק חשוב מאוד למועדון וחשוב להפועל תל אביב להמשיך במסורת. לא רק להפועל יש בעיה במצבים נייחים, לכולן יש. נעשה את המקסימום כדי לנצח ולהעפיל לבתים. אני מקווה שיבוא הרבה קהל. נגד מכבי פ"ת היה שיפור אדיר. אני חושב שנגד אקרנאס נשחק עוד יותר טוב".