תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ב' -מידע
הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
בביביתון אין כלום חדש.
שקשטן רוצה זרים רק אם הם נבחנים,
שבלומפילד בשיפוצים,
שנסיכי הנסיכות הפסידו 4-2, וזהו בערך..

שער ידיעות-
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' -מידע
הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
טוטו תמוז רוצה להרטה ברלין: "מקווה שהפועל ת"א לא תעמוד בדרכי"

מאת משה הרוש

טוטו תמוז, חלוץ הפועל תל אביב, יניח בימים הקרובים בפני ראשי המועדון הצעה לרכישתו מהרטה ברלין. ההצעה, שעל פי טענות השחקן שוגרה כבר לידי נציגיו, טרם התקבלה בהפועל, אולם לחלוץ הובהר כי אין כל כוונה למכור אותו בשלב זה. "תמוז לא הולך לשום מקום", הבהירו בהפועל, "יש לו חוזה והקבוצה בונה עליו לעונה הקרובה".

למקורביו סיפר תמוז, שממתין לבוררות האמורה לקבוע את מחיר כרטיסו: "זו הצעה אטרקטיבית ומצוינת. יש לי הזדמנות גדולה לצאת למועדון גדול באירופה ואני מקווה שהפועל לא תעמוד בדרכי".

בקבוצה עושים מאמצים לאסוף מידע אודות ואדוז, היריבה במסגרת מוקדמות הליגה האירופית ביום חמישי. הסקאוט יעקב הילל התכונן לאפשרות שוויבודינה, הפייבוריטית מבין השתיים, תהיה זו שתפגוש את הפועל. "במקום לעקוב אחרי שתי הקבוצות", התלונן בכיר בהפועל, "הוא התרכז רק בסרבים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 07:11 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03890.html
מסתמן:שבחון ובאדיר יפתחו בחמישי ע"ח של פרנסמן ואלרואי כהן שלא מרשים אבל עדיין בונים עליו לעונה הקרובה
ידיעות:אדל יקבל פי 3 שכר מאניימה:אל תחכו להעתק של אניימה
בנושא אחר נמשך המאבק בין קבוצת האוהדים שהגישה עתירה נגד טביב עקב בעלות כפולה של טביב על הפועל ועל כפ"ס כשעל הפועל היא היתה מוסתרת ועל כפ"ס היא הייתה גלויה
בנוסף בהפועל עדיין מחפשים חיזוק ששמו של הניגרי נוסה איגיבור מליליסטרום הבלגית עלה כאפשרות אך קבוצתו דורשת עליו מיליון יורו עבורו סכום גבוה מדי לטענת הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/263 ... 1&cat=7101

צבע המנוי בתא הזהב של הפועל: צהוב
האוהדים האדומים, שהסכימו להיפרד מ‭5,500-‬ שקל עבור המנוי שלהם לעונה הקרובה, נדהמו לגלות שצבעו מזכיר את היריבה המושבעת. המועדון: טעות בבית הדפוס, נדפיס מחדש. בלומפילד בספק להפועל מול בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
בתוך כך, הפועל תל אביב עדיין מחזרת אחרי אלון תורג'מן ואתמול נוצר קשר בין אנשי המועדון לבין אריק איזיקוביץ', הבעלים של בית"ר טוברוק. כזכור, מועמדותו של השחקן לאדומים עלה לאחרונה במקביל להתעניינות מעירוני קרית שמונה, שצירפה לסגל שלה שכולל את ברק בדש ושמעון אבוחצירT גם את יובל אבידור, ולכן לא נראה שתצרפו. במועדון רוצים להשאיר את תורג'מן, אבל איזיקוביץ' יכול למכור אותו תמורת העברת 25 אחוז מההכנסה לטובת הכחולים.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1844043

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:34 
לפי one:דמארי ואדל יפתחו בחמישי,באדיר ושבחון יפתחו ע"ח פרנסמן ואלרואי כהן
קנדה סובל מכאבים ולכן מור שושן תורגל בעמדת המגן הימני מה שאומר שאולי הוא יהיה מחליף לקנדה בעתיד
קשטן: השחקנים שלהם גבוהים מאוד לכן לא לשלוח כדורי עומק גבוהים לעבר החלוצים תניעו על הקרקע
היום החלה מכירת הכרטיסים למי שלא מנוי במחיר אחיד של 90 שקל (זהה לשנה שעברה)
http://www.one.co.il/Article/183789.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל תל אביב ממשיכה בהכנותיה לקראת המשחק מול ואדוז במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי, כאשר באימון היום (שני) לא נטל חלק עמרי קנדה, שסובל מכאבי גב ונמצא בספק למשחק. המאמן דרור קשטן לא אהב את העובדה שקנדה התלונן כבר אתמול על הכאבים, אבל לא נבדק אצל רופא הקבוצה, ואף נזף בשחקן לעיני שאר השחקנים: "אתה פשוט לא אחראי, לא עושים כזה דבר לפני משחק".

קנדה צפוי מחר בבוקר לעבור בדיקה, ואז תתברר חומרת פציעתו. בכל מקרה, בהפועל תל אביב אופטימיים מאוד לגבי שיתופו, והוא צפוי לפתוח בעמדת המגן הימני ביום חמישי. לצידו של קנדה ישחקו בחוליה האחורית גם הבלמים וואליד באדיר ומריו פצ'אלקה והמגן השמאלי דדי בן דיין.

מחזיקת הגביע עדיין עושה מאמצים להתחזק בקשרים זרים, אך כרגע אין מועמדים רציניים מלבד נוסא איגייבור מלילסטרום הנורבגית. במקביל, בהפועל חוששים כי טוטו תמוז עלול בסיטואציה מסוימת לעבור לאירופה, ולכן בימים האחרונים הסקאוט יעקב הלל עוקב גם אחרי חלוצים זרים.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1844161

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
סוכמה העברת נאיל חוטבה להפועל ת"א
המגן הימני של הפועל פ"ת בשנתיים האחרונות צפוי להתחרות עם עמרי קנדה על מקום בהרכב. עלות העסקה - 250 אלף שקל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4100042,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 00:20 
הפועל ישלמו על חוטבא 75 אלף דולר ובנוסף פ"ת תקבל זכות ראשונים להשאיל את הזאו, בן ביטון ויהודה חוטה אם העסקה תצא לפועל
השחקן אמור לחתום היום (שלישי) על חוזה ל3 שנים
ספורט5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: